fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Villám bőrmegújító kezelés Esküvő előtt – Menyasszonyoknak, Örömanyáknak. A villám bőrmegújító kezelés  azaz Hamupipőke kezelés egy teljesen fájdalommentes, rendkívül hatékony speciális peeling, amely feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt eredményez néhány órán belül. 

Villám bőrmegújító kezelés Esküvő előtt – a kezelés mellé AJÁNDÉK szemöldök festés jár!

Mit várhatsz a kezelés után?

A Villám bőrmegújító kezelés feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol pár órán belül. A bőr teltté, hidratálttá válik, színe egységesebb lesz, a pórusok mérete csökken.

A kezelés során alkalmazott speciális peeling (ClinicCare) a hagyományos peelingektől eltérően működik. Azonnal felszínre hozza az élő sejteket, a bőr feszessé, ragyogóvá, üdévé válik. Ha nem szereted az agresszív, fájdalmas bőrmegújító kezeléseket, vagy kevés az időd az Esküvő előtt, a Villám Bőrmegújító kezelés Neked szól!

Sztella kozmetikus - Villám bőrmegújító kezelés esküvő előtt
A fotón saját munkám látható, filter, retusálás nélkül.

Milyen bőrproblémákra ajánlott a kezelés?

 • Fakó, fáradt, szürkés bőrre
 • Tág pórusokra
 • Gyulladt, foltos bőrre
 • Ráncokra
 • Foltokra
 • Megereszekedett bőrre
 • Szeborreás bőrre

Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.
 • ClinicCare Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.
 • Hyaluronsavas hidratáló tonik – Nem csak eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és beállítja az optimális pH értéket, de hidratálja és nyugtatja még a legérzékenyebb bőrt is. Az egyedülálló összetevőknek és a magas koncentrációjú alacsony molekulasúlyú hyaluronsavnak köszönhetően a mélyebb rétegekben is táplál és hidratál. Fokozza a bőr rugalmasságát, valamint segíti a sejtszintű regenerációt.
 • ClinicCare AHA+EGF Skin Booster – Speciális peeling felhelyezése, ami a hagyományostól teljesen eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. A Skin Booster feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol, néhány órán belül. Kíméletesen fejti ki hatását, ugyanakkor az eredmény gyors és látványos. Összetevők: 5 féle AHA-sav komplex (glikolsav, citrus sav, tejsav stb.), hidratálók, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, EGF (ami egy különleges sejtvédő, sejtszaporodást serkentő polypeptid), növekedési faktorok.
 • ClinicCare fátyolmaszk – magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk, bőrtípustól és bőrproblémától függően választom ki a megfelelő maszkot. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.
 • Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt tartalmazó, regeneráló krém felvitele.

Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.