fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Sztella kozmetikus

Rólam – Szeretettel üdvözöllek oldalamon, örülök, hogy rám találtál. Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Boldog vagyok, és szerencsés, hogy kozmetikus lehetek, és az egészséges, szép bőrért dolgozhatom, és segíthetek a hozzám forduló, különböző bőrproblémákkal rendelkező vendégeknek.

Szakterületem a modern orvos-kozmetikai kezelések, csúcskategóriás gépekkel (EunSung) és orvosi minőségű, analitikai tisztaságú hatóanyagokkal (ClinicCare) dolgozom. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések (EunSung Hydra Beauty), Carboxy terápiaHamupipőke kezeléskémiai hámlasztás EPN kezeléstű nélküli mezoterápia , DUET RF rádiófrekvenciás kezelés is elérhetőek nálam.

A szépséget fokozni, az egészséges bőrt megteremteni nagyon szép hivatás. A professzionális kozmetikumokban, a csúcskategóriás gépekben, a szakértelemben, a jól megválasztott hatóanyagokban és ami nagyon fontos, az otthoni ápolásban hiszek. Minden bőrproblémára van hatékony megoldáscsomagom, az otthoni ápolásban is segítséget nyújtok, kozmetikumok széles skáláját tudom ajánlani. Olyan gépekkel dolgozom, amelyekkel neves bőrgyógyászok, orvosok is dolgoznak.

A professzionális savas kezelések, a csúcskategóriás gépi kezelések (EunSung), a magas hatóanyag-tartalmú, analitikai tisztaságú hatóanyagok bevitelével, hatékony kezeléseket tudok összeállítani az aknés, heges, rosaceás, érzékeny bőrökre, és látványos, hatékony anti aging kezeléseket tudok nyújtani. A bőrállapot javulása szemmel látható!

Célom a természetes szépség elérése, megteremtése, visszaadása. Megismerem Vendégem igényeit, és egyénre szabottan állítom össze a kezelést, kúrát, kezeléssorozatot.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Maximális figyelemben részesítem Vendégeimet, hogy minden igényt megértsek. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, előre egyeztetett időpontban, diszkrét, intim légkörben, kellemes relaxációs háttérzenével. Rugalmas vagyok az időpontokat illetően.

A bőr mellett a test és a lélek ápolását  is nagyon fontosnak tartom, hiszen lelki és testi problémáink is nyomot hagynak bőrünkön. Éppen ezért igyekszem ebben is segítséget nyújtani a vendégeimnek.

Ha olyan szakembert keresel, aki elhivatott a szakmája iránt, vedd fel velem a kapcsolatot.

Továbbképzéseim:

Savas hámlasztás továbbképzés – Center Kft.

EunSung Duet Rf Frakcionális rádiófrekvenciás kezelések – Center Kft.

EunSung Duet RF Termális rádiófrekvenciás kezelések- Center Kft.

Thesera Lifting tanfolyam

ClinicCare bőrmegújító kezelések workshop – Center kft.

EunSung Hydra Beauty – Center kft.

EunSung EPN Tűs mezoterápiás kezelések – Center kft.

Tű nélküli mezoterápiás képzés – Mesotica

Mesotica alapképzés, protokoll tanfolyam

Szempilla lifting képzés

BrowTycoon Henna Brows szemöldök stylist – London Beauty

Gépi kezeléseket az EunSung csúcskategóriás gépeivel (Hydra Beauty, EPN) végzem.

Várlak szeretettel a 1065 Budapest, Hajós u. 13., Csernek Hajszalon

Telefonszámom: +36 30 4089972

Kövess Facebookon is, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról, akciókról.


2008. évi XLVII. törvény (Fttv.) 7. § (8) bek. értelmében kijelentem, hogy a weboldalamon megjelenő vélemények valódiak, ezeket olyan vendégek írták, akik nálam jártak kezelésen. A vélemények eredetije a Google-on (vállalkozásomra rákeresve, vagy a Google térképen) és/vagy a Facebookon megtekinthető.


Vélemények

[trustindex data-widget-id=01c477d46aa26914115d617449] Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.