+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

H-P 8:00-20:00

Janssen tisztító kezelés – tiniknek is!

Az ápolt, szép bőr eléréséhez nélkülözhetetlen a tisztításos arckezelés. A tisztító kezelést nem csak a tinik bőre igényli, hanem rendszeres időközönként érdemes kitisztítani minden arcbőrt.  Amíg a bőr pórusai telítettek faggyúval és szennyeződésekkel, addig hiába használjuk a legdrágább kozmetikumokat is, nem tudnak felszívódni. A bőr természetes izzadása, a faggyúképződés, a környezet káros szennyező hatása mindenkit érint. A Janssen tisztító kezelés lényege, hogy nem csak a bőrfelszínről távolítom el a szennyeződéseket, elhalt hámréteget, baktériumokat, hanem a pórusokat is kitisztítom. Ez különösen a zsíros-vegyes bőrtípusnál fontos, ahol a fokozott a faggyútermelés látható mitesszerek formájában mutatkozik meg. Időszakonként azonban minden bőrtípusnak szüksége van egy ilyen kezelésre.

A Janssen kozmetikumok professzionális, csúcsminőségű termékek. Rendelkeznek a gyógyszerészeti termékek tisztaságával és magas hatóanyag tartalmával, használatuk biztonságos, hiszen a legszigorúbb előírásoknak, szabályozásoknak is megfelelnek (Európai Unió, Amerikai Egyesült Államok, Japán).

Minden vendégem külön egyéniség, nincs két teljesen egyforma kozmetikai eset, két teljesen egyforma bőrtípus, ezért első találkozásunkkor egyénre szabott kozmetikai kezelési tervet készítek neked, melyben figyelembe vesszük bőröd fizikai állapotát, életkörülményeidet, és emellett lelkiállapotodat. A rendszeres, otthoni bőrápolásra vonatkozóan is tanácsokat adok neked – e nélkül nem tudunk tartós sikereket elérni.

Hogyan zajlik a kezelés?

  1. Letisztítás –  A bőrödnek megfelelő lemosóval nemcsak a sminket távolítom el, hanem a nap során a bőrre rakódott szennyeződéseket, az izzadtságcseppeket, zsírt, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámsejteket is.
  2. Tonizálás – erre azért van szükség, hogy a lemosás során eltolódott pH-t visszaállítsam.
  3. Hidroabrázió vagy enzimes peeling – A Janssen Enzimes Peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítjía a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat. A Janssen enzimes peelingnek gombaellenes hatása is van.
  4. Masszázs, felpuhítás – a kezelés legkellemesebb része. Az erek kitágulnak, gyorsabbá válik a tápanyagfelvétel, a bomlástermékek hamarabb távoznak. A bőr megújulása, a sejtek osztódása is felgyorsul, ez hatással van a nyirokkeringésre. A masszázshoz alkalmazott kozmetikumoknak speciális felpuhító hatása is van, nem gőzölünk!
  5. Tisztítás – a komedók, pattanások eltávolítását alaposan, de kíméletesen végzem, hiszen fontos, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzam neked a kezelés során, és ne maradjon sok “nyom” az arcodon.
  6. Fertőtlenítés – fertőtlenítő oldattal történik.
  7. Ultrahangos hatóanyag bevitel – bőrtípusodnak megfelelő Professzionális Janssen ampullát, szérumot viszek be ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe.
  8. Összehúzó pakolás – a kezelést egy pórusösszehúzó, nyugtató, gyógynövényes pakolással zárom, melynek hatóideje 15 perc. Ezalatt az idő alatt elmúlik a pirosság, a pórusok összehúzódnak, így nyugodtan lehet folytatni a napi teendőket kezelés után.
  9. Tonizálás
  10. Befejező krém – bőrtípusodnak megfelelő Janssen Cosmeceuticals krémet teszek fel, mely fényvédőt is tartalmaz.

A kezelés időtartama: 90 perc.