fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

DUET RF Termális rádiófrekvenciás kezelés – az EunSung DUET RF prémium kategóriás rádiófrekvenciás technológiáival teljes egészében hozzuk a lézeres kezelések eredményeit.

A kezelés rövidtávú eredményeként a kollagén rostok összehúzódnak, így a bőrfeszesítő hatás azonnal jelentkezik. A kollagéntermelés beindul, ez adja a hosszú távú eredményt.

Körülbelül három hétig tart a fokozott kollagén képződés, láthatóan szebb, tömörebb, feszesebb lesz a bőr. Érdemes a kezelést kúrában igénybe venni, hogy a lehető legszebb fiatalító hatást érjük el, és az eredmény tartósan megmaradjon.

Csökken a megereszkedés, az arc kontúrjai határozottabbak lesznek. A mély ráncok csökkennek, a felszínes ráncok eltűnnek.

A DUET RF Termális rádiófrekvenciás kezelésnél nincs fájdalom, és felépülési idő, a kezelés után a mindennapi tevékenység folytatható. A kezelés rendkívüli módon képes megfiatalítani a bőrt, sok évet letagadhatsz a korodból.

Vendégem véleménye:

DUET RF Termális rádiófrekvenciás kezelésen jártam, most már 3 alkalommal, de előtte voltam már Hydra Beauty kezelésen is. Mindig a legjobb bánásmód, kezdve az időpont foglalástól egészen a kezelés befejezéséig. Nagyon átlátható foglalási rendszer, pontos, érthető, kedves tájékoztatás, mindig megújuló és pici pluszt ad a korábbi ugyanolyan kezeléshez. Választ kapok minden kérdésemre, ajánl, ha kérem, de nem tukmál rám semmit feleslegesen. Feltétlenül ajánlom.Gabriella Mészáros (2022. 09. 19)


Lehetséges műtét nélkül is hatékony arcfiatalítást elérni!

Orvosi lézerekhez hasonló eredmény, rendkívül kíméletes kezeléssel.

Az EunSung DUET RF a bőrfiatalító kezeléseken belül  az egyik leghatékonyabb és leginnovatívabb technológiát képviseli. Azoknak a vendégeknek ajánlott a kezelés, akik tű és szike nélküli, hatékony, eredményes bőrfiatalító megoldást keresnek, rövid felépülési idővel, és a természetes arcvonások megtartásával.

Sztella kozmetikus - DUET RF Termális rádiófrekvenciás kezelés
A képen saját munkám eredménye látható, filter, photoshop nélkül.

Milyen problémákat old meg a kezelés?

 • teljeskörű bőrfiatalítás
 • ránccsökkentés
 • pórusok és bőr textúra javítása
 • lifting és contouring
 • szemhéj feszesítés
 • szemöldök emelés
 • arckontúr emelés
 • ránctalanítás
 • mély ráncok finomítása, csökkentése

A kezelés azoknak a vendégeknek ajánlott, akik:

 • szeretnék kitolni a plasztikai műtét időpontját
 • igényük van a fiatalos megjelenésre
 • szeretnék, ha a botox injekció és a hialuronsavas feltöltések hatása hosszabb lenne
 • rövid idő alatt hosszan tartó eredményt szeretnének
 • nincs idejük hosszabb felépülési időre a kezelések után
 • nincs sok idejük egy-egy kezelésre
 • arcbőrük fakó, petyhüdt

Vélemények

 • Nagyon precíz,szakmailag kivàló!És mindig kedveskedik a vendégeknek akciós kezelésekkel!!!Köszi Sztella!!!!

  thumb Hajnalka Szanyi
  2022.10.27.

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam Sztellára, mert végre tudom, hogy biztosan jó kezekben vagyok 🙂 Nekem nagyon érzékeny bőröm van, összetett problémákkal és nagyon nehéz kezelni, de amióta Sztellához járok, egyértelműen érzem a javulást, a bőröm alkalomról-alkalomra szebb. Nem kezeli túl a bőrt, nem ajánl feleslegesen olyan dolgokat, amik nem szükségesek, a problémamegoldásra törekszik, mindezt professzionális termékekkel és eszközökkel. Mindemellett csak hab a tortán, hogy végtelenül kedves, nagyon jól érzi az ember magát nála és már alig várja a következő alkalmat 🙂 Köszönöm szépen Sztella! 🙂

  thumb Anita Barbara Lőrinczy
  2022.11.27.

  Nagyon tetszik, hogy minden kérdésemre válaszol, ráadásul nagyon profin, egyáltalán semmi negatívumot nem tudnék rá mondani. Visszajáró vendég leszek, ez már biztos.

  thumb Vanda Takacs
  2022.04.27.
 • Csak jót mondhatok Sztella munkájáról, kezeléseiről! Hydra Beauty kezelésen is jártam már nála és minden szuper volt: tájékoztatás, előkészítés, fogadtatás, a kezelés során a lépések folyamatos ismertetése; semmi erőltetés, rábeszélés - és látható eredmények! Csak ajánlom őt!

  thumb Gabriella Mészáros
  2022.12.27.

  Sztella nagyon kedves és abszolút profi. Először voltam nála, mindent elmagyarázott a kezelés során, teljesen megbíztam benne. Az eredmény már az első alkalom után látható volt, tudta pontosan mire van szüksége a bőrömnek. Igazi feltöltődés volt az arcomnak és a lelkemnek egyaránt. Nagyon elégedett vagyok és biztosan rendszeres vendég leszek nála!

  thumb Bettina Szalay
  2023.04.06.

  Amit Sztellánál tapasztalok: kedvesség, profizmus, odafigyelés, magas minőségű termékek, kiválóan felépített, hatékony kezelések. Maximálisan elégedett vagyok.

  thumb Renáta Zvara
  2023.02.27.
 • Igazi relaxáló és látványos volt az összes kezelés. Mindenkinek szívből ajánlom. Köszönöm Sztella!

  thumb Zséli Natália
  2022.12.27.

  Profizmus, maximalizmus, kedvesség, türelem! Ez jellemzi Sztellát! 🙂

  thumb Nagy Edina
  2022.06.27.

  Nem jàrtam még de mindig feltöltenek a videók .2023 ban ott a helyem!

  thumb Izabella Kazup
  2022.12.27.
 • Sztella rendkívül kedves, figyelmes és amellett, hogy szakmailag teljesen elégedett vagyok vele, számomra egy relaxációs kikapcsolódás minden kezelés.

  thumb Gabriella Herczeg
  2022.12.27.

  Odafigyelt, mindent mondott mi fog következni, kedves, precíz, megnyugtató, és szépből még szebbet varázsol!

  thumb Mária Lendvai
  2022.11.27.

  Szuper kedves,kellemes és profi szolgáltatás,patikatisztaság 🙂 Felüdülés volt,Sztella pedig minden mûveletet el is magyaráz,illetve válaszol a felmerülô kérdésekre.

  thumb Judit Gáti
  2022.04.27.
 • 21. századi kezelések, 20. századi kedvességgel társulva. Az anyagok minősége és a speciális gépek a korábbi kozmetikusom magas minőségű kezeléseihez képest is látványosan gyors eredményeket hoztak, nagyon-nagyon elégedett vagyok. Sztella egy aranykezű, csupaszív szakember, akinek a kezei között wellness élménnyé válik a szépülés.

  thumb Katalin Havasi
  2023.03.27.

  Profi, rendkívül alapos és kedves, kiváló minőségű kozmetikumokkal dolgozik! Nagyon ajánlom Sztellát! 🙂

  thumb Georgina Török
  2022.12.27.

  Nagyon profi!!!

  thumb Mona Cs
  2022.07.27.
 • Sztella nagyon kedves, felkészült és minden kérdésemre válaszolt. Minden úgy történt ahogy elmondta. Az eredmény is magáért beszél, csak ajánlani tudom! 🙂

  thumb Petra Palasthy
  2022.04.27.

  Nagyon kedves! Minden kérdésemre őszintén és szakmai profizmussal válaszolt! Munkája precíz, mozdulatait finomak,magabiztosak! Kedves Sztella! Köszönöm! Üdvözlettel, Panka

  thumb panka nagy
  2023.02.27.

  Stella egy nagyon kedves, nagyon profi kozmetikus, aki folyamatosan képzi magát és csak a legszuperebb anyagokkal dolgozik. Visszatérő vendége vagyok és csak ajánlani tudom.

  thumb Judit Berki
  2023.03.27.
 • Sztella nagyon kedves, precíz, mindent részletesen elmagyaráz a kezelések alatt. Az eredménnyel is maximálisan elégedett vagyok 🙂

  thumb Virag Sipos
  2022.12.27.

  Szuper, megbizható és kedves, ajánlom

  thumb Krisztina Takacs
  2022.12.27.

  Sziasztok 🙋🏼‍♀️ Én még nem jártam Sztellánál (csak konzultáción) januárra van időpontom. DE a konzultáción elhangzottak alapján van egy kialakult képem róla. Az egyik legfontosabb, hogy rugalmas, és kedves ! Abban is 1000% biztos vagyok, hogy nagyszerű szakmai tudással rendelkezik mások elmondása, és a TikTok, Instagram videókon látottak alapján. Ha elmész hozzá csak rád figyel, közvetlen és szerethető…kell ennél több ?! 💁🏼‍♀️ Már alig várom a közös “munkát” és, hogy rendbe hozza az arcom.

  thumb Nikoletta Simon
  2022.12.27.
 • Tökéletes munkát végzett, precíz kozmetikus, akivel ritkán találkozni, manapság! Megvagyok elégedve a kezeléssel amit kértem! Továbbra is Sztellát fogom választani!

  thumb Anita MOLNÁRNÉ
  2022.04.27.

  Nagyon kedves, kiváló szakmai tudás, kellemes környezet,

  thumb Tímea Székely
  2022.10.27.

  Sztella végtelenül kedves és profi. Csodásan éreztem magam, és a kezelés eredményével is nagyon elégedett vagyok. Már nagyon várom a következő alkalmat.

  thumb Kis Laura
  2022.08.27.
 • Mindenképp ajánlom, első alkalommal jártam Nála de biztos vagyok benne, hogy nem utoljára! 🙂 Nagyon lelkes és kedves, jó kezekben érzi magát az ember a kezelés alatt. NANOSOFT™ NCTF 135HA kezelésen jártam Nála (első alkalom), nagyon kíváncsian várom a kezelés végét! 🙂 A kezelés előtt és annak során is részletes tájékoztatást kaptam a folyamatról és annak lépéseiről. Mindenképp ajánlom azoknak Sztella kezeléseit, akik kellemes légkörben szeretnének egy kis időt eltölteni a szépség jegyében. 🙂

  thumb Tímea Erdős-Anga
  2023.01.27.

  Profi alapanyagok, szupert technika és profizmus !

  thumb Rezső Bulissa
  2022.04.27.

  Szuper kezelést kaptam ismét, látványos a hatás, visszajáró vendég vagyok.

  thumb Melinda Váradi
  2022.06.27.
 • Minden tökéletes volt, mint mindig. Sztella nagyon kedves 🙂

  thumb Eszter Török
  2022.07.27.

  Hydra beauty kezelésen jártam, az arcbőröm felfrissült, puhává vált. Ajándék krémet is kaptam 🙂

  thumb Katalin Balla
  2022.12.27.

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


A  prémium kategóriás DUET RF rádiófrekvenciás géppel a kezelés rendkívül kíméletesen, de hatékonyan fiatalítja meg meg a bőrt. A rádiófrekvenciás energia hatására szelektív hőhatás keletkezik, mely a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását. A kezelt terület minden pontján a megfelelő intenzitást tudjuk alkalmazni az egyenletes eredmény érdekében. 

Napjaink egyik népszerű technológiájával, a HIFU-val szemben további előnye, hogy nem csupán mély rétegekben fejti ki hatását, hanem egy időben a felszínhez közeli rétegekben is, ahol a pigmentfoltok halványításával, a hegek kezelésével tovább szépíti a bőrt. A sötétebb bőrtípusok is eredményesen, biztonsággal kezelhetőek.


Bőrállapottól, és bőrproblémától függően, kiválasztjuk a megfelelő kezelési frekvenciát , kezelés típust, az intenzitást és az alkalmak számát.

DUET RF Termális rádiófrekvenciás kezelés

A kezelés rövidtávú eredményeként a kollagén rostok összehúzódnak, így a bőrfeszesítő hatás azonnal jelentkezik. Hosszabb távon a termális DUET RF  elősegíti a kollagén termelést, hatékonyan stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejteket, mely  fiatalosabb bőrképet eredményez.

A hőenergia, amelyet a rádiófrekvenciás kezelőfej kibocsájt, sokkal jobban hasznosul a megfelelően hidratált bőrben, így a kezelés sokkall látványosabb, hatásosabb lesz! Javasolt a kezelés előtt napi 2-3 liter víz elfogyasztása, és érdemes magasabb dózisban C-vitamint szedni, ez segíti a kollagén rostok termelődését.

A kezelés menete:

 • 1. lépés: Letisztítás
 • 2. lépés: kontakt gél felvitele
 • 3. lépés: Termális DUET RF kezelés
 • 4. lépés: ClinicCare magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk – a hatóidő alatt nyak-dekoltázs-kar masszázs, és bőrfiatalító pakolás a kézfejekre
 • 5. lépés: ClinicCare Fényvédős, regeneráló krém felvitele

A Termális DUET RF kezelés nem fájdalmas, nincs szükség érzéstelenítésre. Kezelés közben minimális hőérzet tapasztalható. Nincs felépülési idő, a felhámon nem keletkezik sérülés, enyhe bőrpírt tapasztalunk, ami a kezelést követően néhány órán belül elmúlik. A kezelés egész évben, nyáron is végezhető.

Termális rádiófrekvencia kezelő tippek

Hány kezelés szükséges?

A kívánt hatás eléréséhez átlagosan minimum 3-5 kezelés szükséges, ezeket heti rendszerességgel ajánlott elvégezni.

Tudnivalók a kezeléssel kapcsolatban:

 • Tű nélküli kezelőfejjel jut be a bőrbe rádiófrekvenciás energia
 • Mivel a  rádiófrekvencia “színvak”, a sötétebb bőrtípusokat is biztonságosan kezeli
 • A kezelés egész évben végezhető, nyáron is
 • 50 faktoros fényvédő használata mellett lehet napra menni a kezelés után


A kezelések bérlet konstrukcióban is megvásárolhatók.

4 alkalmas bérlet akció! A 4. kezelés INGYENES! A bérletek 4 hónapig érvényesek. Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.

DUET RF Termális rádiófrekvenciás kezelés Bérlet árak:

Teljes arc 240.000 Ft helyett 180.000 Ft , Arc+nyak 320.000 Ft helyett 240.000 Ft, Arc+nyak+dekoltázs 360.000 Ft helyett 270.000 Ft.

Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.