fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Hydra Beauty kezelés kémiai hámlasztással = Maximális pórustisztítás, bőrmegújítás, mélyhidratálás és bőrfiatalítás egyetlen kezelés alatt.

Ha egyszerre vannak jelen a bőröregedés, fénykárosodás jelei, a bőr fakó, szürke, (pigmentfoltos), de ugyanakkor komedók (mitesszerek), esetleg aknék is vannak a bőrön, a Hydra Beauty kezelés kémiai hámlasztással adja a legjobb eredményt. A kémiai hámlasztás típusát és erősségét a bőrprobléma alapján, a vendégem igényeit figyelembe véve fogom javasolni.

A Hydra Beauty kezelés teljes körű fájdalommentes, biztonságos, teljes körű pórustisztítást, mélyhidratálást és bőrfiatalítást biztosít. A bőrmegújító hatást fokozzuk a ClinicCare Refresh Peel kémiai hámlasztással, így érjük el a tökéletesen tiszta pórusokat, a ragyogó, egyenletes, megújult bőrfelszínt, és a mély rétegeket is feltöltő hidratálást, mely táplálja és feszesíti a bőrt.

Sztella kozmetikus - Hydra Beauty kezelés

Figyelem! Nem minden gépi arctisztító készülék tudja ugyanazt! Ha minőségi, csúcskategóriás géppel kezelnek, amely bőrgyógyászok, plasztikai sebészek rendelőiben is megtalálható (pl. az EunSung Hydra Beauty), valóban megtörténik a hámlasztás, mély pórustisztítás, és mélyhidratálás, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal. Nem véletlenül kerül egy ilyen gép több millió forintba, ellentétben a pár százezer forintos gépekkel, melyektől nem várhatsz bőrállapot javulást és hatékony kezelést. Csak bevizsgált, csúcsminőségű gépekkel dolgozom.

Milyen bőrproblémákat kezel a Hydra Beauty kezelés kémiai hámlasztással?

 • Szeboreás, aknés bőr
 • Tág pórusok
 • Ráncok
 • Érdes bőr
 • Megereszkedett bőr
 • Pigmentfoltok
 • Száraz bőr
 • Gyulladt bőr
Sztella kozmetikus - ClinicCare Pure Akne kezelés

Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Hogyan történik a Hydra Beauty kezelés kémiai hámlasztással?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • Hydra Beauty első lépés – A speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzek a Vortex TM technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

 • Hydra Beauty mély pórustisztítás – Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, komedókat és a gyulladásos képleteket a bőrről. A gépi arctisztítás a szennyeződések 80-90%-át képes kitisztítani a pórusokból, ellentétben a manuális tisztítással, amely a szennyeződések maximum 15%-át képes kitisztítani.

 • Amennyiben szükséges, manuális tisztítással is kiegészítem a kezelést (erre akkor lehet szükség, ha rég volt kitisztítva a bőröd), amely, az előkészítő folyamatoknak köszönhetően gyors, kíméletes és fájdalmatlan. Nem maradnak piros foltok a kezelés után a bőrön.

 • ClinicCare PURE Tonikkal áttörlöm a bőrt, amely fertőtlenít, nyugtatja, és hidratálja a bőrt.

 • Hydra Beauty mélyhidratálás – A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat, hyaluronsavat, gamma-polyglutamin savat, mely a hyaluronsavnál 10X több vizet képes megkötni a bőrben. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha, sima tapintású és feszes lesz.

 • ClinicCare REFRESH Peel hámlasztó felvitele – A ClinicCare legerősebb kémiai peelingje, egészen a mélyebb rétegekig is kifejti hatását. Stimulálja a kollagén szintézist és fokozza az új sejtek növekedését. Glikolsav tartalma serkenti az új sejtek termelődését, a Fitinsav védelmet biztosít a gyulladásokkal szemben, megköti a szabadgyököket, antioxidáns. Gátolja a C-vitamin oxidációját, valamint képes megvédeni a DNS-t a szabad gyökökkel szemben, képes a sejten belüli sérült szálakat regenerálni. A Kojisav pedig pigmentrendellenességek ellen használt sav, gátolja a tirozináz enzim aktivitását, ezzel megakadályozva a melanin szintézist. A bőr világosabbá, ragyogóbbá válik. Ha a kezelést nyáron végezzük, akkor az AHA+EGF Skin Booster hámlasztót használom, amely nem okoz fényérzékenységet.

 • ClinicCare magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk – bőrtípustól és bőrproblémától függően választom ki a megfelelő fátyolmaszkot. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.

 • Hyaluron esszencia/Hyaluronsavas szuper hidratáló krém felvitele – Az esszencia/krém kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.

 • Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt tartalmazó, regeneráló krém felvitele.


Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.