fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Gyémántfejes mikordermabrázió tű nélküli mezoterápiával – komplex bőrmegújító kezelés. A gyémántfejes mikrodermabrázió a finom mechanikai bőrcsiszolás és a vákuum együttes hatását alkalmazza. Eltávolítja a bőr felületén található elhalt szarusejteket, beindítja a bőrmegújító folyamatokat. A gyémántfejes, vákuumos mikrodermabráziós kezelés célja, hogy a bőrfiatalítást, a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, így az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. Fokozza a bőrlégzést, a bőr átjárhatóságát, serkenti a vérkeringést és a nyirokáramlást, felgyorsul a salakanyagok elszállítása. A bőr állapotától függően választom ki a megfelelő kezelőfejet, amely enyhébb, vagy intenzívebb bőrcsiszolást tesz lehetővé. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését. A bőr szintbeli különbségei (megvastagodott, szaruréteg, hegek) csökkennek.

Milyen bőrproblémákon segít a gyémántfejes mikordermabrázió tű nélküli mezoterápiával?

 • Ráncfeltöltés
 • Szarkalábak megszüntetése
 • Arc, nyak dekoltázs fiatalítása
 • Kézfej fiatalítás
 • Pigmentfoltok halványítása
 • Petyhüdt, laza, megereszkedett bőr feszesítése

Vélemények


Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan zajlik a gyémántfejes mikordermabrázió tű nélküli mezoterápiával?

 • Letisztítás –  A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket. A kozmetikai kezelések szakszerű előkészítése igen fontos.
 • Gyémántfejes mikrodermabrázió – A gyémántfejes mikrodermabrázió kezelő géppel az arcbőrödet a szükséges ideig, többször, általában 3-5 lépésben lecsiszolom.
 • Tonizálás – Bőrtípusnak, bőrproblémának megfelelő tonikkal végzem. A ClinicCare magas hatóanyag-tartalmú tonikjai közül használhatjuk a bőrfiatalító, a gyulladáscsökkentő, a pigment halványító, faggyútermelést csökkentő tonikok valamelyikét. A tonik frissítő hatásával visszaállítja a bőr egyensúlyát és megnöveli az azt követő ápoló készítmények hatását. A bőrprofil simább lesz, és pórusok kisebbnek látszanak. A tonizálás előkészíti a bőrt a következőleg alkalmazott termékek felszívására, a bőr frissebb, és élettel telibb lesz.
 • Mezoterápiás – Elektroporációs kezelés – A speciális, analitikai tisztaságú hatóanyag koktél bőrödre történt felvitele után, a tű nélküli mezoterápiás géppel, elektroporációs hullámokkal kezelem a bőrödet. A kezelés hatására a bőröd sejtszerkezete átalakul, szemmel nem látható (intercelluláris) csatornák keletkeznek, amitől a szérumkoktélban lévő hatóanyagok még mélyebben felszívódnak. Bőrtípus és bőrprobléma alapján választom ki a leghatékonyabb koktélt.
 • ClinicCare magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk – bőrtípustól és bőrproblémától függően választom ki a megfelelő fátyolmaszkot. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.
 • Hyaluron esszencia vagy Szuper hidratáló hyaluronsavas krém felvitele – Az esszencia/krém kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.
 • Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt tartalmazó, regeneráló krém felvitele.

Fontos!
A kezelés után normálisan is előfordulhat apróbb véraláfutás a bőrön. Ez a gyémántfejes mikrodermabrázió – vákuum miatt jöhet létre, magától múlik 3-4 napon belül.

Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de heti rendszerességgel a kezelés ismétlése javasolt (5-10 alkalom bőrproblémától, bőrtípustól függően). Kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen szükséges alkalmazni. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem fájdalmas kezelés.

Mit kell tudni a kezelésről?

A gyémántfejes mikrodermabrázió átjárhatóvá teszi a bőrt, így a hatóanyagok könnyen fel tudnak szívódni. Ajánlott azoknak a szépülni vágyó hölgyeknek – uraknak, akik a tűszúrásoktól és radikális hámlasztó technikáktól idegenkednek, azonban fiatalos, szép bőrt szeretnének.

Nem kizáró ok, de fokozott odafigyelést igényel a gyémántfejes mikrodermabrázió nyáron. Ilyenkor gondoskodni kell 50 faktoros fényvédő készítmény alkalmazásáról, illetve télen a szoláriumozás alatt is szükséges fényvédőt használni.

A tű nélküli mezoterápia egyike a legkorszerűbb kozmetikai eljárásoknak. A segítségével analitikai tisztaságú, magas hatóanyag-koncentrációjú anyagokat tudunk a bőrbe juttatni. Speciális elektromágneses hullámok segítségével csatornákat nyit a bőrben, így teszi lehetővé a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, és a sejt közötti állományba, ahonnan a sejtek könnyedén fel tudják venni a hatóanyagokat.

A készülék magasfeszültségű elektromágneses hullámokat hoz létre, amely megváltoztatja a sejtek polaritását. A sejtek átrendeződnek, így mikrocsatornák (intercelluláris csatornák) jönnek létre, amin keresztül a hatóanyag be tud jutni az irha, vagy a bőralja rétegig.

A hatóanyagok tű használata nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül.

tű nélküli mezoterápia olyan ránctalanító eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin termelést, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt a kezelt felületeken.

“A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, – maximális koncentrációban – ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.”

Mindig egyénre szabott mezoterápiás koktélt állítok össze attól függően, hogy milyen bőrtípussal illetve bőrproblémával állok szemben.

Már az első kezelés után látványos a hatása! Ha 5 alkalmas kúrában veszed igénybe a kezeléseket, látni fogod, hogy minden kezelés után egyre szebb lesz a bőr! Az eredmény tartósan megmarad.

 • Rosacea enyhítése
 • Hegkezelés
 • Tokakezelés, feszesítés
 • Szeboreás bőr kezelése mélyhidratálása, vitaminpótlása
 • Érett bőr hidratálása, nedvességgel való feltöltése

A gyémántfejes mikrodermabrázió tűnélküli mezoterápiával ellenjavallatai

 • Fertőzés, bőrbetegség
 • Daganatos betegségek
 • Lázas, levert állapot
 • Pacemaker, fémprotézis
 • Terhesség


Bejelentkezés telefonon: +36304089972 (Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)