+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidekkel hatékonyan aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. Használatával kimagasló eredmények születnek. Hatóanyagai dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott, magas koncentrációjú hatóanyag kombinációkon alapulnak. A 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként (hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.

A szemkörnyék érzékeny bőrén már nagyon korán megjelennek az öregedés jelei. A belső szervek rendellenes működéséről is pontos képet kap a szakember.

A személyre szabott Mesotica iPeptide™ kezeléseim során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítom a bőrt, botox-szerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig lazítom a rögzült mimikai ráncokat. A kezelés megszünteti a szem alatti fekete karikákat, az ödémás, puffadt szemkörnyéki problémákat is.

A kezelés lépései:

  1. lépés – Arctisztítás 
  2. lépés – Kémiai peeling
  3. lépés – PH visszaállítás
  4. lépés – A peptid szérumok és koncentrátumok bőrbe juttatása 3 fázisban történik. I. fázisú peptidekkel kezdek, Kiválasztom a bőrnek legmegfelelőbb szérumot, melyet 5 perc alatt a bőrbe dolgozok.
  5. lépés – II. fázisú peptidek, hatóanyag bombák bőrbe juttatása
  6. lépés – III. fázisú peptidek, szuperkoncentrátumokba keverve, tű nélküli mezoterápiával juttatom a bőr mélyebb rétegeibe
  7. lépés – Lifting hatású szemkörnyék masszázs, mely a mikrocirkulációt is elősegíti. Hatására megszűnik az ödéma, eredményesebben beépülnek a hatóanyagok, a szemkörnyék izmai ellazulnak.
  8. lépés – Mélyrétegi extra hidratáló befejező krém felvitele

A kezelés időtartama kb 45 perc. A szemkörnyék otthoni ápolása elengedhetetlen!

A kezeléshez kiegészítőként TriPollar rádiófrekvenciás kezelés is kérhető.

5 alkalmas bérlet

A kezelés megvásárolható bérlet konstrukcióban is. Ebben az esetben 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. A bérletek 3 hónapig érvényesek.