fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Gyémántfejes mikordermabrázió tű nélküli mezoterápiával – komplex bőrmegújító kezelés. A gyémántfejes mikrodermabrázió a finom mechanikai bőrcsiszolás és a vákuum együttes hatását alkalmazza. Eltávolítja a bőr felületén található elhalt szarusejteket, beindítja a bőrmegújító folyamatokat. A gyémántfejes, vákuumos mikrodermabráziós kezelés célja, hogy a bőrfiatalítást, a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, így az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. Fokozza a bőrlégzést, a bőr átjárhatóságát, serkenti a vérkeringést és a nyirokáramlást, felgyorsul a salakanyagok elszállítása. A bőr állapotától függően választom ki a megfelelő kezelőfejet, amely enyhébb, vagy intenzívebb bőrcsiszolást tesz lehetővé. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését. A bőr szintbeli különbségei (megvastagodott, szaruréteg, hegek) csökkennek.

Milyen bőrproblémákon segít a gyémántfejes mikordermabrázió tű nélküli mezoterápiával?

 • Ráncfeltöltés
 • Szarkalábak megszüntetése
 • Arc, nyak dekoltázs fiatalítása
 • Kézfej fiatalítás
 • Pigmentfoltok halványítása
 • Petyhüdt, laza, megereszkedett bőr feszesítése

Vélemények

 • Nagyon kedves! Minden kérdésemre őszintén és szakmai profizmussal válaszolt! Munkája precíz, mozdulatait finomak,magabiztosak! Kedves Sztella! Köszönöm! Üdvözlettel, Panka

  thumb panka nagy
  2023.02.27.

  Nagyon precíz,szakmailag kivàló!És mindig kedveskedik a vendégeknek akciós kezelésekkel!!!Köszi Sztella!!!!

  thumb Hajnalka Szanyi
  2022.10.27.

  Tökéletes munkát végzett, precíz kozmetikus, akivel ritkán találkozni, manapság! Megvagyok elégedve a kezeléssel amit kértem! Továbbra is Sztellát fogom választani!

  thumb Anita MOLNÁRNÉ
  2022.04.27.
 • Profi alapanyagok, szupert technika és profizmus !

  thumb Rezső Bulissa
  2022.04.27.

  Profizmus, maximalizmus, kedvesség, türelem! Ez jellemzi Sztellát! 🙂

  thumb Nagy Edina
  2022.06.27.

  Nem jàrtam még de mindig feltöltenek a videók .2023 ban ott a helyem!

  thumb Izabella Kazup
  2022.12.27.
 • Nagyon tetszik, hogy minden kérdésemre válaszol, ráadásul nagyon profin, egyáltalán semmi negatívumot nem tudnék rá mondani. Visszajáró vendég leszek, ez már biztos.

  thumb Vanda Takacs
  2022.04.27.

  Sziasztok 🙋🏼‍♀️ Én még nem jártam Sztellánál (csak konzultáción) januárra van időpontom. DE a konzultáción elhangzottak alapján van egy kialakult képem róla. Az egyik legfontosabb, hogy rugalmas, és kedves ! Abban is 1000% biztos vagyok, hogy nagyszerű szakmai tudással rendelkezik mások elmondása, és a TikTok, Instagram videókon látottak alapján. Ha elmész hozzá csak rád figyel, közvetlen és szerethető…kell ennél több ?! 💁🏼‍♀️ Már alig várom a közös “munkát” és, hogy rendbe hozza az arcom.

  thumb Nikoletta Simon
  2022.12.27.

  Sztella nagyon kedves és abszolút profi. Először voltam nála, mindent elmagyarázott a kezelés során, teljesen megbíztam benne. Az eredmény már az első alkalom után látható volt, tudta pontosan mire van szüksége a bőrömnek. Igazi feltöltődés volt az arcomnak és a lelkemnek egyaránt. Nagyon elégedett vagyok és biztosan rendszeres vendég leszek nála!

  thumb Bettina Szalay
  2023.04.06.
 • Hydra beauty kezelésen jártam, az arcbőröm felfrissült, puhává vált. Ajándék krémet is kaptam 🙂

  thumb Katalin Balla
  2022.12.27.

  Szuper kezelést kaptam ismét, látványos a hatás, visszajáró vendég vagyok.

  thumb Melinda Váradi
  2022.06.27.

  Stella egy nagyon kedves, nagyon profi kozmetikus, aki folyamatosan képzi magát és csak a legszuperebb anyagokkal dolgozik. Visszatérő vendége vagyok és csak ajánlani tudom.

  thumb Judit Berki
  2023.03.27.
 • Sztella végtelenül kedves és profi. Csodásan éreztem magam, és a kezelés eredményével is nagyon elégedett vagyok. Már nagyon várom a következő alkalmat.

  thumb Kis Laura
  2022.08.27.

  Igazi relaxáló és látványos volt az összes kezelés. Mindenkinek szívből ajánlom. Köszönöm Sztella!

  thumb Zséli Natália
  2022.12.27.

  Csak jót mondhatok Sztella munkájáról, kezeléseiről! Hydra Beauty kezelésen is jártam már nála és minden szuper volt: tájékoztatás, előkészítés, fogadtatás, a kezelés során a lépések folyamatos ismertetése; semmi erőltetés, rábeszélés - és látható eredmények! Csak ajánlom őt!

  thumb Gabriella Mészáros
  2022.12.27.
 • Nagyon profi!!!

  thumb Mona Cs
  2022.07.27.

  Szuper kedves,kellemes és profi szolgáltatás,patikatisztaság 🙂 Felüdülés volt,Sztella pedig minden mûveletet el is magyaráz,illetve válaszol a felmerülô kérdésekre.

  thumb Judit Gáti
  2022.04.27.

  Nagyon kedves, kiváló szakmai tudás, kellemes környezet,

  thumb Tímea Székely
  2022.10.27.
 • Odafigyelt, mindent mondott mi fog következni, kedves, precíz, megnyugtató, és szépből még szebbet varázsol!

  thumb Mária Lendvai
  2022.11.27.

  Minden tökéletes volt, mint mindig. Sztella nagyon kedves 🙂

  thumb Eszter Török
  2022.07.27.

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam Sztellára, mert végre tudom, hogy biztosan jó kezekben vagyok 🙂 Nekem nagyon érzékeny bőröm van, összetett problémákkal és nagyon nehéz kezelni, de amióta Sztellához járok, egyértelműen érzem a javulást, a bőröm alkalomról-alkalomra szebb. Nem kezeli túl a bőrt, nem ajánl feleslegesen olyan dolgokat, amik nem szükségesek, a problémamegoldásra törekszik, mindezt professzionális termékekkel és eszközökkel. Mindemellett csak hab a tortán, hogy végtelenül kedves, nagyon jól érzi az ember magát nála és már alig várja a következő alkalmat 🙂 Köszönöm szépen Sztella! 🙂

  thumb Anita Barbara Lőrinczy
  2022.11.27.
 • Amit Sztellánál tapasztalok: kedvesség, profizmus, odafigyelés, magas minőségű termékek, kiválóan felépített, hatékony kezelések. Maximálisan elégedett vagyok.

  thumb Renáta Zvara
  2023.02.27.

  Sztella nagyon kedves, felkészült és minden kérdésemre válaszolt. Minden úgy történt ahogy elmondta. Az eredmény is magáért beszél, csak ajánlani tudom! 🙂

  thumb Petra Palasthy
  2022.04.27.

  21. századi kezelések, 20. századi kedvességgel társulva. Az anyagok minősége és a speciális gépek a korábbi kozmetikusom magas minőségű kezeléseihez képest is látványosan gyors eredményeket hoztak, nagyon-nagyon elégedett vagyok. Sztella egy aranykezű, csupaszív szakember, akinek a kezei között wellness élménnyé válik a szépülés.

  thumb Katalin Havasi
  2023.03.27.
 • Sztella nagyon kedves, precíz, mindent részletesen elmagyaráz a kezelések alatt. Az eredménnyel is maximálisan elégedett vagyok 🙂

  thumb Virag Sipos
  2022.12.27.

  Szuper, megbizható és kedves, ajánlom

  thumb Krisztina Takacs
  2022.12.27.

  Profi, rendkívül alapos és kedves, kiváló minőségű kozmetikumokkal dolgozik! Nagyon ajánlom Sztellát! 🙂

  thumb Georgina Török
  2022.12.27.
 • Sztella rendkívül kedves, figyelmes és amellett, hogy szakmailag teljesen elégedett vagyok vele, számomra egy relaxációs kikapcsolódás minden kezelés.

  thumb Gabriella Herczeg
  2022.12.27.

  Mindenképp ajánlom, első alkalommal jártam Nála de biztos vagyok benne, hogy nem utoljára! 🙂 Nagyon lelkes és kedves, jó kezekben érzi magát az ember a kezelés alatt. NANOSOFT™ NCTF 135HA kezelésen jártam Nála (első alkalom), nagyon kíváncsian várom a kezelés végét! 🙂 A kezelés előtt és annak során is részletes tájékoztatást kaptam a folyamatról és annak lépéseiről. Mindenképp ajánlom azoknak Sztella kezeléseit, akik kellemes légkörben szeretnének egy kis időt eltölteni a szépség jegyében. 🙂

  thumb Tímea Erdős-Anga
  2023.01.27.

Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan zajlik a gyémántfejes mikordermabrázió tű nélküli mezoterápiával?

 • Letisztítás –  A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket. A kozmetikai kezelések szakszerű előkészítése igen fontos.
 • Gyémántfejes mikrodermabrázió – A gyémántfejes mikrodermabrázió kezelő géppel az arcbőrödet a szükséges ideig, többször, általában 3-5 lépésben lecsiszolom.
 • Tonizálás – Bőrtípusnak, bőrproblémának megfelelő tonikkal végzem. A ClinicCare magas hatóanyag-tartalmú tonikjai közül használhatjuk a bőrfiatalító, a gyulladáscsökkentő, a pigment halványító, faggyútermelést csökkentő tonikok valamelyikét. A tonik frissítő hatásával visszaállítja a bőr egyensúlyát és megnöveli az azt követő ápoló készítmények hatását. A bőrprofil simább lesz, és pórusok kisebbnek látszanak. A tonizálás előkészíti a bőrt a következőleg alkalmazott termékek felszívására, a bőr frissebb, és élettel telibb lesz.
 • Mezoterápiás – Elektroporációs kezelés – A speciális, analitikai tisztaságú hatóanyag koktél bőrödre történt felvitele után, a tű nélküli mezoterápiás géppel, elektroporációs hullámokkal kezelem a bőrödet. A kezelés hatására a bőröd sejtszerkezete átalakul, szemmel nem látható (intercelluláris) csatornák keletkeznek, amitől a szérumkoktélban lévő hatóanyagok még mélyebben felszívódnak. Bőrtípus és bőrprobléma alapján választom ki a leghatékonyabb koktélt.
 • ClinicCare magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk – bőrtípustól és bőrproblémától függően választom ki a megfelelő fátyolmaszkot. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.
 • Hyaluron esszencia vagy Szuper hidratáló hyaluronsavas krém felvitele – Az esszencia/krém kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.
 • Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt tartalmazó, regeneráló krém felvitele.

Fontos!
A kezelés után normálisan is előfordulhat apróbb véraláfutás a bőrön. Ez a gyémántfejes mikrodermabrázió – vákuum miatt jöhet létre, magától múlik 3-4 napon belül.

Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de heti rendszerességgel a kezelés ismétlése javasolt (5-10 alkalom bőrproblémától, bőrtípustól függően). Kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen szükséges alkalmazni. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem fájdalmas kezelés.

Mit kell tudni a kezelésről?

A gyémántfejes mikrodermabrázió átjárhatóvá teszi a bőrt, így a hatóanyagok könnyen fel tudnak szívódni. Ajánlott azoknak a szépülni vágyó hölgyeknek – uraknak, akik a tűszúrásoktól és radikális hámlasztó technikáktól idegenkednek, azonban fiatalos, szép bőrt szeretnének.

Nem kizáró ok, de fokozott odafigyelést igényel a gyémántfejes mikrodermabrázió nyáron. Ilyenkor gondoskodni kell 50 faktoros fényvédő készítmény alkalmazásáról, illetve télen a szoláriumozás alatt is szükséges fényvédőt használni.

A tű nélküli mezoterápia egyike a legkorszerűbb kozmetikai eljárásoknak. A segítségével analitikai tisztaságú, magas hatóanyag-koncentrációjú anyagokat tudunk a bőrbe juttatni. Speciális elektromágneses hullámok segítségével csatornákat nyit a bőrben, így teszi lehetővé a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, és a sejt közötti állományba, ahonnan a sejtek könnyedén fel tudják venni a hatóanyagokat.

A készülék magasfeszültségű elektromágneses hullámokat hoz létre, amely megváltoztatja a sejtek polaritását. A sejtek átrendeződnek, így mikrocsatornák (intercelluláris csatornák) jönnek létre, amin keresztül a hatóanyag be tud jutni az irha, vagy a bőralja rétegig.

A hatóanyagok tű használata nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül.

tű nélküli mezoterápia olyan ránctalanító eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin termelést, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt a kezelt felületeken.

“A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, – maximális koncentrációban – ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.”

Mindig egyénre szabott mezoterápiás koktélt állítok össze attól függően, hogy milyen bőrtípussal illetve bőrproblémával állok szemben.

Már az első kezelés után látványos a hatása! Ha 5 alkalmas kúrában veszed igénybe a kezeléseket, látni fogod, hogy minden kezelés után egyre szebb lesz a bőr! Az eredmény tartósan megmarad.

 • Rosacea enyhítése
 • Hegkezelés
 • Tokakezelés, feszesítés
 • Szeboreás bőr kezelése mélyhidratálása, vitaminpótlása
 • Érett bőr hidratálása, nedvességgel való feltöltése

A gyémántfejes mikrodermabrázió tűnélküli mezoterápiával ellenjavallatai

 • Fertőzés, bőrbetegség
 • Daganatos betegségek
 • Lázas, levert állapot
 • Pacemaker, fémprotézis
 • Terhesség


Bejelentkezés telefonon: +36304089972 (Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)