+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

TriPollar rádiófrekvenciás arckezelés, természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül.

Hogyan fiatalít a TriPollar rádiófrekvencia?

Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivítása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A TriPollar rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak. Azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

Már az első kezelés is látványos! A kollagén és elasztin termeléshez azonban időre van szükség. A rádiófrekvenciás arckezelést érdemes 6-8 alkalmas kúrában igénybe venni a bőr állapotától és az elvárt eredménytől függően. Minden kezelés után egyre szebb lesz a bőr. A hosszan tartó hatás eléréséhez a kúra után egy-egy fenntartó kezelés szükséges.

TriPollar® RF – Harmadik generációs öregedésgátló/fiatalító technológia


• Ránctalanítás
• Bőr feszesítés
• Biztonságos, hatékony és kellemes
• Azonnali és hosszú távú eredmények
• Klinikailag bizonyított
• Korszerű technológia és formatervezés

A Pollogen gépek egyedülálló TriPollar rádiófrekvenciás feje alacsony energiaszinttel, mélyen dolgozik, gyors pólusváltásokkal pókhálószerű mezőt képez, hosszú ideig biztosítja a megfelelő hőhatást, az eredmény így rendkívül tartós. A beépített hőmérőnek köszönhetően a kezelés maximális biztonsága garantált. A tripolláris rádiófrekvenciás kezelőfejjel a bőrfelületet a megfelelő hőfokra melegedésig kezelem. Azonnali látványos feszességet tapasztalunk.

A kezelés menete:

  1. Letisztítás
  2. Enzimes peeling
  3. Rádiófrekvencia hatóanyagos géllel a kollagéntermelés fokozására, a kötőszövet feszesítésére
  4. Mikromasszázs és tápláló maszk
  5. Tonizálás
  6. Befejező krém

A TriPollar Rádiófrekvenciás kezelés OxyGeneo hámlasztással és oxigenizálással is kombinálható.

Kezelhető külön a szemkörnyék, az ajkak körüli terület, a homlok, a nyak, a dekoltázs és a kézfejek.

5 alkalmas bérlet

Mindegyik kezelés megvásárolható bérlet konstrukcióban is. Ebben az esetben 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. A bérletek 3 hónapig érvényesek.