+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Szeretettel üdvözöllek oldalamon, örülök, hogy rám találtál. Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Boldog vagyok, és szerencsés, hogy kozmetikus lehetek, és az egészséges, szép bőrért dolgozhatom.

A szépséget fokozni, az egészséges bőrt megteremteni nagyon szép hivatás. A professzionális kozmetikumokban, a szakértelemben, a jól megválasztott hatóanyagokban és ami nagyon fontos, az otthoni ápolásban hiszek. Minden bőrproblémára van hatékony megoldáscsomagom, az otthoni ápolásban is segítséget nyújtok, kozmetikumok széles skáláját tudom ajánlani.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, előre egyeztetett időpontban, diszkrét, intim légkörben, kellemes relaxációs háttérzenével.

A bőr mellett a test és a lélek ápolását  is nagyon fontosnak tartom, hiszen lelki és testi problémáink is nyomot hagynak bőrünkön. Éppen ezért igyekszem ebben is segítséget nyújtani a vendégeimnek.

Várlak szeretettel a 1066. Budapest, Jókai u. 22. szám alatt, a Beauty4U Szépségszalonban.

Telefonszámom: +36 30 4089972

Kövess Facebookon is, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról, akciókról.