fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

A ClinicCare kémiai hámlasztások, savas hámlasztók összetevőiktől illetve pH értéküktől függően a bőr eltérő mélységéig képesek eltávolítani az elhalt hámsejteket. A ClinicCare teljesen új megközelítésben alkotta meg azt a savas hámlasztó termékcsaládot, ahol a háromféle bőrproblémára kialakított savakból minden vendég számára az egyéni bőrproblémára tökéletes peeling mixet tudom előállítani. Legyen szó akár anti-agingről, fiatalításról, aknés, gyulladt bőrről, vagy barnás foltokról, minden esetben megtalálom a megfelelő hámlasztó kezelést.

A kémiai hámlasztások hatásos megoldást jelentenek az öregedő bőrre, a fénykárosodás okozta problémákra, a tág pórusokra, a durva bőrre, ráncokra, finom vonalakra, tág pórusokra, pigmentfoltokra. A ClinicCare PURE PEEL az aknés, gyulladt, vagy akne heges bőrt szépíti meg.

A ClinicCare hámlasztók nem csak hámlasztanak, de hosszú távú megoldást is jelentenek a bőr problémáira! A sav egy része felszívódik a bőrbe, és a problémákat kiküszöbölve képez új epidermiszt.

A ClinicCare teljesen új megközelítésben alkotta meg azokat a savas hámlasztó készítményeket, amelyekkel a háromféle bőrproblémára kialakított savakból minden vendég számára az egyéni bőrproblémára tökéletes peeling mixet lehet elkészíteni. 

A ClinicCare Refresh Peel az epidermis felső rétegét távolítja el, erősíti a bőrt, stimulálja a kollagén szintézist. Erős anti-aging hatású peeling.

A ClinicCare Glow Peel enyhe felszíni peeling, az epidermis felső rétegét távolítja el. Gátolja a melanin szintézist, ezáltal segít egységes tónusba hozni a bőrt. Még sötétebb bőrtípusok esetén is biztonságosan használható.

A ClinicCare Pure Peel finom felszíni peeling, az epidermis felső rétegét távolítja el, akne, aknés hegek, foltok kezeléséhez ideális.

Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.