+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Az arckezeléseket Janssen Cosmeceuticals, Mesotica, LuxLash, BrowTycoon Henna, és ITALWAX termékekkel végzem.

Nagyon sok professzionális kozmetikum, melyeket natúr, bio kozmetikumokként reklámoznak, tele van káros összetevőkkel. Alaposan megtanultam a hatóanyagokat, melyek azok, amiket el kell kerülni, és melyek azok, amikkel eredményesen kezelhetek különböző bőrproblémákat, bőrtípusokat. Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen bőrtípusba tartoznak, ezért, reklám, vagy márkanév alapján választanak terméket. Ezek, a “legjobb esetben” nem használnak, rosszabb esetben pedig súlyosabbá teszik a már meglévő bőrproblémákat, és újakat is előidézhetnek. Ha nem a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumot használod, vagy a reklámok alapján választasz, rengeteg pénzt dobsz ki feleslegesen.

Janssen Cosmetics

A Janssen Cosmetics – Janssen kozmetikumok történelme az 1990-es évig nyúlik vissza. Walter Janssen és felesége, Elka, egy olyan bőrápoló rendszer kifejlesztésén dolgozott, ami több magas hatóanyagtartalmú termékkel, igen magas hatásfokkal működött. Folyamatosan fejlődő termékcsaládjukat 1995-ben Janssen Cosmeceutical néven nevezték el. A Janssen Cosmetics 2017-ben ünnepelte 20. évfordulóját.

A Janssen Cosmetics termékeit a gyógynövényekbiotechnikai összetevők és tengeri kivonatok egyedi összetevők alkotják. Fejlesztéseiket mind a mai napig legjobb német laboratóriumokban végzik, az eredményeiket pedig rögtön beépítik a termékeikbe. Készítményeinek hatóanyagai között több világszabadalom is található, ilyenek például a Hydro Chitosan, Elhilin, Desaron vagy az Immucell.

A folyamatos fejlesztések, a legprofibb anyagok, a szigorú Német Egészségügyi Hatóságok, az Európai Unió (ebből adódóan a magyar szabályoknak is megfelelő), az USA, Japán és Kína magas elvárású előírásainak folyamatos megfelelése okán egyértelmű, hogy a Janssen a Világ egyik legjobb kozmetikai termékcsaládját készíti.

Termékeinek többsége kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül, kisebb részben pedig különböző terápiás és gyógyszerészeti összetevők megfelelő kombinációjával állítják elő őket. Természetessége abban is rejlik, hogy a szervezet saját védekező mechanizmusát segíti, ezáltal a természetes védekezőképességet erősíti. Ezen érzékeny egyensúly fenntartásával elérték, hogy a szigorú környezetvédelmi szempontoknak is maradéktalanul megfelelnek.

A jelmondat: maximális hatás maximális biztonsággal.

Mesotica™- SCIENCE BEHIND THE BEAUTY

A legtöbb nő szép bőrt szeretne, de valójában egészséges bőrre vágyik. Amit szépségként érzékelünk, az maga az egészséges, életteli bőr kisugárzása. Ezt úgy érhetjük el, ha a bőr minden rétegében biztosítjuk az egészséges működéshez szükséges hatóanyagokat, ahol pedig szükséges, ott a megfelelő peptidekkel optimalizáljuk a bőrfunkciókat befolyásoló sejtkommunikációt.

Ehhez viszont otthon is és a kozmetikai arckezelések során is be kell tartanunk a Mesotica 3D bőrápolási szabályrendszerét.

A Mesotica 3D bőrápolás lépései a következők:

 1. A bőrfelszínen:

A hidro-lipid réteg egyensúlyban tartása bőrpuhító, barrier védő anyagokkal.

 1. Az epidermiszben:

A nedvességmegtartó képesség növelése bőrazonos lipidekkel, nedvességmegkötő faktorokkal, antioxidánsokkal.

 1. A dermiszben:

A kollagén és elasztin termelés aktiválása, illetve az izomösszehúzódásért felelős funkciók befolyásolása sejtkommunikációt biztosító anyagokkal (peptidek+ hyaluron oligomerek).

Ha a professzinális és az otthoni bőrápolás során nem teljesülnek a 3D bőrápolás lépései, akkor mind a kozmetikum, mind a kezelés csalódást okozhat a vendégnek.

A kezelési protokollt pontosan betartva azon dolgozom, hogy a bőröd egészséges, élettel teli, és fiatal legyen. Az otthoni bőrápolásban is segítek!

Italwax

Az Italwax-szal történő szőrtelenítés sokkal kíméletesebb eljárás, mint a hagyományos gyantázás. 

Miben különbözik az Italwax a hagyományos gyantától?

 • a wax nem törik, nem szakad
 • nem ragad hozzá a bőrhöz, eltávolításkor nem húzza a bőrt
 • filmréteget képez a bőrön, ezáltal úgynevezett szaunahatást vált ki, amitől kinyílnak a pórusok és sokkal könnyebben jönnek ki a szőrszálak
 • alacsony olvadáspontja (kb. 37-42°C) miatt nem égeti a bőrt
 • nem szakad bele a szőrszál a tüszőbe
 • a szőrtelenítést követően nincs begyulladt szőrtüsző
 • szinte fájdalommentes, ezért a kényes területek szőrtelenítésére különösen alkalmas
 • nem okoz bőrsérülést, bőrkárosodást
 • kevesebb időt vesz igénybe
 • felvitele kellemesebb érzés a bőrön
 • nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért azok is bátran használhatják, akik a fenyőgyantára érzékenyek
 • nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket
 • tartósabb végeredményt biztosít