fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Mesotica Instant Antiaging kezelés – peptidekkel, botox analógokkal. Nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítom a bőrt, botox-szerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig lazítom a rögzült mimikai ráncokat. 

Milyen bőrproblémákra hatásos a kezelés?

 • Mimikai ráncokra
 • Mélyebb ráncokra
 • Egyenetlen, érdes bőrfelszínre
 • Tág pórusokra
 • Megereszkedett bőrre
 • Fakó, sápadt bőrre
 • Száraz, vízhiányos bőrre

Azonnali hatású, bőrfeltöltő, ránctalanító és feszesítő kezelés. Egész évben végezhető. A peptidek bevitele a Mesotica-protokollnak  megfelelően három különböző fázisban történik, tű nélküli mezoterápia és speciális szuperkoncentrátum használatával. Ennél a speciális kezelésnél kémia hámlasztó rendszer alkalmazásával is elősegítem a bőr megújulását, a bőr feszesítését, a ráncok csökkentését. 

A Mesotica azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozik. A Mesotica intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges, makulátlan bőr.


Vélemények


Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Hogyan zajlik a kezelés:

 • 1. lépés – Arctisztítás – Active Clean Gel-lel. Az arctisztítás során elsősorban a szennyeződéseket és a sminket távolítom el a bőr felszínéről. A Mesotica Active clean Gel nem szárítja a bőrt, nem hagy feszülő bőrérzetet. Hatóanyagainak köszönhetően kiegyensúlyozza a hidro-lipid réteget. A benne lévő Panthenolnak, valamint gyorsan felszívódó bőrazonos olajának köszönhetően, azonnal hidratálja a bőr felső rétegét. A bőr tapintása selymesen puha, hidratált lesz. Szemvidítófű hatóanyaga csökkenteni a szem alatti sötét karikákat, valamint hajszálér összehúzó, nyugtató, tonizáló, frissítő hatású, így az érzékeny bőrre is tökéletesen használható.

 • 2. lépés – Sensonic Peel (8-16%) – A Mesotica innovatív, kíméletes sav komplexuma, mely nagy biztonsággal alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusokra (couperosarosacea) is. Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns, hidratáló, valamint azonnali nyugtató hatású. Gyengéden vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait. Használata során lamelláris hámlás nem alakul ki. Peelingezés után az arc azonnal, látványosan kifeszül, kisimul.

 • 3. lépés – PH visszaállítás – A bőr pH-ját kiegyensúlyozó, neutralizáló, nyugtató, hidratáló gél tonikkal.

 • 4. lépés – A peptid szérumok és koncentrátumok bőrbe juttatása 3 fázisban történik. Az I. fázisú peptid szérumot nevezhetjük a a fiatalság szérumának is. A hatóanyagok egymást kiegészítve, hatékonyan, gyorsan és látványosan veszik fel a harcot az arcon található kisebb-nagyobb ráncokkal szemben. A benne található Argireline, egy 6 aminosavból álló, botoxhoz hasonló hatást kifejtő fehérje, mely gátolja a meglévő mimikai ráncok elmélyedését és továbbiak kialakulását. Koncentrált töménységének köszönhetően az arc visszanyeri feszességét, frissességét. A Leuphasyl gátolja az izmok összehúzódását, elsősorban a homlok mimikai ráncait simítja. Az alacsony molekulájú hialuronsav biztosítja a szövetek rugalmasságát, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességét.

 • 5. lépés – II. fázisú peptidek, hatóanyag bombák bőrbe juttatása. A II. fázisú peptid szérumban található organikus szilícium megköti a nedvességet, egyszerre feszesíti, erősíti a bőrt, valamint hosszantartó hidratáltságot eredményez. Segíti a kollagén és az elasztin rostok regenerálódását, megvédi a sejteket a szabad gyököktől és az oxidáció okozta károktól. A kilenc aminosavból álló hidrolizált kollagén növeli a kollagén és az elasztin szintézist, amely már 4 hét elteltével látható ránccsökkenést eredményez.

 • 6. lépés – III. fázisú peptidek, szuperkoncentrátumokba keverve, tű nélküli mezoterápiával juttatom a bőr mélyebb rétegeibe. A III. fázisú peptid szérumban található Palmitoyl Oligopeptid újabb kollagén termelésére serkenti a bőrt. A Palmitoyl Tetrapeptid-7 lassítja a bőr kollagén és elasztin lebomlását, ezáltal a bőr öregedését is. A szérum helyreállítja az arc anyagcseréjét és fiatalítja a bőrt. A peptid szérumot szuperkoncentrátumba keverve juttatom a bőrbe, tű nélküli mezoterápiával. A szuperkoncentrátum növényi eredetű, három hyaluronsav alternativát tartalmazó gél szérum. Maximális vízfelvevő képességének köszönhetően azonnal feszesíti, feltölti a bőrt.

 • 7. lépés – Szuperantioxidánsokban gazdag, erős mélyhidratáló, feszesítő pakolás, mely növeli a bőr feszességét, rugalmasságát. Csökkenti a ráncok mélységét és javítja a bőr szerkezetét. A bőrsejtek aktiválásával csökkenti az öregedés látható jeleit. Gyulladáscsökkentő, bőrtömörítő hatású.

 • 8. lépés – Masszázs – A masszázskrém megerősíti az epidermisz szerkezetét, rekonstruálja az egyenetlen bőrfelszínt, normalizálja a bőrelszíneződéseket, és emellett aktiválja a kollagént és az elasztint lebontó enzimeket.

 • 9. lépés – Mélyrétegi extra hidratáló befejező krém felvitele. A krém mélyhidratálónyugtatóbőrfeltöltő hatású, mely finom tapintást ad a bőrnek. Bársonyos és hidratált lesz a bőr. Bőrazonos lipidjei, természetes E vitamin koncentrátuma, erősítik és támogatják a bőrsejtek megújulását, növelik a bőr nedvességmegtartó képességét, kisimítják a bőrfelszíni ráncokat.


Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.