fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Glow Skin nyári arckezelés az EGF Skin Booster és a C-vitamin erejével.

Észrevetted, hogy nyáron sokkal feltűnőbben látszanak a bőrhibák? Fényvédő használata mellett is valamelyest sötétednek a pigmentfoltok, egyenetlenebbnek látszik a bőr felszíne, az apróbb ráncok is feltűnőbbek? Ezekre a problémákra a téli, napfényszegény hónapokban jó megoldás a kémiai hámlasztás. De mit csináljunk nyáron, amivel nem okozunk hiperpigmentációt, irritációt, és mégis gyönyörű bőr lesz a végeredmény?

A Glow Skin nyári arckezelés ezekre a bőrproblémákra nyújt megoldást. A ClinicCare EGF Skin Booster peelingje egy fordított kémiai hámlasztást tesz lehetővé, a bőr mélyére penetrálva újítja meg a sejteket és eredményez egy egységesebb bőrtónust. A pigmentfoltok halványodnak, a pórusok kisebbeknek látszanak, az apró ráncok eltűnnek. A ClinicCare C-vitamin koncentrátuma tovább halványítja a pigmentfoltokat, beindítja a kollagéntermelést, kitűnő ránctalanító, növeli a bőr rugalmasságát, valamint aktiválja a sejtek működését.

Milyen problémákat old meg a kezelés?

 • Pigmentfoltok
 • Ráncok
 • Fakó, érdes arcbőr
 • Tág pórusok
 • Egyenetlen bőrfelszín
 • Gyulladt, foltos bőr

Mit várhatsz a Glow Skin kezelés után?

A Glow Skin kezelés feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol. Órákkal a kezelés után a bőr még tovább szépül, ekkor lesz látható a végleges eredmény! A bőr teltté, hidratálttá válik, színe egységesebb lesz, a pigmentfoltok halványodnak, a pórusok mérete csökken.


Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.
 • ClinicCare Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.
 • Hyaluronsavas hidratáló tonik – Nem csak eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és beállítja az optimális pH értéket, de hidratálja és nyugtatja még a legérzékenyebb bőrt is. Az egyedülálló összetevőknek és a magas koncentrációjú alacsony molekulasúlyú hyaluronsavnak köszönhetően a mélyebb rétegekben is táplál és hidratál. Fokozza a bőr rugalmasságát, valamint segíti a sejtszintű regenerációt.
 • ClinicCare Skin Booster – Speciális peeling felhelyezése, ami a hagyományostól teljesen eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. A Skin Booster feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol, néhány órán belül. Kíméletesen fejti ki hatását, ugyanakkor az eredmény gyors és látványos. Összetevők: 5 féle AHA-sav komplex (glikolsav, citrus sav, tejsav stb.), hidratálók, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, EGF (ami egy különleges sejtvédő, sejtszaporodást serkentő polypeptid), növekedési faktorok.
 • ClinicCare C-vitamin Koncentrátum + Hyaluronsav maszk felvitele. A hatóidő alatt (kb. 15 perc) nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Bőrfeltöltő, hidratáló maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.
 • Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt tartalmazó, regeneráló krém felviteleIdőpontfoglalás +36304089972 (Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)