fbpx
+36 30 408 9972 esztella.dobai@gmail.com
Oldal kiválasztása

Kozmetikumok

Kozmetikumok, amelyekkel a kezeléseket végzem.

Az arckezeléseket ClinicCare, FILLMED, Mesotica, London Beauty Pro, és ITALWAX termékekkel végzem.

Alaposan megtanultam a hatóanyagokat, melyek azok, amiket el kell kerülni, és melyek azok, amikkel eredményesen kezelhetek különböző bőrproblémákat, bőrtípusokat. Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen bőrtípusba tartoznak, ezért, reklám, vagy márkanév alapján választanak terméket. Ezek, a “legjobb esetben” nem használnak, rosszabb esetben pedig súlyosabbá teszik a már meglévő bőrproblémákat, és újakat is előidézhetnek. Ha nem a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumot használod, vagy a reklámok alapján választasz, rengeteg pénzt dobsz ki feleslegesen.

Kozmetikumok

ClinicCare

ClinicCare, orvoskozmetikai termékcsalád, ránc csökkentő, akne, hiperpigmentációs problémákra, dohányzás okozta bőrkárosodás javítása, megelőzése, Sztella szépségszalon, Budapest 6. kerület szalon

A svéd orvoskozmetikai termékcsalád,

a ClinicCare olyan hatóanyagokkal dolgozik, melyek professzionális felhasználásra készültek.

A kozmetikumok egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően a ClinicCare professzionális kozmetikum megváltoztatja a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást biztosít az aknés- és hiperpigmentációs problémákra, érzékeny bőrre, rosaceára, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

Az eljárások során a bőrt kíméletesen, de nagyon hatékonyan kezelem, fiatalítom. Ehhez speciális tudásra és speciális anyagokra van szükség.

 

A ClinicCare kozmetikumok legfontosabb jellemzői:

$

A természetes aktív összetevők arányának maximalizálása – akár 50% aktív hatóanyag!

$

A magas hialuronsav- és növekedési faktor- koncentráció

$

A mélyrétegű hidratálás

$

A sejtek DNS- állományának védelme és helyreállítása.

Miért fontos a kis molekulatömegű hialuronsav (LMWHA)?

Rendkívül magas hidratáló képessége mellett, klinikailag igazoltan fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében, valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában.

Aktívan segíti a sejtek differenciálódását (a „fiatal” sejtek kialakulását az epidermális őssejtekből, útjukat a bőr felszíne felé, végül elhalt sejtekké alakulásukat és leválásukat).

A kis molekulatömegű hialuronsav a folyamat során az egyensúly fenntartásában nyújt segítséget, szabályozva a bőr egészséges működését

Miben segítenek a selyem peptidek?

 

$

A selyem peptidek kis molekulatömegüknek köszönhetően rendkívül jól felszívódnak a bőrben.

$

Nagyon jó vízmegkötő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát és rugalmasságát, lassítják az öregedést.

$

Mivel a selyem peptidek kontrollálják a melanin termelődést, szerepet játszanak az egészséges bőrtónus kialakításában és fenntartásában is.

Miért tartalmaz minden termék növekedési faktorokat?

 

$

A növekedési faktor olyan, természetben előforduló anyag, amely serkenti a sejtek növekedését, osztódását és differenciálódását.

$

Elősegíti a bőr hiányzó alkotóelemeinek újratermelődését.

$

Új, egészséges sejtek keletkezését serkenti, ezáltal pozitív hatást gyakorol a bőr szerkezetére, egészségére és kinézetére.

Mit ad a nano-beágyazás?

 

$

Növeli a hatóanyagok bőrbe való beépülésének hatékonyságát, és védi azokat a lebontó enzimek hatásától.

$

A bőrben az intercelluláris tér (sejtközötti csatornák) átlagos mérete 70-180 nm. A ClinicCare termékek aktív összetevőinek átlagos mérete a nano beágyazás technológiának köszönhetően 140 nm, 80%-uk pedig kisebb, mint 100 nm. Ezáltal biztosítható a lehető legnagyobb mértékű hasznosulás a dermisben

A jelmondat:

Maximális hatás maximális biztonsággal.

 

Juliette Armand

Juliette Armand, Sztella szépségszalon, Budapest 6. kerület szalon

2023. júniustól elérhető!

Italwax

Italwax, szőrtelenítés, wax, szőrszálak, fenyőgyantát nem tartalmaz, szaunahatás, Sztella szépségszalon, Budapest 6. kerület szalon

Az Italwax-szal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás,

mint a hagyományos gyantázás.

Miben különbözik az Italwax a hagyományos gyantától?

$

a wax nem törik, nem szakad

$

nem ragad hozzá a bőrhöz, eltávolításkor

$

nem húzza a bőrt

$

filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebben jönnek ki a szőrszálak

$

alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt nem égeti a bőrt

$

nem szakad bele a szőrszál a tüszőbe
a szőrtelenítést követően nincs begyulladt szőrtüsző

$

szinte fájdalommentes, ezért a kényes területek szőrtelenítésére különösen alkalmas

$

nem okoz bőrsérülést, bőrkárosodást

$

kevesebb időt vesz igénybe

$

felvitele kellemesebb érzés a bőrön

$

nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért azok is bátran használhatják, akik a fenyőgyantára érzékenyek

$

nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket

$

tartósabb végeredményt biztosít

Vendég visszajelzések

Sztella Esthetica szépségszalon, arcfiatalítás, szépészeti beavatkozás, bőrproblémák, folyadékbevitel, megfelelő táplálkozás, öregedési folyamat, kollagén, Budapest 6. kerület

Rólam

Dobai Esztella - Kozmetikus

Kezeléseimet Dr. Thoma Mónika Bőrgyógyász Főorvossal együttműködve végzem.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív, és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Megoldást nyújtok az aknés, heges bőrökre is, és látványosan késleltetni tudjuk az idő múlását. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare és a görög Juliette Armand cég termékeivel végzem. A Juliette Armand kozmetikumokat bőrgyógyászok, plasztikai sebészek is használják világszerte.

Kedd délutánonként a Pécel MED Magánorvosi rendelőben végzek kezeléseket. 

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. (Csernek Hajszalonban)

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: