fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Janssen tisztító kezelés – tiniknek is!

Az ápolt, szép bőr eléréséhez nélkülözhetetlen a tisztításos arckezelés. A tisztító kezelést nem csak a tinik bőre igényli, hanem rendszeres időközönként érdemes kitisztítani minden arcbőrt.  Amíg a bőr pórusai telítettek faggyúval és szennyeződésekkel, addig hiába használjuk a legdrágább kozmetikumokat is, nem tudnak felszívódni. A bőr természetes izzadása, a faggyúképződés, a környezet káros szennyező hatása mindenkit érint. A Janssen tisztító kezelés lényege, hogy nem csak a bőrfelszínről távolítom el a szennyeződéseket, elhalt hámréteget, baktériumokat, hanem a pórusokat is kitisztítom. Ez különösen a zsíros-vegyes bőrtípusnál fontos, ahol a fokozott a faggyútermelés látható mitesszerek formájában mutatkozik meg. Időszakonként azonban minden bőrtípusnak szüksége van egy ilyen kezelésre.

A Janssen kozmetikumok professzionális, csúcsminőségű termékek. Rendelkeznek a gyógyszerészeti termékek tisztaságával és magas hatóanyag tartalmával, használatuk biztonságos, hiszen a legszigorúbb előírásoknak, szabályozásoknak is megfelelnek (Európai Unió, Amerikai Egyesült Államok, Japán).

Minden vendégem külön egyéniség, nincs két teljesen egyforma kozmetikai eset, két teljesen egyforma bőrtípus, ezért első találkozásunkkor egyénre szabott kozmetikai kezelési tervet készítek neked, melyben figyelembe vesszük bőröd fizikai állapotát, életkörülményeidet, és emellett lelkiállapotodat. A rendszeres, otthoni bőrápolásra vonatkozóan is tanácsokat adok neked – e nélkül nem tudunk tartós sikereket elérni.

Hogyan zajlik a kezelés?

  • Letisztítás –  A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket. Lágy, hidratált, rugalmas lesz a bőr a lemosás után.

  • Tonizálás – Frissítő hatásával visszaállítja a bőr egyensúlyát és megnöveli az azt követő ápoló készítmények hatását. A tonik észrevehetően hidratál és ránctalanít. A tonik vízben oldódó kollagént tartalmaz. A bőrprofil simább lesz, és pórusai kisebbnek látszanak. A bőr jobban előkészül az azt követően alkalmazott termékek felszívására, frissebb, és élettel telibb lesz.

  • Enzimes peeling – A kozmetikai kezelések szakszerű előkészítése igen fontos. A Janssen Enzimes Peeling olyan biológiai hámlasztást tesz lehetővé, amely során a természetes enzimek felemésztik a nemkívánatos fehérjéket és zsírokat, és a bőrt finommá és simává varázsolják. Az enzimes peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelingek fő hatóanyagát, a fehérjebontó enzimek adják (papain és bromelain enzimek). Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat. A Janssen enzimes peelingnek gombaellenes hatása is van. Érzékeny bőrre is használható, nem irritál, és alaposan előkészíti a bőrt a további kezeléshez.

  • Masszázs, felpuhítás – a kezelés legkellemesebb része. Az erek kitágulnak, gyorsabbá válik a tápanyagfelvétel, a bomlástermékek hamarabb távoznak. A bőr megújulása, a sejtek osztódása is felgyorsul, ez hatással van a nyirokkeringésre. A masszázshoz alkalmazott kozmetikumoknak speciális felpuhító hatása is van, nem gőzölünk!

  • Tisztítás – a komedók, pattanások eltávolítását alaposan, de kíméletesen végzem, hiszen fontos, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzam neked a kezelés során, és ne maradjon sok “nyom” az arcodon. A tisztítást olyan technikával végzem, amely nem okoz sebeket, varasodást, és a néhány pirosas folt, amely a kezelés után esetleg még látható, órákon belül eltűnik.

  • Fertőtlenítés – fertőtlenítő oldattal történik.

  • Ultrahangos hatóanyag bevitel – bőrtípusodnak megfelelő Professzionális Janssen ampullát, szérumot viszek be ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe. Ez lehet egy bőrkiegyenlítő ampulla, amely a faggyú termelődését szabályozza, vagy egy intenzív bőrnyugtató ampulla. Ultrahang kontakt gél helyett egy különleges hidratáló gélt használok, amely japán vérfű kivonatot tartalmaz. A japán vérfű kálium tartalma felelős a sejtek ozmotikus egyensúlyának fenntartásáért, és védenek a kiszáradástól. A nedvesség visszatartó hatóanyagok magas koncentrációja a bőrt azonnal hidratálja, és a hidratáltság hosszan megmarad. Még 24 órával a használat után is a bőr nedvességtartalma 20-40%-kal magasabb, mint használat előtt volt.

  • Összehúzó pakolás, vagy intenzív nyugtató pakolás – attól függően, hogy mire van a a legnagyobb szüksége a bőrödnek, a kezelést egy pórusösszehúzó, nyugtató, gyógynövényes pakolással, vagy egy intenzív bőrnyugtató pakolással zárom. Legtöbbször kétféle pakolást viszek fel egyidejűleg. Azokra a területekre, ahol intenzívebb volt a “nyomkodás”, összehúzó pakolást teszek, a többi területre kerülhet hidratáló maszk, Tőzegterápiás maszk, vagy alginát maszkkal is folytathatjuk a kezelést, attól függően, hogy a bőrödnek mi lesz a legjobb. A hatóidő alatt elmúlik a pirosság, a pórusok összehúzódnak, így nyugodtan lehet folytatni a napi teendőket kezelés után.

  • Tonizálás – a fent leírtak szerint.

  • Befejező krém – bőrtípusodnak megfelelő Janssen Cosmeceuticals krémet teszek fel, mely fényvédőt is tartalmaz.

Szeretnél egy 10%-os kupont, amelyet bármelyik kezelésre beválthatsz? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldöm Neked!