fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

NANOSOFT™ Szemkörnyék kezelés AJÁNDÉK Szempilla liftinggel – Ragyogó szemek, ívelt pillák!

A NANOSOFT™ NCTF 135HA Szemkörnyék kezelés mellé AJÁNDÉKBA adok egy Szempilla liftinget, melynek értéke 12.900 Ft.

Ajándék Neked, vagy Szeretteidnek.

A szempilla lifting 4-6 héten át tartó, természetesen ívelt, göndör szempillákat és igéző tekintetet eredményez, szempillaspirál vagy műszempilla használata nélkül.

A NANOSOFT NCTF 135HA Kezelés egy exkluzív rejuvenációs, bőrminőség javító kezelés. Ezzel a kezeléssel a legérzékenyebb részek is hatékonyan kezelhetőek, ilyen például a szemkörnyék. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak mentén kifejezetten a redő/ránc mentén haladunk. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz, a karikák halványodnak, az apró ráncok eltűnnek, a mélyebbek fokozatosan feltöltődnek.

Sztella kozmetikus - Nanosft NCTF 135HA szemkörnyék kezelés eredménye

360%-OS BŐRMINŐSÉG JAVULÁS, TERMÉSZETES BIOSTIMULÁCIÓ

+132% HIDRATÁLT, TÓNUSOSABB BŐR
+144% RAGYOGÁS: EGYENLETESEBB ARCSZÍN
+52% HOMOGENITÁS
-43% HALVÁNYABB RÁNCOK, SZARKALÁBAK
– 59% KISEBB PÓRUSMÉRET

Mi várható a NANOSOFT™ NCTF 135HA kezeléstől?

  • Ragyogóbb arcszín
  • Ráncok csökkentése- szarkalábak, redők halványítása, eltüntetése
  • Hidratált bőr
  • Szem alatti karikák kisimulása, elszíneződés halványítása

MI PONTOSAN A NANOSOFT™ KEZELÉS?

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy a bőrbe juttassa az NCTF 135HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors alkalmazást.

A Nanosoft eszköz 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe.  Kifejezetten kozmetikusok számára fejlesztették ki ezt az eszközt.

A hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt tartalmazó anyag pontosan és egységesen, fájdalom nélkül jut a megfelelő helyre.

A Nanosoft biztonságos és pontos bejuttatást tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális kellemetlenség és egyes esetekben bevérzési vagy rövid ideig tartó ödéma képződési kockázat. Ez az egyedülálló eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr mélyére kerüljenek.


Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

 

Hogyan zajlik a NANOSOFT™ Szemkörnyék kezelés AJÁNDÉK Szempilla liftinggel?

  • Szempilla lifting elkészítése
  • Fertőtlenítem a kezelendő bőrfelületet
  • Érzéstelenítő krémet viszek fel, ha igényled. (A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, amely az érzéstelenítő krémmel csökkenthető)
  • Az NCTF szérum beadása a kívánt területre.  Ezt a lépést ismételjük 2-3mm-enként, hogy lefedjük a teljes kezelendő területet.
  • Bőrnyugtató, hyaluronsavban gazdag krém, majd ClinicCare Fényvédő, regeneráló, bőrtónuskiegyenlítő krém alkalmazása

Hány alkalommal javasolt a Nanosoft NCTF 135HA kezelés?

1 alkalom után is már azonnali eredmény tapasztalható és a hatóanyagok kifejtik bőrre gyakorolt pozitív hatásukat, azonban a bevitt alkotóelemek egy része lassú eredményt produkál, így érdemes  kúraszerűen a kezeléseket felépíteni.

A megfelelő hatás érdekében 3 – 5 kezelést ajánlok 2 hetente.

Évente 1-2 alkalommal érdemes megismételni, hogy fenntartsuk a kívánt hatást.

Ajánlott kezelés gyakorisága: 3-5 kezelés 2 hetente.
Kezelés időtartama:
körülbelül 60 perc

 

A NANOSOFT™ NCTF 135HA Szemkörnyék kezelés mellé AJÁNDÉKBA adok egy Szempilla liftinget, melynek értéke 12.900 Ft.


Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.