+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

H-P 8:00-20:00

A Janssen luxus kaviáros arckezelés egy valóban intenzív anti-aging, rejuvenáló, fiatalító ránctalanító megoldást nyújt a 40 év feletti, stresszes, rohanó életmódot folytató hölgyek és urak számára.

A luxus érzést a kozmetikumok selymes, finom textúrája, a diszkrét, relaxáló hatású illatok, az anti-aging hatásról pedig az orvosi tisztaságú, magas koncentrációjú hatóanyagok gondoskodnak. A kaviár kivonat gazdag aminosavakban, foszfolipidekben, esszenciális zsírsavakban, nukleinsavban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban.

A Janssen kaviáros kozmetikumai tartalmaznak hosszú láncú hialuronsavat, is, mely azonnal kisimítja a felszíni ráncokat, és artémia (tengeri plankton) kivonatot, mely kijavítja a hibás sejtek működését, és aktivizálja a sejtanyagcserét, és az új sejtek képződését.

A kezelés hatására a bőr kisimul, a ráncok, barázdák kitelnek, a bőr turgora fokozódik, a kontúrok feszesebbé válnak.

A kezelés menete:

  1. Letisztítás –  A bőrödnek megfelelő lemosóval nemcsak a sminket távolítom el, hanem a nap során a bőrre rakódott szennyeződéseket, az izzadtságcseppeket, zsírt, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámsejteket is.
  2. Tonizálás – erre azért van szükség, hogy a lemosás során eltolódott pH-t visszaállítsam.
  3. Enzimes peeling – A Janssen Enzimes Peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat.
  4. Tonizálás
  5. Ultrahangos hatóanyag bevitel – Janssen magas hatóanyag tartalmú kaviáros ampulla, mely kaviár kivonatot, artémia kivonatot, vitaminokat, antioxidánsokat, nyomelemeket, rövid és hosszú láncú hialuronsavat tartalmaz. A rövid láncú hialuronsav a bőr mélyebb rétegeit képes hidratálni, feltölteni, a bőr megemelkedik. A hosszú láncú hialuronsav a hámrétegben hat, azonnal kisimítva a felszíni ráncokat, egyenletesebbé téve a bőrfelszínt. Az ultrahangos kezelést a kontakt gél helyett Fehér tea rügy kivonatos maszkkal (Janssen White Tea Moisture Mask) végzem, hogy a fiatalító hatást fokozzam.
  6. Lifting masszázs – Hatóanyagokban gazdag, bőrfiatalító krémmel.
  7. Olívás alginát maszk – Bőrkép javító, pórusfinomító, anti-aging algamaszk.
  8. Befejező ápolás hialuronsavban gazdag, fényvédős nappali krémmel.

A kezelés időtartama: 60 perc