fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Mesotica intelligens peptid kezelések – MESOTICA iPeptide™ kezelések
3D bőrápolási koncepcióval

Mesotica Antiaging kezelések

A személyre szabott Mesotica iPeptide™ kezeléseim során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítom a bőrt, botox-szerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig lazítom a rögzült mimikai ráncokat. 

A sejt-kommunikációs hatóanyag, azaz az iPeptide™ (intelligens peptid), megfelelően magas koncentrációban képes a bőrfunkciók folyamatába beavatkozni. Képesek a bőr „ellustult gépezetét” a célnak megfelelő működésre serkenteniezért az arcfiatalításban látványos eredményeket érhetünk el. A peptidek magas töménységű oldata háromszor hatásosabb ránctalanító eredményt nyújt a hagyományos kozmetikai szérumokkal szemben. Rövid idő alatt a kisebb ráncok, hosszabb idő után a mélyebb barázdák is eltűnnek
Mesotica iPeptide™ technológiája, peptid felhasználási szekvenciái és 3D bőrápolási koncepciója™ a biztosítéka egy új bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai kezeléseknek, valamint az otthoni bőrápolásnak egyaránt.

Miben más a MESOTICA?

A Mesotica intelligens peptid kezeléseknél azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozom. A hatóanyagok egymást kiegészítve, hatékonyan, gyorsan és látványosan veszik fel a harcot a különböző bőrproblémákkal.  Segítik a kollagén és az elasztin rostok regenerálódását, megvédik a sejteket a szabad gyököktől és az oxidáció okozta károktól. A Mesotica intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges, makulátlan bőr.

A Mesotica szérumok, koncentrátumok , és a Mesotica intelligens peptid kezelések úgy lettek kifejlesztve hogy a hatóanyagok szerkezete és felszívódó képessége miatt azonnali, látványos eredményt érhetünk el pl: ultrahang (1MHZ, 3MHZ) géppel történő bejuttatással, vagy tű nélküli mezoterápiával (elektroporáció). A hatóanyag szérumok és peptidek csöpögtetős végű flakonokban vannak, nem szükséges azokat külön fecskendővel felszívni, így maximális sterilitással, egyszerűen adagolhatóak.

Mesotica iPeptide™ technológiája, peptid felhasználási szekvenciái és 3D bőrápolási koncepciója™ a biztosítéka egy új bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai kezeléseknek, valamint az otthoni bőrápolásnak egyaránt.

Kezelések:

Szeretnél egy 10%-os kupont, amelyet bármelyik kezelésre beválthatsz? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldöm Neked!