fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Vital HAIR Line kezelés, azaz hajmezoterápia. A Vital HAIR Line egy mély mezoterápiás, mikrotűs kezelés, a leghatékonyabb, leginnovatívabb módszerrel képes kezelni a fejbőrt. Precíz, és finom mezoterápiás kezelés. Anyagpazarlás nélkül juttatja be az előre megadott mennyiséget.

Hajhullással küzdesz, vagy gyenge, töredezett a hajad?

A Vital készülékkel a megfelelő steril hatóanyagot egyénre szabottan tudjuk a fejbőrbe juttatni, közvetlenül a hajhagymákhoz. A teljes fejbőrt feltöltjük vitaminokkal, tápanyagokkal, aminosavakkal.

A kezelés során a svájci Suiselle által gyártott steril Apriline hajregeneráló komlpexet használom. Az Apriline hajregeneráló komlpex segítségével megelőzhető a hajhullás és a korai őszülés, serkenti a hajnövekedést, táplálja a hajas fejbőrt és a szőrtüszőt, szabályozza a faggyúmirigyek működését.

Milyen problémák esetén indokolt a Vital HAIR Line kezelés?

 • hajhullás
 • alopécia areata
 • androgén alopécia
 • töredező, fakó, gyenge, sérült haj
 • korai őszülés
 • szeboreás fejbőr

Mi várható a kezeléstől?

A haj gyorsabban nő, és erősebb, egészségesebb lesz. A hajhagymák megerősödnek, ellenállóbbak lesznek. A szeboreás tünetek enyhülnek, a hormonális problémáktól megritkult haj gyorsabban visszanő.

Vélemények

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan zajlik a Vital HAIR Line kezelés?

 1. A fejbőr fertőtlenítése
 2. Vital HAIR Line kezelés, 5 ml Apriline koncentrátum bejuttatása

Mire figyeljünk a kezelés után?

 • Nap és hő, gőz, forró fürdő kerülése 48 óráig
 • Erős izzadással járó tevékenység kerülése (szauna, sport) 48 óráig
 • Hajmosás 24 óra múlva lehetséges
 • Hajfestés 1 hét után javasolt

Hány alkalommal javasolt a kezelés?

3 kezelés 2-3 hetes időközökkel, majd 1 kezelés 3 havonta.

Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.

A kezelés Bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

3 alkalmas bérlet 134.700 Ft helyett 125.000 Ft.

A Bérletek 3 hónapig érvényesek. Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.