fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

A szempilla lifting 4-6 héten át tartó, természetesen ívelt, göndör szempillákat és igéző tekintetet eredményez, szempillaspirál vagy műszempilla használata nélkül.

Kinek ajánlom a szempilla liftinget?

⭐ Akinek egyenes a szempillája, és  emiatt még kisminkelve is rövidnek tűnik

⭐ Aki nem szeretne műszempillát, de látványosabb, íveltebb szempillákra vágyik

⭐ Akinek kezd megereszkedni a szemhéja, emiatt a pillák nem látszanak

⭐ Aki a műszempillák helyett tartósabb, kevesebb költséggel járó megoldást szeretne

⭐ Aki csak 1-1,5 havonta szeretne a szempilláival foglalkozni

⭐ Aki allergiás lett a műszempilla ragasztóra

A szempilla liftinghez a London Beauty Pro – Lash Lifting Pro termékeit használom, melyek profi minőséget képviselnek.

A Lash Battle 2018 verseny győztese is a Lash Lifting Pro termékeivel alkotta meg gyönyörű munkáját. 

A szempilla lifting olyan speciális eljárás, amely során a szempillák ívén változtatunk, a szempillákat a tövétől emeljük meg, ezzel optikailag növelve a saját szempillák hosszát. A szempilla lifting nyitja a tekintetet, kifejezőbbnek mutatja a szemeket, bármiféle “mű”, vagy mesterkélt hatás nélkül. Ha esetleg korábban allergia alakult ki a műszempilla viselése során, érdemes kipróbálni a szempilla liftinget.

Szempilla lifting - Sztella kozmetikus

Vélemények

 • Nagyon kedves, kiváló szakmai tudás, kellemes környezet,

  thumb Tímea Székely
  2022.10.27.

  Stella egy nagyon kedves, nagyon profi kozmetikus, aki folyamatosan képzi magát és csak a legszuperebb anyagokkal dolgozik. Visszatérő vendége vagyok és csak ajánlani tudom.

  thumb Judit Berki
  2023.03.27.

  Sztella nagyon kedves, precíz, mindent részletesen elmagyaráz a kezelések alatt. Az eredménnyel is maximálisan elégedett vagyok 🙂

  thumb Virag Sipos
  2022.12.27.
 • Tökéletes munkát végzett, precíz kozmetikus, akivel ritkán találkozni, manapság! Megvagyok elégedve a kezeléssel amit kértem! Továbbra is Sztellát fogom választani!

  thumb Anita MOLNÁRNÉ
  2022.04.27.

  Mindenképp ajánlom, első alkalommal jártam Nála de biztos vagyok benne, hogy nem utoljára! 🙂 Nagyon lelkes és kedves, jó kezekben érzi magát az ember a kezelés alatt. NANOSOFT™ NCTF 135HA kezelésen jártam Nála (első alkalom), nagyon kíváncsian várom a kezelés végét! 🙂 A kezelés előtt és annak során is részletes tájékoztatást kaptam a folyamatról és annak lépéseiről. Mindenképp ajánlom azoknak Sztella kezeléseit, akik kellemes légkörben szeretnének egy kis időt eltölteni a szépség jegyében. 🙂

  thumb Tímea Erdős-Anga
  2023.01.27.

  Sztella rendkívül kedves, figyelmes és amellett, hogy szakmailag teljesen elégedett vagyok vele, számomra egy relaxációs kikapcsolódás minden kezelés.

  thumb Gabriella Herczeg
  2022.12.27.
 • Sztella nagyon kedves és abszolút profi. Először voltam nála, mindent elmagyarázott a kezelés során, teljesen megbíztam benne. Az eredmény már az első alkalom után látható volt, tudta pontosan mire van szüksége a bőrömnek. Igazi feltöltődés volt az arcomnak és a lelkemnek egyaránt. Nagyon elégedett vagyok és biztosan rendszeres vendég leszek nála!

  thumb Bettina Szalay
  2023.04.06.

  Profi, rendkívül alapos és kedves, kiváló minőségű kozmetikumokkal dolgozik! Nagyon ajánlom Sztellát! 🙂

  thumb Georgina Török
  2022.12.27.

  Szuper kedves,kellemes és profi szolgáltatás,patikatisztaság 🙂 Felüdülés volt,Sztella pedig minden mûveletet el is magyaráz,illetve válaszol a felmerülô kérdésekre.

  thumb Judit Gáti
  2022.04.27.
 • Amit Sztellánál tapasztalok: kedvesség, profizmus, odafigyelés, magas minőségű termékek, kiválóan felépített, hatékony kezelések. Maximálisan elégedett vagyok.

  thumb Renáta Zvara
  2023.02.27.

  Sziasztok 🙋🏼‍♀️ Én még nem jártam Sztellánál (csak konzultáción) januárra van időpontom. DE a konzultáción elhangzottak alapján van egy kialakult képem róla. Az egyik legfontosabb, hogy rugalmas, és kedves ! Abban is 1000% biztos vagyok, hogy nagyszerű szakmai tudással rendelkezik mások elmondása, és a TikTok, Instagram videókon látottak alapján. Ha elmész hozzá csak rád figyel, közvetlen és szerethető…kell ennél több ?! 💁🏼‍♀️ Már alig várom a közös “munkát” és, hogy rendbe hozza az arcom.

  thumb Nikoletta Simon
  2022.12.27.

  Szuper kezelést kaptam ismét, látványos a hatás, visszajáró vendég vagyok.

  thumb Melinda Váradi
  2022.06.27.
 • Sztella végtelenül kedves és profi. Csodásan éreztem magam, és a kezelés eredményével is nagyon elégedett vagyok. Már nagyon várom a következő alkalmat.

  thumb Kis Laura
  2022.08.27.

  Profi alapanyagok, szupert technika és profizmus !

  thumb Rezső Bulissa
  2022.04.27.

  Sztella nagyon kedves, felkészült és minden kérdésemre válaszolt. Minden úgy történt ahogy elmondta. Az eredmény is magáért beszél, csak ajánlani tudom! 🙂

  thumb Petra Palasthy
  2022.04.27.
 • Profizmus, maximalizmus, kedvesség, türelem! Ez jellemzi Sztellát! 🙂

  thumb Nagy Edina
  2022.06.27.

  Szuper, megbizható és kedves, ajánlom

  thumb Krisztina Takacs
  2022.12.27.

  21. századi kezelések, 20. századi kedvességgel társulva. Az anyagok minősége és a speciális gépek a korábbi kozmetikusom magas minőségű kezeléseihez képest is látványosan gyors eredményeket hoztak, nagyon-nagyon elégedett vagyok. Sztella egy aranykezű, csupaszív szakember, akinek a kezei között wellness élménnyé válik a szépülés.

  thumb Katalin Havasi
  2023.03.27.
 • Csak jót mondhatok Sztella munkájáról, kezeléseiről! Hydra Beauty kezelésen is jártam már nála és minden szuper volt: tájékoztatás, előkészítés, fogadtatás, a kezelés során a lépések folyamatos ismertetése; semmi erőltetés, rábeszélés - és látható eredmények! Csak ajánlom őt!

  thumb Gabriella Mészáros
  2022.12.27.

  Nagyon kedves! Minden kérdésemre őszintén és szakmai profizmussal válaszolt! Munkája precíz, mozdulatait finomak,magabiztosak! Kedves Sztella! Köszönöm! Üdvözlettel, Panka

  thumb panka nagy
  2023.02.27.

  Hydra beauty kezelésen jártam, az arcbőröm felfrissült, puhává vált. Ajándék krémet is kaptam 🙂

  thumb Katalin Balla
  2022.12.27.
 • Igazi relaxáló és látványos volt az összes kezelés. Mindenkinek szívből ajánlom. Köszönöm Sztella!

  thumb Zséli Natália
  2022.12.27.

  Nagyon profi!!!

  thumb Mona Cs
  2022.07.27.

  Nem jàrtam még de mindig feltöltenek a videók .2023 ban ott a helyem!

  thumb Izabella Kazup
  2022.12.27.
 • Nagyon tetszik, hogy minden kérdésemre válaszol, ráadásul nagyon profin, egyáltalán semmi negatívumot nem tudnék rá mondani. Visszajáró vendég leszek, ez már biztos.

  thumb Vanda Takacs
  2022.04.27.

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam Sztellára, mert végre tudom, hogy biztosan jó kezekben vagyok 🙂 Nekem nagyon érzékeny bőröm van, összetett problémákkal és nagyon nehéz kezelni, de amióta Sztellához járok, egyértelműen érzem a javulást, a bőröm alkalomról-alkalomra szebb. Nem kezeli túl a bőrt, nem ajánl feleslegesen olyan dolgokat, amik nem szükségesek, a problémamegoldásra törekszik, mindezt professzionális termékekkel és eszközökkel. Mindemellett csak hab a tortán, hogy végtelenül kedves, nagyon jól érzi az ember magát nála és már alig várja a következő alkalmat 🙂 Köszönöm szépen Sztella! 🙂

  thumb Anita Barbara Lőrinczy
  2022.11.27.

  Odafigyelt, mindent mondott mi fog következni, kedves, precíz, megnyugtató, és szépből még szebbet varázsol!

  thumb Mária Lendvai
  2022.11.27.
 • Nagyon precíz,szakmailag kivàló!És mindig kedveskedik a vendégeknek akciós kezelésekkel!!!Köszi Sztella!!!!

  thumb Hajnalka Szanyi
  2022.10.27.

  Minden tökéletes volt, mint mindig. Sztella nagyon kedves 🙂

  thumb Eszter Török
  2022.07.27.

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


A Szempilla lifting előnyei:

 • hatását 4-6 hétig élvezheted
 • a gyönyörűen ívelt szempillák igéző tekintetet varázsolnak Neked, ezáltal növelheti az önbizalmadat
 • hipoallergén, ha a műszempillára allergiás vagy ezt biztonsággal alkalmazhatod
 • a kezelés után 24 órával már érheti víz, gőz, smink, nyugodtan ébredhetsz úgy, hogy megdörzsölöd a szemed, így nem igényel semmilyen plusz odafigyelést
 • a különböző méretű szilikon sablonoknak köszönhetően az egészen rövid és a hosszú szempillákon is látványos hatást eredményez

A Szempilla liftinget ajánlom….

 • egyenes vagy lefelé álló szempillákra (legtöbbünknek ilyenek a szempillái)
 • ha műszempilla helyett szeretnél egy természetesebb és költséghatékonyabb megoldást
 • kócos, rendezetlen hatású pillákra
 • megereszkedett szemhéj/vagy rejtett szemek esetében, amikor a pillák alig látszódnak
 • hosszú, sűrű szempilláknál, amelyek előre állnak
 • ha hipoallergén megoldással szeretnél műszempilla hatású szempillákat
 • ha a természetes szépségedet tovább fokoznád természetes hatású szempillákkal
 • ha unod már a napi spirálozást és hogy folyton elkenődik
 • ha sportolás közben, smink nélkül, és ébredés után is igéző szemeket szeretnél

A Szempilla lifting menete:

 • A szemkörnyék és a szempilláid megfelelő letisztítása, zsírtalanítása után az alsó szempilláidat alátéttel rögzítem, így elkülönítem őket a felső pillasortól
 • Előkészítés után kiválasztom a megfelelő méretű szilikon sablont, mely pillamérettől függően S, M, L méretben elérhető, lehetővé téve, hogy az egészen rövidtől a hosszú pillákig is látványosan lehessen alkalmazni a kezelést, majd felhelyezem a csukott szemhéjadra
 • A felhelyezett szilikon padra egy átlátszó ragasztó anyag segítségével rögzítem a szempilláidat
 • A tökéletes szempilla lifting lényege a megfelelő, megbízható anyaghasználaton kívül a felfésülési technika
 • A precízen felfésült pillákat három lépésben kezelem, három különböző hatóanyaggal. A szempilla lifting előnye, hogy a három hatóanyag egymásra épül, így kíméletesen tudunk gyönyörű eredményt elérni a megfelelő hatóidők betartásával, anélkül, hogy a pilláid károsodnának
 • Negyedik lépésben, ha szeretnéd sor kerül a pillák tartós festésére is. Végül egy hidratáló-ápoló olajjal kezelem, amely fixálja és táplálja a szempilláidat
 • Az eredmény természetesen ívelt pillasor, ami 4-6 héten át tartósan megmarad, és gyönyörűvé varázsol Téged

Mire figyelj a kezelés előtt:

 • lehetőleg szempilla spirál nélkül érkezz a kezelésre
 • a kezelés előtt a kontaktlencsédet, kérlek, távolítsd el. Kezelés után visszateheted a lencséket

Mire figyelj a kezelés után:

24 órán belül nem érheti víz, gőz, semmilyen smink, szemkörnyékápoló krém, és kerüld a szolárium használatát is.

Miben különbözik a Szempilla lifting a régi Szempilla dauertől?

A kettő teljes mértékben különbözik egymástól. A hatóanyagokban, a technikában és a végeredményben is teljesen eltérőek. Az alapvető különbség a kettő között, hogy míg a lifting a szempillákat a tövétől emeli meg a dauer csak a végét íveli. Így a liftinggel hosszabb és íveltebb hatást lehet elérni. A dauerhez használt pálcikák megtörik a pillákat, az ismételt szempilla dauertől a pillák gyakran letörtek. A szempilla liftingnél ezzel nem kell számolnod, gyönyörűek és egészségesek lesznek a szempilláid.

A kezelés tartósságáról:

A kezelés 4-6 hétig tartós, viszont a tartósságát eredményesen növelheted a rendszeres ismétléssel, hiszen a pillaszálaid ívelésén túl a szempillatövek emelése is megtörténik. Ezáltal egyre tartósabb és szebb lesz az eredmény. Ez természetesen az egyéni adottságaidtól is függ, hogy milyen gyorsan cserélődnek a szempilláid.


Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.