+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Kezünk sokkal árulkodóbb a korunkat illetően, mint az arcunk. Kezünk állandóan a figyelem központjában van és elárulja a korunkat akkor is, amikor az arcunk még nem. Kezünkön csapódik le az összes környezeti ártalom vagyis a napfény, a vegyi anyagok, a szél, a kétkezi munka, a háztartási tisztítószerek, a szolárium roncsoló hatása.

A kézfej fiatalítást TriPollar rádiófrekvenciás és Tű nélküli mezoterápiás kezeléssel végzem.

TriPollar rádiófrekvenciás kézfej fiatalítás

A TriPollar rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak. Azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés.

Már az első kezelés is látványos! A kollagén és elasztin termeléshez azonban időre van szükség. A rádiófrekvenciás kezelést érdemes 6-8 alkalmas kúrában igénybe venni a bőr állapotától és az elvárt eredménytől függően. Minden kezelés után egyre szebb lesz a bőr. A hosszan tartó hatás eléréséhez a kúra után egy-egy fenntartó kezelés szükséges.

Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatok a bőr alatti kötőszövetekig. Az elektroporáció pulzáló áram segítségével kis méretű “csatornákat” képez a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül.

5 alkalmas bérlet

Mindegyik kezelés megvásárolható bérlet konstrukcióban is. Ebben az esetben 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. A bérletek 3 hónapig érvényesek.