fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Többet vártam… miért nem lett olyan az eredmény, mint amit elképzeltem? Avagy hogyan épül egymásra a kozmetikus és a plasztikai sebész munkája?

Mostanában sokszor találkozom a következő problémával: a vendég elvégeztetett magán valamilyen szépészeti beavatkozást (hyaluron töltés, botox, stb), az eredmény mégsem lett olyan, amit várt. “Nem látszik semmi…”

Hiába választ a vendég jó orvost, aki minőségi anyagokkal dolgozik, mégsem lesz olyan az eredmény, mint a barátnőé/ismerősé. 

Mi áll ennek a hátterében?

Gyakran a nem megfelelő bőrállapot.

A kevés folyadékbevitel, a nem megfelelő táplálkozás (pl magas cukor- és sótartalmú élelmiszerek fogyasztása) felgyorsíthatják a bőr öregedési folyamatait. Érdemes kollagént, C, és D-vitamint szedni, hogy a bőr kollagéntermelését belülről is támogassuk. Érdemes kitapasztalni, melyek azok az ételek, amelyek nem tesznek jót a bőrünknek, ezeket kerülni kell.

A megfelelő mennyiségű folyadék bevitele elengedhetetlen!

Ha a bőr nem elég hidratált és táplált, nem eléggé rugalmas, esetleg extra száraz a felülete is, azon bizony nem segít sem a botox, sem a feltöltés, sem a plasztikai műtét. Egyszerűen nem lesz szép a végeredmény. A bőr fakósága, általános rugalmatlansága, a száraz bőrfelszín, a tág pórusok maradnak. Esetleg a kezelt és nem kezelt területek között még feltűnőbbé válik a különbség.

Mi a megoldás?

A megfelelő napi bőrápolási rutin összeállítása, a bőr megfelelő hidratálása, a hiányzó anyagok pótlása, fényvédő kiválasztása.

A bőr tömörségének fokozása, a kollagéntermelésének beindítása (Termális és frakcionális rádiófrekvencia, tűs mezoterápia, hámlasztás, tű nélküli mezoterápia, Skin Booster kezelés, Nanosoft kezelés)

A beavatkozások, műtétek előtt és után végzett rendszeres kozmetikai kezelés.

Érdemes a tervezett beavatkozás előtt a kozmetikust felkeresni, a bőr állapotának meghatározása, a kezelések/kúrák elvégzése és a napi rutin összeállítása miatt.

Így érhető el a legjobb eredmény, és így marad sokkal tartósabb a beavatkozás eredménye. Így egészíti ki egymás munkáját a kozmetikus és a plasztikai sebész, bőrgyógyász.

Ha nem kaptál választ a kérdésedre, keress bizalommal a +36304089972 -es számon. Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.


Nehezen igazodsz ki a kezelések világában? Nem tudod, melyik milyen problémát old meg?

Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldök egy Útmutatót Neked. BÓNUSZ: egy 10%-os kupon, melyet bármelyik kezelésre beválthatsz!