fbpx
+36 30 408 9972 esztella.dobai@gmail.com
Oldal kiválasztása

Bemutatkozás

Sztella Esthetica szépségszalon, arcfiatalítás, szépészeti beavatkozás, bőrproblémák, folyadékbevitel, megfelelő táplálkozás, öregedési folyamat, kollagén, Budapest 6. kerület

Sztella kozmetikus

1065 Budapest, Hajós u. 13.

Szeretettel üdvözöllek oldalamon!

Örülök, hogy rám találtál. Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Boldog vagyok, és szerencsés, hogy kozmetikus lehetek, és az egészséges, szép bőrért dolgozhatom, és segíthetek a hozzám forduló, különböző bőrproblémákkal rendelkező vendégeknek.

Szakterületem a modern kozmetika, csúcskategóriás gépekkel (EunSung) és orvosi minőségű, analitikai tisztaságú hatóanyagokkal (ClinicCare) dolgozom. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek.

Orvoskozmetikai kezelések (EunSung Hydra Beauty), Carboxy terápia, AHA – EGF Skin Booster kezelés, Kémiai hámlasztás , EPN kezelés, tű nélküli mezoterápia, NANOSOFT™ NCTF 135HA kezelés, DUET RF kezelés , és Vital mikrotűs, mély mezoterápiás kezelés is elérhető nálam.

A szépséget fokozni, az egészséges bőrt megteremteni nagyon szép hivatás. A professzionális kozmetikumokban, a csúcskategóriás gépekben, a szakértelemben, a jól megválasztott hatóanyagokban és ami nagyon fontos, az otthoni ápolásban hiszek. Minden bőrproblémára van hatékony megoldáscsomagom, az otthoni ápolásban is segítséget nyújtok, kozmetikumok széles skáláját tudom ajánlani. Olyan gépekkel dolgozom, amelyekkel neves bőrgyógyászok, orvosok is dolgoznak.

A professzionális savas kezelések, a csúcskategóriás gépi kezelések (EunSung), a magas hatóanyag-tartalmú, analitikai tisztaságú hatóanyagok bevitelével, hatékony kezeléseket tudok összeállítani az aknés, heges, rosaceás, érzékeny bőrökre, és látványos, hatékony anti aging kezeléseket tudok nyújtani. A bőrállapot javulása szemmel látható!

Célom a természetes szépség elérése, megteremtése, visszaadása. Megismerem Vendégem igényeit, és egyénre szabottan állítom össze a kezelést, kúrát, kezeléssorozatot.

Specialitásaim: aknés bőr, hegek kezelése, és az anti-aging kezelések.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Maximális figyelemben részesítem Vendégeimet, hogy minden igényt megértsek. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, előre egyeztetett időpontban, diszkrét, intim légkörben, kellemes relaxációs háttérzenével. Rugalmas vagyok az időpontokat illetően.

A bőr mellett a test és a lélek ápolását is nagyon fontosnak tartom, hiszen lelki és testi problémáink is nyomot hagynak bőrünkön. Éppen ezért igyekszem ebben is segítséget nyújtani a vendégeimnek.

Ha olyan szakembert keresel, aki elhivatott a szakmája iránt, vedd fel velem a kapcsolatot.

Továbbképzéseim:

Savas hámlasztás továbbképzés – Center Kft.

EunSung Duet Rf Frakcionális rádiófrekvenciás kezelések – Center Kft.
EunSung Duet RF Termális rádiófrekvenciás kezelések- Center Kft.

Thesera Lifting tanfolyam

ClinicCare bőrmegújító kezelések workshop – Center kft.

EunSung Hydra Beauty – Center kft.

EunSung EPN Tűs mezoterápiás kezelések – Center kft.

Tű nélküli mezoterápiás képzés – Mesotica

Mesotica alapképzés, protokoll tanfolyam

DUET RF Mesterkurzus – Rádiófrekvenciás kezelések

Szempilla lifting képzés

Dunaújvárosi Egyetem – Szakoktató, szépségipar szakirány

BrowTycoon Henna Brows szemöldök stylist – London Beauty

Juliette Armand Skin Booster képzés

Gépi kezeléseket az EunSung csúcskategóriás gépeivel (Hydra Beauty, EPN) végzem.

Várlak szeretettel

1065 Budapest, Hajós u. 13. (Csernek Hajszalonban)

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

Kövess Facebookon is, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról, akciókról.

 

A 2008. évi XLVII. törvény (Fttv.) 7. § (8) bek. értelmében kijelentem, hogy a weboldalamon megjelenő vélemények valódiak, ezeket olyan vendégek írták, akik nálam jártak kezelésen. A vélemények eredetije a Google-on (vállalkozásomra rákeresve, vagy a Google térképen) és/vagy a Facebookon megtekinthető.

Vendég visszajelzések

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. (Csernek Hajszalonban)

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: