fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

NANOSOFT NCTF 135HA For Men – hatékony kezelés a szemkörnyéki ráncokra, karikákra, férfiaknak. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. A szem alatti kellemetlen sötét karikák eltüntetésére tökéletes.

A NANOSOFT™ NCTF 135HA kezelés egy új innovatív, klinikailag igazoltan hatékony orvoskozmetikai kezelés, mely a bőrbe juttatja az NCTF 135HA hatóanyag koktélt, így teszi lehetővé a kontrollálható és gyors alkalmazást, ezáltal csökkenti a ráncokat.

Kinek ajánlott a NANOSOFT™ NCTF 135HA Kezelés?

-Aki hatásos megoldást keres a szemkörnyéki ráncokra, karikákra

-Aki a nyak ráncait szeretné finomítani

-Aki a kézfejeket szeretné fiatalítani

-Aki a bőr hidratáltságát szeretné fokozni

-A Nanosoft kezelés a fejbőr revitalizálására is alkalmas

A NANOSOFT NCTF 135HA Kezelés egy exkluzív rejuvenációs, bőrminőség javító kezelés. Ezzel a kezeléssel a legérzékenyebb részek is elérhetőek. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén haladunk. A polirevitalizációs töltőanyag tökéletesen a ráncba juttatható, minimális kellemetlenséggel, precízen. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz.

360%-OS BŐRMINŐSÉG JAVULÁS, TERMÉSZETES BIOSTIMULÁCIÓ

+132% HIDRATÁLT, TÓNUSOSABB BŐR
+144% RAGYOGÁS: EGYENLETESEBB ARCSZÍN
+52% HOMOGENITÁS
-43% HALVÁNYABB RÁNCOK, SZARKALÁBAK
– 59% KISEBB PÓRUSMÉRET

A Nanosoft eszköz 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe.  Kifejezetten kozmetikusok számára fejlesztették ki ezt az eszközt.

Vélemények

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan zajlik a kezelés?

  • Letisztítás – ClinicCare lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről.
  • Fertőtlenítem a kezelendő bőrfelületet.
  • Érzéstelenítő krémet viszek fel, ha igényled. (A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, amely az érzéstelenítő krémmel csökkenthető)
  • NCTF szérum bejuttatása a kívánt területre. Ezt a lépést ismételjük 2-3mm-enként, hogy lefedjük a teljes kezelendő területet.
  • ClinicCare Fényvédő, regeneráló, bőrtónuskiegyenlítő krém alkalmazása

Hány alkalommal javasolt a Nanosoft NCTF 135HA kezelés?

1 alkalom után is már azonnali eredmény tapasztalható és a hatóanyagok kifejtik bőrre gyakorolt pozitív hatásukat, azonban a bevitt alkotóelemek egy része lassú eredményt produkál, így érdemes  kúraszerűen a kezeléseket felépíteni.

A megfelelő hatás érdekében 3 – 5 kezelést ajánlok 2 hetente.

A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

3 alkalmas bérlet akció

Nanosoft (szemkörnyék vagy nyak vagy kézfejek) kezelés 3 alkalommal 135.000 Ft helyett 115.000 Ft

Nanosoft teljes arc kezelés 3 alkalommal 180.000 Ft helyett 160.000 Ft

A bérletek 3 hónapig érvényesek.

Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.

Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.