+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

A nem kívánt pigmentfoltok megjelenhetnek a napozás utóhatásaként, terhesség alatt, fogamzásgátló, vagy más, hormontartalmú gyógyszerek hatására, és a klimax bekövetkeztével. UV sugárzás hatására a pigmentfoltok sokkal barnábbak lesznek, mint a bőr többi területe. A pigmentfoltok miatt a bőr sokkal öregebbnek, egészségtelennek tűnhet.

A Janssen pigmentfolt halványító kezelés hatására a pigmentfoltok elhalványodnak, a bőr üdévé, hidratálttá, egyenletes tónusúvá válik. Az UV sugárzás nem csak a pigmentfoltok képződését segíti elő, hanem a kollagénkárosító enzimek aktivitását is fokozza. Ezért, a halványító kezelésen belül a kollagénképződést is serkenteni kell, a bőr mélyebb rétegeit is hidratálni, regenerálni kell,

A Janssen Mela-Fadin speciális kozmetikumok eperfa kivonatot tartalmaznak, amely blokkolja a melanin képződését, a Waltheria Indica kivonat világosítja a bőrt, a Ferul sav enyhén hámlaszt, eltávolítja a sötét elszíneződéseket, a hialuronsav pedig hidratál, nedvességgel tölti fel a bőrt.

A kezelés menete:

  1. Letisztítás –  Janssen Mela-Fadin arctejjel, mellyel előkészítem a bőrödet a kezeléshez, és a szennyeződéseket is eltávolítom.
  2. Peeling – Mela-Fadin peeling – egy intenzív, fehérítő hatású bőrradír.
  3. Tonizálás bőrtónus kiegyenlítő tonikkal
  4. Ultrahangos hatóanyag bevitel –C-vitamin és Janssen Mela-Fadin ampulla, melynek eperfa kivonat tartalma gátolja a melanin képződést, a Waltheria Indica kivonat világosítja a bőrt, a Ferul sav eltávolítja a sötét elszíneződéseket. A rövid láncú hialuronsav a bőr mélyebb rétegeit hidratálja. A hosszú láncú hialuronsav a hámrétegben hat, azonnal kisimítva a felszíni ráncokat, egyenletesebbé téve a bőrfelszínt. A C-vitamin serkenti a kollagéntermelést.
  5. Masszázs – Hatóanyagokban gazdag, bőrvilágosító krémmel
  6. Janssen Bőrhalványító Alga Maszk felvitele – benne található lipoaminosav hatékony bőrhalványító, a SORR növényi kivonat nyugtat, antioxidáns hatású, és ragyogó bőrt eredményez. Az édesgyökér kivonat élénkíti a bőrt.
  7. Befejező ápolás hialuronsavban gazdag, fényvédős nappali krémmel.

A kezelés hatékonyságát fokozza, ha otthon, naponta kétszer használod a Jannsen  Kétfázisú Mela-Fadin Szérumot, mely rendkívül hatékony bőrvilágosító, két fázisú aktív hatóanyag-koncentrátumot tartalmaz. 6 héten át , kúraszerűen kell alkalmazni. A nagy koncentrációjú C-vitamin foszfát gátolja a melanin képződést és emellett védi a bőrt az oxidatív stressztől. Elősegíti a bőr natív javító mechanizmusait és aktiválja a kollagén szintézist. Megfelelő UV védelmet kell biztosítani minden bőrhalványító kezelés után.

5 alkalmas bérlet

A kezelés megvásárolható bérlet konstrukcióban is. Ebben az esetben 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. A bérletek 3 hónapig érvényesek.