fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Szeretettel üdvözöllek oldalamon, örülök, hogy rám találtál. Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Boldog vagyok, és szerencsés, hogy kozmetikus lehetek, és az egészséges, szép bőrért dolgozhatom, és segíthetek a hozzám forduló, különböző bőrproblémákkal rendelkező vendégeknek.

A szépséget fokozni, az egészséges bőrt megteremteni nagyon szép hivatás. A professzionális kozmetikumokban, a csúcskategóriás gépekben, a szakértelemben, a jól megválasztott hatóanyagokban és ami nagyon fontos, az otthoni ápolásban hiszek. Minden bőrproblémára van hatékony megoldáscsomagom, az otthoni ápolásban is segítséget nyújtok, kozmetikumok széles skáláját tudom ajánlani.

A professzionális savas kezelések, gépi kezelések, a magas hatóanyag-tartalmú, analitikai tisztaságú hatóanyagok bevitelével, hatékony kezeléseket tudok összeállítani az aknés, heges, rosaceás, érzékeny bőrökre, és látványos, hatékony anti aging kezeléseket tudok nyújtani. A bőrállapot javulása szemmel látható!

Célom a természetes szépség elérése, megteremtése, visszaadása. Megismerem vendégem igényeit, és egyénre szabottan állítom össze a kezelést, kúrát, kezeléssorozatot.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, előre egyeztetett időpontban, diszkrét, intim légkörben, kellemes relaxációs háttérzenével.

A bőr mellett a test és a lélek ápolását  is nagyon fontosnak tartom, hiszen lelki és testi problémáink is nyomot hagynak bőrünkön. Éppen ezért igyekszem ebben is segítséget nyújtani a vendégeimnek.

Továbbképzéseim:

ClinicCare bőrmegújító kezelések workshop – Center kft.

EunSung Hydra Beauty – Center kft.

EunSung EPN Tűs mezoterápiás kezelések – Center kft.

Tű nélküli mezoterápiás képzés – Mesotica

Mesotica alapképzés, protokoll tanfolyam

Szempilla lifting képzés

BrowTycoon Henna Brows szemöldök stylist – London Beauty

Gépi kezeléseket az EunSung csúcskategóriás gépeivel (Hydra Beauty, EPN) végzem.

Várlak szeretettel a 1066. Budapest, Jókai u. 22. szám alatt, a Beauty4U Szépségszalonban.

Telefonszámom: +36 30 4089972

Kövess Facebookon is, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról, akciókról.

Szeretnél egy 10%-os kupont, amelyet bármelyik kezelésre beválthatsz? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldöm Neked!