+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Már az első kezelés is látványos eredményt biztosít!

 • bőrmegújító felületi hámlasztás
 • oxigenizálás
 • anti-age/ fehérítő hatóanyag bevitel
 • kollagén indukció rádiófrekvenciával
 • aknés bőr kezelése

Pollogen új korszakot vezet be az arc kezelésében. A Geneo+ kozmetikai gép egy igazi komplex bőrmegújítást tesz lehetővé. Az orvostudományból a kozmetikai iparba bekerülő technológia hosszas klinikai próbákon esett át, így a Pollogen gépek nagyon megbízhatóak és biztonságosak.

Az OxyGeneo™ tisztítja és exfoliálja a bőr külső rétegét. A bőr oxigenizációjának és hámlasztásának kombinációja eredményezi, hogy egy energizált, ragyogó, táplált, kiegyensúlyozott és egészséges bőrréteget hozzon létre.

A kezelés során egy speciális kapszula segítségével történik a bőr külső rétegének a hámlasztása. A hámlasztáshoz minden esetben egy különleges, hatóanyag mentes nátrium-hidrogén-karbonát kapszulát használunk, ami láthatóan eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr legfelső rétegéről, kitisztítja a pórusokat, ezzel fokozva a bőr oxigén ellátását, légzését és hatóanyag felvevő képességét.

Hogyan történik a hámlasztás?

Az OxyGeneo™ hatása akkor jön létre, amikor az egyedülálló Capsugen elem és a tápanyagban gazdag gél kapcsolatba kerül egymással a bőr felszínén. Az OxyGeneo™ hatékony tisztítást és hámlasztást eredményez. Az OxyGeneo™ ezután számtalan buborékot bocsát ki percenként, amely gazdag CO2-ban, amely finoman felrobban a bőr felületén. Ez a CO2-ban gazdag környezet a Bohr-effektusnak nevezett fiziológiai hatást váltja ki. Így, O2-ban gazdag vér jut a kezelt területbe, növelve a vér áramlását a kapillárisokban, ezáltal a bőrsejtek anyagcseréjét. A kívánt eredmény: a hatóanyagok optimális felszívódása a bőrön.

Fiatalító, világosító hatóanyagok közül tudunk választani a bőrtípusnak megfelelően. Az aknés, szeboreás bőr is megszépül a kezeléssel.

TriPollar® RF – Harmadik generációs öregedésgátló/fiatalító technológia


• Ránctalanítás
• Bőr feszesítés
• Biztonságos, hatékony és kellemes
• Azonnali és hosszú távú eredmények
• Klinikailag bizonyított
• Korszerű technológia és a formatervezés

A Pollogen gépek egyedülálló tripolláris rádiófrekvenciás feje alacsony energiaszinttel, mélyen dolgozik, gyors pólusváltásokkal pókhálószerű mezőt képez, hosszú ideig biztosítja a megfelelő hőhatást, az eredmény így rendkívül tartós. A beépített hőmérőnek köszönhetően a kezelés maximális biztonsága garantált. A tripolláris rádiófrekvenciás kezelőfejjel a bőrfelületet a megfelelő hőfokra melegedésig kezelem. Azonnali látványos feszességet tapasztalunk.

A kezelés menete:

 1. Letisztítás
 2. Mikrohámlasztás és oxigenizálás
 3. Rádiófrekvencia hatóanyagos géllel a kollagéntermelés fokozására, a kötőszövet feszeítésére
 4. Koncentrált hatóanyag-bevitel ultrahanggal
 5. Mikromasszázs és tápláló maszk
 6. Tonizálás
 7. Befejező krém

Hány kezelésre lesz szükség a látható eredményekhez?
A természetes eredményeket már az első alkalommal is látni fogod. Az intenzívebb hatás érdekében kúrakezelést javaslom! A kúra 2 hetes időközönként összesen 5-6 alkalommal ajánlott.

Mire számítsak a kezelés után?
Az OxyGeneo kezelést követően a bőr friss és fiatalos lesz. Nincs felépülési idő és azonnal visszatérhetsz napi teendőidhez.

Az OxyGeneo és TriPollar milyen bőrtípus számára megfelelő?
Szinte minden bőrtípus számára ideális. Egyedül a nagyon érzékeny bőrű vendégek számára nem ajánlott.

5 alkalmas bérlet

A kezelés megvásárolható bérlet konstrukcióban is. Ebben az esetben 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. A bérletek 3 hónapig érvényesek.