fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Sztella kozmetikus

Rólam – Szeretettel üdvözöllek oldalamon, örülök, hogy rám találtál. Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Boldog vagyok, és szerencsés, hogy kozmetikus lehetek, és az egészséges, szép bőrért dolgozhatom, és segíthetek a hozzám forduló, különböző bőrproblémákkal rendelkező vendégeknek.

Szakterületem a modern orvos-kozmetikai kezelések, csúcskategóriás gépekkel (EunSung) és orvosi minőségű, analitikai tisztaságú hatóanyagokkal (ClinicCare) dolgozom. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések (EunSung Hydra Beauty), Carboxy terápiaHamupipőke kezeléskémiai hámlasztás EPN kezeléstű nélküli mezoterápia , DUET RF rádiófrekvenciás kezelés is elérhetőek nálam.

A szépséget fokozni, az egészséges bőrt megteremteni nagyon szép hivatás. A professzionális kozmetikumokban, a csúcskategóriás gépekben, a szakértelemben, a jól megválasztott hatóanyagokban és ami nagyon fontos, az otthoni ápolásban hiszek. Minden bőrproblémára van hatékony megoldáscsomagom, az otthoni ápolásban is segítséget nyújtok, kozmetikumok széles skáláját tudom ajánlani.

A professzionális savas kezelések, a csúcskategóriás gépi kezelések (EunSung), a magas hatóanyag-tartalmú, analitikai tisztaságú hatóanyagok bevitelével, hatékony kezeléseket tudok összeállítani az aknés, heges, rosaceás, érzékeny bőrökre, és látványos, hatékony anti aging kezeléseket tudok nyújtani. A bőrállapot javulása szemmel látható!

Célom a természetes szépség elérése, megteremtése, visszaadása. Megismerem vendégem igényeit, és egyénre szabottan állítom össze a kezelést, kúrát, kezeléssorozatot.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, előre egyeztetett időpontban, diszkrét, intim légkörben, kellemes relaxációs háttérzenével.

A bőr mellett a test és a lélek ápolását  is nagyon fontosnak tartom, hiszen lelki és testi problémáink is nyomot hagynak bőrünkön. Éppen ezért igyekszem ebben is segítséget nyújtani a vendégeimnek.

Ha olyan szakembert keresel, aki elhivatott a szakmája iránt, vedd fel velem a kapcsolatot.

Továbbképzéseim:

Thesera Lifting tanfolyam

ClinicCare bőrmegújító kezelések workshop – Center kft.

EunSung Hydra Beauty – Center kft.

EunSung EPN Tűs mezoterápiás kezelések – Center kft.

Tű nélküli mezoterápiás képzés – Mesotica

Mesotica alapképzés, protokoll tanfolyam

Szempilla lifting képzés

BrowTycoon Henna Brows szemöldök stylist – London Beauty

Gépi kezeléseket az EunSung csúcskategóriás gépeivel (Hydra Beauty, EPN) végzem.

Várlak szeretettel a 1065 Budapest, Hajós u. 13., Csernek Hajszalon

Telefonszámom: +36 30 4089972

Kövess Facebookon is, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról, akciókról.


2008. évi XLVII. törvény (Fttv.) 7. § (8) bek. értelmében kijelentem, hogy a weboldalamon megjelenő vélemények valódiak, ezeket olyan vendégek írták, akik nálam jártak kezelésen. A vélemények eredetije a Google-on (vállalkozásomra rákeresve, vagy a Google térképen) és/vagy a Facebookon megtekinthető.


Vélemények Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.