fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Carboxy Terápia: tű és szikementes fiatalító és gyulladáscsökkentő arckezelés a szén-dioxid erejével.

RED CARPET kezelés

Fáradt, fakó, foltos, gyulladt bőrre ajánlom a kezelést. 45 perces kezelés, fontos események előtt.

45 perces Carboxy terápia különösen ajánlott az alábbi esetekben:

 • sápadt, színtelen bőr
 • problémás, szeborreás bőr
 • rosacea
 • anti-aging, bőrfeszesítés
 • ráncok és finom vonalak csökkentése
 • szem körüli sötét karikák
 • halványítás (öregségi foltok)

Ahogy öregszünk, a bőr tápanyag- és oxigénszintje jelentősen romlik. Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető összetevője. Javítja a celluláris anyagcserét, erősíti az immunrendszert, megelőzi a gyulladásos folyamatokat, folyamatos szövet regenerációt vált ki.

Az oxigén hiánya a sejtekben energiahiányhoz vezet. Ennek következtében a sejtek öregedési folyamata felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, a bőr elveszti a rugalmasságát, tömörségét, fénytelen, fáradt, szürkés, foltos, és megereszkedett lesz.

De hogyan lehet feltölteni a bőrt oxigénnel? A svéd ClinicCare kifejlesztett egy olyan rendszert, amely a testünk saját erőforrásait használja fel. A rendszer fő komponense a szén-dioxid, amely képes behatolni a bőrbe, és megnöveli a sejtek oxigén ellátását. A sejtekhez az oxigént az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Amikor nő a bőrben a szén-dioxid szint, a hemoglobin ezt érzékeli, és több oxigént ad le.

A Carboxy terápia hatékony és gyors megoldást nyújt, bőrtípustól és életkortól függően a kezelés után azonnal, vagy másnaptól látható, érezhető az eredmény: az arc kisimul, megtelik élettel, az apró ráncok eltűnnek, a mélyebbek mérséklődnek. A gyulladásos folyamatok csökkennek, a szövetek oxigenizációja miatt üdébb, frissebb, fiatalabb az összkép.

Sztella kozmetikus - Carboxy terápia

Vélemények

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan történik a kezelés?

 • 1. Lépés – Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • 2. Lépés – Enzym Peeling. Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • 3. Lépés – Carboxy terápiás maszk felhelyezése. A speciális maszk fokozza a vérkeringést, a nyirokáramlást, kollagéntermelést. Csökkenti a gyulladást, fokozza a bőr tápanyagfelvevő képességét. Látványosan megszépíti a bőrt. A maszk 20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.

 • 4. Lépés – Hyaluron esszencia/Szuper hidratáló Hyaluronsavas krém felvitele. Az esszencia/krém kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.

 • 5. Lépés – Fényvédőt tartalmazó krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.
Sztella kozmetikus - Carboxy terápia eredményeIdőpontfoglalás +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.