fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Kozmetikumok, amelyekkel a kezeléseket végzem. Az arckezeléseket ClinicCare, FILLMED, Mesotica, London Beauty Pro, és ITALWAX termékekkel végzem.

Alaposan megtanultam a hatóanyagokat, melyek azok, amiket el kell kerülni, és melyek azok, amikkel eredményesen kezelhetek különböző bőrproblémákat, bőrtípusokat. Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen bőrtípusba tartoznak, ezért, reklám, vagy márkanév alapján választanak terméket. Ezek, a “legjobb esetben” nem használnak, rosszabb esetben pedig súlyosabbá teszik a már meglévő bőrproblémákat, és újakat is előidézhetnek. Ha nem a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumot használod, vagy a reklámok alapján választasz, rengeteg pénzt dobsz ki feleslegesen.

ClinicCare

A svéd orvoskozmetikai termékcsalád, a ClinicCare olyan hatóanyagokkal dolgozik, melyek professzionális felhasználásra készültek.

A kozmetikumok egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően a ClinicCare professzionális kozmetikum megváltoztatja a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást biztosít az aknés- és hiperpigmentációs problémákra, érzékeny bőrre, rosaceára, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

Az eljárások során a bőrt kíméletesen, de nagyon hatékonyan kezelem, fiatalítom. Ehhez speciális tudásra és speciális anyagokra van szükség.

A ClinicCare kozmetikumok legfontosabb jellemzői:

 • a természetes aktív összetevők arányának maximalizálása – akár 50% aktív hatóanyag!
 • a magas hialuronsav- és növekedési faktor- koncentráció,
 • a mélyrétegű hidratálás,
 • a sejtek DNS- állományának védelme és helyreállítása.

MIÉRT FONTOS A KIS MOLEKULATÖMEGŰ HIALURONSAV (LMWHA)?

Rendkívül magas hidratáló képessége mellett, klinikailag igazoltan fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében, valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában.

 • Aktívan segíti a sejtek differenciálódását (a „fiatal” sejtek kialakulását az epidermális őssejtekből, útjukat a bőr felszíne felé, végül elhalt sejtekké alakulásukat és leválásukat).
 • A kis molekulatömegű hialuronsav a folyamat során az egyensúly fenntartásában nyújt segítséget, szabályozva a bőr egészséges működését.

Miben segítenek a selyem peptidek?

 • A selyem peptidek kis molekulatömegüknek köszönhetően rendkívül jól felszívódnak a bőrben.
 • Nagyon jó vízmegkötő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát és rugalmasságát, lassítják az öregedést.
 • Mivel a selyem peptidek kontrollálják a melanin termelődést, szerepet játszanak az egészséges bőrtónus kialakításában és fenntartásában is.

Miért tartalmaz minden termék növekedési faktorokat?

 • A növekedési faktor olyan, természetben előforduló anyag, amely serkenti a sejtek növekedését, osztódását és differenciálódását.
 • Elősegíti a bőr hiányzó alkotóelemeinek újratermelődését.
 • Új, egészséges sejtek keletkezését serkenti, ezáltal pozitív hatást gyakorol a bőr szerkezetére, egészségére és kinézetére.

Mit ad a nano-beágyazás?

 • Növeli a hatóanyagok bőrbe való beépülésének hatékonyságát, és védi azokat a lebontó enzimek hatásától.
 • A bőrben az intercelluláris tér (sejtközötti csatornák) átlagos mérete 70-180 nm. A ClinicCare termékek aktív összetevőinek átlagos mérete a nano beágyazás technológiának köszönhetően 140 nm, 80%-uk pedig kisebb, mint 100 nm. Ezáltal biztosítható a lehető legnagyobb mértékű hasznosulás a dermisben

Janssen Cosmetics

A Janssen Cosmetics – Janssen kozmetikumok történelme az 1990-es évig nyúlik vissza. Walter Janssen és felesége, Elka, egy olyan bőrápoló rendszer kifejlesztésén dolgozott, ami több magas hatóanyagtartalmú termékkel, igen magas hatásfokkal működött. Folyamatosan fejlődő termékcsaládjukat 1995-ben Janssen Cosmeceutical néven nevezték el. A Janssen Cosmetics 2017-ben ünnepelte 20. évfordulóját.

A Janssen Cosmetics termékeit a gyógynövényekbiotechnikai összetevők és tengeri kivonatok egyedi összetevők alkotják. A kozmetikumok fejlesztését mind a mai napig legjobb német laboratóriumokban végzik, az eredményeiket pedig rögtön beépítik a termékeikbe. Készítményeinek hatóanyagai között több világszabadalom is található, ilyenek például a Hydro Chitosan, Elhilin, Desaron vagy az Immucell.

A folyamatos fejlesztések, a legprofibb anyagok, a szigorú Német Egészségügyi Hatóságok, az Európai Unió (ebből adódóan a magyar szabályoknak is megfelelő), az USA, Japán és Kína magas elvárású előírásainak folyamatos megfelelése okán egyértelmű, hogy a Janssen a Világ egyik legjobb kozmetikai termékcsaládját készíti.

Termékeinek többsége kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül, kisebb részben pedig különböző terápiás és gyógyszerészeti összetevők megfelelő kombinációjával állítják elő őket. Természetessége abban is rejlik, hogy a szervezet saját védekező mechanizmusát segíti, ezáltal a természetes védekezőképességet erősíti. Ezen érzékeny egyensúly fenntartásával elérték, hogy a szigorú környezetvédelmi szempontoknak is maradéktalanul megfelelnek.

A jelmondat: maximális hatás maximális biztonsággal.

Mesotica™- SCIENCE BEHIND THE BEAUTY

A legtöbb nő szép bőrt szeretne, de valójában egészséges bőrre vágyik. Amit szépségként érzékelünk, az maga az egészséges, életteli bőr kisugárzása. Ezt úgy érhetjük el, ha a bőr minden rétegében biztosítjuk az egészséges működéshez szükséges hatóanyagokat, ahol pedig szükséges, ott a megfelelő peptidekkel optimalizáljuk a bőrfunkciókat befolyásoló sejtkommunikációt.

Ehhez viszont otthon is és a kozmetikai arckezelések során is be kell tartanunk a Mesotica 3D bőrápolási szabályrendszerét.

A Mesotica 3D bőrápolás lépései a következők:

 1. A bőrfelszínen:

A hidro-lipid réteg egyensúlyban tartása bőrpuhító, barrier védő anyagokkal.

 1. Az epidermiszben:

A nedvességmegtartó képesség növelése bőrazonos lipidekkel, nedvességmegkötő faktorokkal, antioxidánsokkal.

 1. A dermiszben:

A kollagén és elasztin termelés aktiválása, illetve az izomösszehúzódásért felelős funkciók befolyásolása sejtkommunikációt biztosító anyagokkal (peptidek+ hyaluron oligomerek).

Ha a professzinális és az otthoni bőrápolás során nem teljesülnek a 3D bőrápolás lépései, akkor mind a kozmetikum, mind a kezelés csalódást okozhat a vendégnek.

A kezelési protokollt pontosan betartva azon dolgozom, hogy a bőröd egészséges, élettel teli, és fiatal legyen. Az otthoni bőrápolásban is segítek!

Italwax

Az Italwax-szal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. 

Miben különbözik az Italwax a hagyományos gyantától?

 • a wax nem törik, nem szakad
 • nem ragad hozzá a bőrhöz, eltávolításkor nem húzza a bőrt
 • filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebben jönnek ki a szőrszálak
 • alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt nem égeti a bőrt
 • nem szakad bele a szőrszál a tüszőbe
 • a szőrtelenítést követően nincs begyulladt szőrtüsző
 • szinte fájdalommentes, ezért a kényes területek szőrtelenítésére különösen alkalmas
 • nem okoz bőrsérülést, bőrkárosodást
 • kevesebb időt vesz igénybe
 • felvitele kellemesebb érzés a bőrön
 • nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért azok is bátran használhatják, akik a fenyőgyantára érzékenyek
 • nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket
 • tartósabb végeredményt biztosít

Vélemények

[trustindex data-widget-id=01c477d46aa26914115d617449]


Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.