fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

A Mesotica Smart Luxury Antiaging kezelés Azonnali hatású, bőrfeltöltő, ránctalanító és feszesítő kezelés, extra magas hatóanyag- tartalommal, 7-féle peptid kombinációval.

Milyen bőrproblémákra hatásos a kezelés?

 • Mimikai ráncokra, a homlok, szemkörnyék, ajkak körüli területeken
 • Mélyebb ráncokra
 • Egyenetlen, érdes bőrfelszínre
 • Pigmentfoltokra
 • Tág pórusokra
 • Megereszkedett bőrre
 • Fakó, sápadt bőrre
 • Száraz, vízhiányos bőrre
 • Laza arckontúrokra

A peptidek bevitele a Mesotica-protokollnak  megfelelően három különböző fázisban történik, tű nélküli mezoterápia és speciális szuperkoncentrátum használatával. Ennél a speciális kezelésnél kémia hámlasztó rendszer alkalmazásával is elősegítem a bőr megújulását, a bőr feszesítését, a ráncok csökkentését. A homlokra, nasolabialis redőre, és a szemkörnyékre külön, erre a területre kifejlesztett, ráncfeltöltő, botox hatású peptid kombinációt viszek fel.

Sztella kozmetikus - Mesotica Smart Luxury Antiaging kezelés

Vélemények


Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Hogyan zajlik a kezelés:

 • 1. lépés – Arctisztítás – Mesotica Kinetic Cleanser-rel. Ez a lemosó extra magas Sheavaj tartalmú, antioxidánsokban gazdag, azonnali bőrfeltöltő, bőrnyugtató hatású. Csökkenti a már meglévő ráncok mélységét. Már ennél a lépésnél megkezdődik a bőr feltöltése, hidratálása. Ezt a lemosót otthoni bőrápoláshoz is ajánlom.

 • 2. lépés – Sensonic Peel (8-16%) – A Mesotica innovatív, kíméletes sav komplexuma, mely nagy biztonsággal alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusokra (couperosarosacea) is. Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns, hidratáló, valamint azonnali nyugtató hatású. Gyengéden vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait. Használata során lamelláris hámlás nem alakul ki. Peelingezés után az arc azonnal, látványosan kifeszül, kisimul.

 • 3. lépés – Enzimes bőrmegújító formula felvitele – AHA-savakban és enzimekben gazdag bőrmegújító formula, amely  összetevőinek köszönhetően gyengéden fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti az értékes összetevők bőrbe való bejutását Segíti a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatait.

 • 3. lépés – PH visszaállítás – A bőr pH-ját kiegyensúlyozó, neutralizáló, nyugtató, hidratáló gél tonikkal.

 • 4. lépés – A peptid szérumok és koncentrátumok bőrbe juttatása 3 fázisban történik. Az I. fázisú peptid szérumot nevezhetjük a a fiatalság szérumának is. A hatóanyagok egymást kiegészítve, hatékonyan, gyorsan és látványosan veszik fel a harcot az arcon található kisebb-nagyobb ráncokkal szemben. A benne található Argireline, egy 6 aminosavból álló, botoxhoz hasonló hatást kifejtő fehérje, mely gátolja a meglévő mimikai ráncok elmélyedését és továbbiak kialakulását. Koncentrált töménységének köszönhetően az arc visszanyeri feszességét, frissességét. A Leuphasyl gátolja az izmok összehúzódását, elsősorban a homlok mimikai ráncait simítja. Az alacsony molekulájú hialuronsav biztosítja a szövetek rugalmasságát, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességét.

 • 5. lépés – II. fázisú peptidek, hatóanyag bombák bőrbe juttatása. A  II. fázisú peptid szérumban található organikus szilícium megköti a nedvességet, egyszerre feszesíti, erősíti a bőrt, valamint hosszantartó hidratáltságot eredményez. Segíti a kollagén és az elasztin rostok regenerálódását, megvédi a sejteket a szabad gyököktől és az oxidáció okozta károktól. A kilenc aminosavból álló hidrolizált kollagén növeli a kollagén és az elasztin szintézist, amely már 4 hét elteltével látható ránccsökkenést eredményez.
 • 6. lépés – III. fázisú peptidek, szuperkoncentrátumokba keverve, tű nélküli mezoterápiával juttatom a bőr mélyebb rétegeibe. A III. fázisú peptid szérumban található Palmitoyl Oligopeptid újabb kollagén termelésére serkenti a bőrt. A Palmitoyl Tetrapeptid-7 lassítja a bőr kollagén és elasztin lebomlását, ezáltal a bőr öregedését is. A szérum helyreállítja az arc anyagcseréjét és fiatalítja a bőrt. A peptid szérumot szuperkoncentrátumba keverve juttatom a bőrbe, tű nélküli mezoterápiával. A szuperkoncentrátum növényi eredetű, három hyaluronsav alternativát tartalmazó gél szérum. Maximális vízfelvevő képességének köszönhetően azonnal feszesíti, feltölti a bőrt.

 • 7. lépés – Botox hatású peptid koncentrátum bemasszírozása közvetlenül a homlok (ráncok) területére, és a nasolabiális redőbe. Ezek a peptidek mimikai ráncok elmélyülését akadályozzák.

 • 8. lépés – Szemkörnyék kezelése. A szemkörnyékre kifejlesztett speciális peptid koncentrátum bemasszírozása, amely javítja a sejtek anyagcsere ellátását, megszünteti a szem alatti fekete karikákat, az ödémás, puffadt szemkörnyéki problémákat. Palmitoyl Tetrapeptid hatóanyaga pedig feszesíti a szemkörnyéket.

 • 9. lépés – Masszázs, Hyaluron 3D élmény maszkkal. Új generációs hialuronsav tartalma eljut a bőr mélyebb rétegeibe, feltölti, és hidratálja. „botox-szerű” feszesítőbőrszerkezet javító, bőrfeltöltő hatást fejt ki az epidermiszben és a dermiszben.

 • 10. lépés – Befejező ápolás – Mesotica Kinetic Booster-rel. Ez a szérum sejtregeneráló hatású, bőrvastagság növelő, bőrazonos anyagokban gazdag, PHA savjai extrahidratáló, bőrfeltöltő hatást biztosítanak a fáradt, stresszes bőrszámára.

Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.


A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

3 alkalmas bérlet

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén a harmadik kezelésre 50%-os kedvezmény jár! A 3 alkalom így 59.700 Ft helyett 49.750 Ft.

5 alkalmas bérlet

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. Az 5 alkalom így 99.500 Ft helyett 79.600 Ft. A bérletek 3 hónapig érvényesek.

Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.