fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

A HYDRA BEAUTY BŐRÁPOLÓ RENDSZER teljesen új dimenziókat nyit meg a bőrmegújítás, bőrfiatalítás és tisztítás területén. A A Hydra Beauty fájdalommentes komplex bőrfelszín-megújító orvos-esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás.  Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánlott, szinte minden bőrtípus megszépíthető a kezeléssel. Férfi vendégeim is kedvelik a fájdalommal nem járó, kíméletes arctisztítást, amely után nem maradnak nyomok.

Vendégem véleménye:

Kozmetikusként vettem részt a hydra beauty arckezelésen és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kellemes volt a kezelés, Sztella nagyon kedves és precíz, az eredmény pedig bámulatos lett!  Nagyon köszönöm még egyszer!” (Illyés Bíborka, 2022. 08. 12.)

Az általános kozmetikai gyakorlatban alkalmazott gőzölés és nyomkodás nincs jó hatással a szeboreás, pattanásos bőrre, mert a felázott, sérülékeny bőr nagy eséllyel hegesedéssel fog gyógyulni. A Hydra Beauty készülékkel végzett kezelés után ilyen nem fordulhat elő.

Figyelem! Nem minden gépi arctisztító készülék tudja ugyanazt! Ha minőségi, csúcskategóriás géppel kezelnek, amely bőrgyógyászok, plasztikai sebészek rendelőiben is megtalálható (pl. az EunSung Hydra Beauty), valóban megtörténik a hámlasztás, mély pórustisztítás, és mélyhidratálás, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal. Nem véletlenül kerül egy ilyen gép több millió forintba, ellentétben a pár százezer forintos gépekkel, melyektől nem várhatsz bőrállapot javulást és hatékony kezelést. Csak bevizsgált, csúcsminőségű gépekkel dolgozom.

Sztella kozmetikus - Hydra Beauty kezelés előtte-utána
A képen saját munkám eredménye látható.

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amely már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyít. A Hydra Beauty TM a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydra Beauty az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a arctisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és nedvességpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez.

Milyen bőrproblémákat kezel a Hydra Beauty?

 • Szeboreás, aknés bőr
 • Tág pórusok
 • Ráncok
 • Érdes bőr
 • Megereszkedett bőr
 • Pigmentfoltok
 • Száraz bőr
 • Gyulladt bőr

Sztella kozmetikus - Hydra Beauty kezelés

Miért jobb a Hydra Beauty-val végzett arctisztítás a hagyományos, gőzölős-nyomkodós tisztításnál?

 • Nincs forró gőz, a speciális folyadékok végzik a felpuhítást
 • A szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is kitisztítja a gép a pórusokból
 • Manuális tisztításnál csak a szennyeződések kb 10%-át tudjuk kitisztítani a pórusokból
 • Nincs fájdalom, a vákuum kellemes, masszírozáshoz hasonló érzést ad
 • Sokszorosára nő a bőr hatóanyag felvevő képessége, mert az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket teljesen eltávolítja a gép
 • Nem lesznek varak, sebek a kezelés után, így az aknés hegeket megelőzzük
 • Keveset kell nyomkodni, vagy egyáltalán nem is kell
 • A bőr gyorsan regenerálódik
 • A savak antibakteriális, bőrparaziták elleni hatása miatt az aknés bőr megszépül, az érzékeny bőr irritációja csökken

Mit lehet tudni a Hydra Beauty-ról?

Orvosi hatékonysággal javítja a bőr textúráját, a mélyebb rétegeket is kezeli a Hydra Beauty.

Teljes körű fájdalommentes, biztonságos arctisztítás, és bőrfiatalítás.

A Hydra Beauty™ facial care rendszer három különböző technológiát (AquaClean™ hidrodermabráziós bőrtisztítást, savas hámlasztást és mélyhidratáló kezelést) tartalmaz a tökéletesen tiszta, ragyogó, fiatalos arcbőr eléréséért. Bőrtisztítás és bőrmegújítás egy kezelésen belül, mely már az első alkalommal is látványos eredményt ad.

A kezelés tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egy időben hidrodermabráziót, hámlasztást és mély rétegű bőrtisztítást végzünk.

A forradalmi fejlesztésű Vortex tip körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedókat, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ez után tökéletesen eltávolítja a felesleges faggyút, és hámsejteket, mikroorganizmusokat a bőrből.

Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít. A kezelés lezárásaként pedig antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe.

Hatása:

Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra, varakra számítani. A Hydra Beauty minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

A Hydra Beauty kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Minimálisra csökkenti a bőrpírt fájdalmas beavatkozás nélkül.

Ha nem szereted a hagyományos, nyomkodással, fájdalommal járó bőrtisztítást, akkor a Hydra Beauty kezelés a megoldás! Orvosok, bőrgyógyászok, plasztikai sebészek kedvenc gépével végzem a kezelést.


Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


A kezelés menete

 • Az arcbőr letisztítása – A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket.

 • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • Hydra Beauty első lépés – A speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzek a Vortex TM technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

 • Hydra Beauty második lépés – Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, komedókat és a gyulladásos képleteket a bőrről.

 • Amennyiben szükséges, manuális tisztítással is kiegészítem a kezelést, amely, az előkészítő folyamatoknak köszönhetően gyors, kíméletes és fájdalmatlan. Nem maradnak piros foltok a kezelés után a bőrön.

 • Hydra Beauty harmadik lépés – A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat, hyaluronsavat, gamma-polyglutamin savat, mely a hyaluronsavnál 10X több vizet képes megkötni a bőrben. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha, sima tapintású és feszes lesz.

 • ClinicCare magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk – bőrtípustól és bőrproblémától függően választom ki a megfelelő fátyolmaszkot. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.

 • Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt tartalmazó, regeneráló krém felvitele.

Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.