fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

A szemkörnyék vékony, érzékeny bőre elsőként mutatja az öregedés jeleit. A finom ráncocskák már 25 éves kor körül megjelenhetnek, később ráncokká alakulnak. A szemkörnyék belső szerveink állapotáról, egészségi állapotunkról is ok információt ad a szakembernek.

A sötét karikás, ödémás, ráncos szemkörnyék gyorsan reagál a megfelelő kezelésre! Egy 4-6 alkalmas kúra, (heti egy alkalom) látványos eredményt hoz.

A kezelés lépései:

  • Letisztítás – Janssen krémes lemosóval. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket. Lágy, hidratált, rugalmas lesz a bőr a lemosás után. Már ennél a lépésnél megkezdődik a bőr hidratálása.

  • Enzimes peeling – A Janssen Enzimes Peeling olyan biológiai hámlasztást tesz lehetővé, amely során a természetes enzimek felemésztik a nemkívánatos fehérjéket és zsírokat, és a bőrt finommá és simává varázsolják. Az enzimes peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelingek fő hatóanyagát, a fehérjebontó enzimek adják (papain és bromelain enzimek). Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat. 

  • Peptid komplex ampulla bevitele – a Matrixyl 3000 peptid komplex beindítja a kollagén és elasztin termelést, szerepet játszik a bőr helyreállító folyamataiban. A rövid- és hosszú láncú hialuronsav feszesíti a bőrt, feltölti a ráncokat. A glicerin ‘bezárja’ a bőrbe a bevitt nedvességet. Az ampulla tartalmát tű nélküli mezoterápiával viszem be.

  • Szemkörnyék masszázs – a kezelésnek ezt a részét imádni fogod. Lifting hatású, ödéma-eltüntető, ráncsimító, relaxáló. Janssen Rich Eye Contour krémmel végzem. A krém bőrkisimító hatású, csökkenti a ráncokat. Láthatóan javítja a bőrstruktúrát,erősíti a lágy szöveteket a szemkörnyéken, A és E vitamin tartalma serkenti az új sejtek képződését, így hat a bőröregedés ellen.

A szemkörnyék otthoni ápolása elengedhetetlen! Szívesen segítek, hogyan tudod megőrizni, illetve fokozni a kezelés eredményét.

A kezeléshez kiegészítőként TriPollar rádiófrekvenciás kezelés is kérhető.