fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Kedves Vendégem!

Nagyon örülök, hogy engem választottál. Az időpontodat rögzítettem, várlak nagy szeretettel! Ha addig is kérdésed, észrevételed lenne, keress bátran! A foglalásodról visszaigazoló e-mailt küldtem Neked. (Ha nem kaptad meg, kérlek, jelezd felém a +36304089972 -es telefonszámon.)

Annak érdekében, hogy minél jobban érezd magad nálam, kérlek, olvasd el a Szalon Etikettet lentebb. Nemsokára találkozunk.

Hogyan jutsz el hozzám?

A szalon közvetlenül az Operaház mellett található, a 1056 Budapest, Hajós u 13-ban (Csernek Hajszalon).

Ha autóval jössz, javaslom, hogy ne az Andrássy út, hanem a Jókai utca felől gyere, itt, a környező utcákban nagyobb esély van parkolóhelyet találni. A legközelebbi parkolóház az Ó utcában van.

Ha BKK-val jössz, a Földalattival gyere az Operáig, vagy a 105-ös és a 178-as busszal, a Földalattival, és a 70-es trolival tudsz ide eljutni.

A Szalon neve: Csernek Hajszalon, ha bejössz a bejáraton, gyere fel a lépcsőn az emeletre. Itt fordulj jobbra, és máris nálam leszel😊

Ha várakozni szeretnél, itt, az emeleten találsz néhány kényelmes széket, és olvasnivalót. A mosdót a földszinten, a lépcsőtől balra találod.

Ha először jársz nálam, mindenképpen konzultációval kezdünk, hogy megismerhessem korábbi tapasztalataidat. az igényeidet is szeretném megismerni, hogy boldog és elégedett legyél a kezelés eredményével. Mindig készítek előtte-utána képet, mert fontos számomra, hogy saját magamnak dokumentálni tudjam az eredményeket.

Késés, lemondás

10 perc késés rendben van. Ha többet késel, sajnos annyival kevesebb időt tudok a kezelésedre fordítani. 

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, kérlek, időben jelezd felém! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges (e-mailben vagy telefonon. Amennyiben 24 órán belül mondod le az időpontodat, így készenléti díjat számítok fel, amely az általad foglalt kezelés árának az 50%-a. Ezt átutalással tudod rendezni.

Kezelés után

Ha bármilyen okból nem érezted magad jól nálam, kérlek, először nekem szólj- jelezd e-mailben, vagy telefonon. Ez nagyon fontos a fejlődésemhez, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújthassak, figyelembe véve az igényeidet.

Ha jól érezted magad nálam, kérlek, tedd meg, hogy egy pozitív értékeléssel segíted a munkámat. Itt tudsz értékelést írni: https://g.page/r/CYT3nG1tDC4vEAg/review

Facebook: https://www.facebook.com/sztellakozmetikus/reviews/

Ha maradt kérdésed, hívj a +36304089972 -es számon, vagy írj e-mailt a hello@sztellakozmetikus.hu címre.

Várlak szeretettel!

Sztella kozmetikus