fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Férfi kozmetikai kezelések – szeretettel várlak!

Napjainkban a férfiak is egyre gyakrabban járnak kozmetikába, ám a serdülők tisztító kezelésein kívül már az érettebb korú férfi vendégek is igénybe veszik a kezeléseket.

Miben más egy férfi kozmetikai kezelés?

A bőr felső rétege a férfiaknál mintegy 15%-kal vastagabb, és durvább, mint a nőknél. Az erős szarusodás miatt a bőr durvábbnak, szárazabbnak, fakóbbnak néz ki, érdemes már fiatal korban is gondot fordítani a peelingezésre, hámlasztásra, és a hidratálásra. Ha ezt elmulasztjuk, hamarabb megjelennek a mély ráncok, barázdák, a mimikai izmok mozgásának hatására a bőr “betörik”. A 40-es évektől kezdve pedig a férfiak bőrét ugyanúgy kell kezelni, mint a nőkét.

Férfi vendégeim egyéni diagnosztizálást követően többféle arckezelési lehetőség közül választhatnak.

Már elérhető a Hydra Beauty fájdalommentes arctisztítás is – nincs többé fájdalmas nyomkodás, gőzölés, piros foltok a kezelés után!

A Hydra Beauty kezelés Tű nélküli mezoterápiával az egyik legkorszerűbb, non-invazív bőrmegújító esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás.

Az EPN kezeléssorozattal a hegek halványítása, a bőr egyenetlenségeinek megszüntetése is lehetővé válik.


Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Időpontfoglalás +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.