fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Foglalj időpontot 2021. 11. 30-ig, és az első kezelés ára 29.900 Ft helyett 17. 900 Ft!

Milyen bőrproblémák esetében hatásos az EPN kezelés?

 • ránccsökkentés
 • arcfeszesítés
 • arcfiatalítás
 • pigmentfoltok, öregségi foltok halványítása
 • hegek, sebhelyek, a bőr egyenetlenségeinek halványítása
 • pórus összehúzás
 • napkárosodott bőr kezelése
 • szeborreás bőrproblémák csökkentése

Az eredmény egyenletes, feszes, tónusos bőr!

EPN kezelés
EPN kezelés eredménye

Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • Igény esetén Lidocain tartalmú érzéstelenítő krém felvitele.

 • EPN kezelés (egyszer használatos steril tűs fejjel), ClincCare analitikai tisztaságú, magas hatóanyag tartalmú ampulla bevitele

 • ClinicCare fátyolmaszk – magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk, a bőr lenyugtatására. A maszk hatására a bőrpír csökken, vagy teljesen el is múlik, szalonképessé válik a megjelenés. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt.

 • Hyaluron esszencia felvitele – Az esszencia kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.

 • Fényvédőt tartalmazó anti-aging krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

Az EPN géppel a nyak, a dekoltázs, a kézfej bőre is látványos eredménnyel kezelhető.

A kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni. Anti-aging kezelésnél 4-5 alkalom, hegkezelésnél 6-8 alkalom az ideális.

A bőrproblémák kezeléséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. A ClinicCare termékek extra magas aktív hatóanyag tartalmú, kereskedelmi forgalomban nem kapható termékek. Szívesen adok tanácsot, mi lenne a leghatékonyabb termék bőröd otthoni ápolására.

Mit lehet tudni a gépről/kezelésről?

Az EPN készülék egy teljesen új, egyedülálló koncepciót hozott létre, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit! Kétféle technológia egy lépésben, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet.

Figyelem! Nem minden tűs mezoterápiás (Mezopen, Dermapen) készülék tudja ugyanazt! Ha minőségi, csúcskategóriás géppel kezelnek, amely bőrgyógyászok, plasztikai sebészek rendelőiben is megtalálható (pl. az EunSung EPN készülék), valóban megtörténik a kollagén indukció, és az elektroporációs hatóanyag-bevitel, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal. Nem véletlenül kerül egy ilyen gép több millió forintba, ellentétben a pár százezer forintos gépekkel, melyektől nem várhatsz bőrállapot javulást és hatékony kezelést. Csak bevizsgált, csúcsminőségű gépekkel dolgozom.

Az orvostudományban már régóta bizonyítást nyert, hogy a bőr a különféle mechanikai sérülések nyomán igyekszik gyorsan regenerálódni, új kollagén rostokat termel, így a megereszkedett, ráncos, heges, egyenetlen bőr újra feszessé, és rugalmassá válik.

Miben különbözik az EPN gép a Dermapentől, Dermarollertől?

Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A hagyományos mikrotűs (Dermapen, Dermaroller) kezelőgépekkel nehézségekbe ütközik a hatóanyag bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezet védekező reakciója, ami megnehezíti, megakadályozza a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a nanotechnológiás hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A hatóanyag bejuttatás egyik legfejlettebb módszere az elektroporáció, amelynél rövid időre sok-sok csatorna nyílik a bőrfelületen, így a bőr mélyebb rétegei is könnyen felveszik a hatóanyagot. Sőt a két technológia kombinálása azt is lehetővé teszi, hogy megváltoztathassuk a sejtek falainak áteresztő képességét, így a hatóanyagok egészen biztosan eljutnak konkrétan a sejtekig. Az elektroporáció, és a mezoterápia kombinált alkalmazása, a nanotechnológiás hatóanyagok bevitele látványos bőrfiatalítást, feszesítést, pórusfinomítást, hegcsökkentést tesz lehetővé.

A higiéniáról a cserélhető tip gondoskodik, amelyben összesen 9 tű található. Ezek akár 2 mm mélységig közvetítik az állítható intenzitású elektroporációs energiát. Az eljárással nagyobb molekulatömegű hatóanyagokat is be lehet juttatni közvetlenül a bőr mélyebb rétegébe. A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.

A bőrproblémák kezeléséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. A ClinicCare termékek extra magas aktív hatóanyag tartalmú, kereskedelmi forgalomban nem kapható termékek. Szívesen adok tanácsot, mi lenne a leghatékonyabb termék bőröd otthoni ápolására.

Foglalj időpontot 2021. 11. 30-ig, és az első kezelés ára 29.900 Ft helyett 17. 900 Ft!

Időpontfoglalás telefonon: +36304089972

A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

4+1 alkalmas bérlet

4+1 alkalmas bérlet vásárlása esetén az ötödik kezelés AJÁNDÉK! Így 149.500 Ft helyett a 4+1 alkalmas bérlet ára 119.600 Ft.

5+2 alkalmas bérlet: A hatodik alkalomra 50% kedvezmény jár, a hetedik alkalom AJÁNDÉK! Így 209.300 Ft helyett 164.450 Ft.