fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Speciálisan a felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrökre tervezett kezelés. A Janssen hyaluronsavas mélyhidratáló kezelés csökkenti a dehidratáció okozta ráncokat és visszaadja a bőr vitalitását. Feltölti és regenerálja a száraz bőrt.

A bőr látható nedvességhiányának már fiatal korban is látható jelei vannak. A klimatizált helyiségek, a fűtés, a meleg és hideg váltakozása, a nem megfelelő nedvességtartalom a bőrben vagy a nem megfelelő bőrtisztítás kiszárítják a bőrt, amely gyakran feszül és megjelennek a rajta a ráncok.

Az életkor előrehaladtával a bőr veszít a rugalmasságából és feszességéből. Ennek következménye a ráncok kialakulása, a csökkenő volumen, az arckontúrok megereszkedése. A Hyaluronsav olyan 100%-ig felszívódó természetes anyag, ami az emberi bőr alapvető alkotó eleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítja annak hidratáltságát és teltségét. A kezelés során az arc azonnal és látványosan megfiatalodik, a mélyebb ráncok is kisimulnak, a bőr barázdái telítődnek, a kontúrok emelkednek, a bőr frissebb, fiatalabb, kipihentebb kinézetű lesz.

Hogyan zajlik a kezelés?

  • Letisztítás –   A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket. Lágy, hidratált, rugalmas lesz a bőr a lemosás után. Már ennél a lépésnél megkezdődik a bőr hidratálása.

  • Tonizálás – Frissítő hatásával visszaállítja a bőr egyensúlyát és megnöveli az azt követő ápoló készítmények hatását. A tonik észrevehetően hidratál és ránctalanít. A tonik vízben oldódó kollagént tartalmaz. A bőrprofil simább lesz, és pórusai kisebbnek látszanak. A tonizálás előkészíti a bőrt a következőleg alkalmazott termékek felszívására, a bőr frissebb, és élettel telibb lesz.

  • Enzimes peeling – A kozmetikai kezelések szakszerű előkészítése igen fontos. A Janssen Enzimes Peeling olyan biológiai hámlasztást tesz lehetővé, amely során a természetes enzimek felemésztik a nemkívánatos fehérjéket és zsírokat, és a bőrt finommá és simává varázsolják. Az enzimes peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelingek fő hatóanyagát, a fehérjebontó enzimek adják (papain és bromelain enzimek). Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat. A Janssen enzimes peelingnek gombaellenes hatása is van. Érzékeny bőrre is használható, nem irritál, és alaposan előkészíti a bőrt a további kezeléshez.

  • Ultrahangos hatóanyag bevitel – Janssen magas hatóanyag tartalmú hialuronsav ampulla, mely rövid és hosszú láncú hialuronsavat tartalmaz. Az ampulla nedvességgel tölti fel a “szomjas” bőrt. Amíg a hosszú láncú hialuronsav védőréteget képez a felhámban, addig a rövid láncú hialuronsav a bőr mélyebb rétegeiben hat. A mélyebb rétegekbe vezetett nedvesség révén a bőr megemelkedik és belülről kifelé  nedvességgel töltődik fel. Használatról használatra a bőr fiatalabbnak, frissebbnek és simábbnak tűnik. A rövid láncú hialuronsav a bőr mélyebb rétegeit képes hidratálni, feltölteni, a bőr megemelkedik. A hosszú láncú hialuronsav a hámrétegben hat, azonnal kisimítva a felszíni ráncokat, egyenletesebbé téve a bőrfelszínt. Ultrahang kontakt gél helyett egy különleges hidratáló gélt használok, amely fehér tea kivonatot tartalmaz. A fehér tea kivonat nem csak ellátja extra nedvességgel a bőrt, hanem ezzel egyidejűleg serkenti annak mikro keringését is. Polifenol tartalma csökkenti a szabad gyökök előfordulását és védi a száraz és környezeti stressznek kitett bőrt a sejtkárosodástól. Kisimítja a szárazság okozta finom ráncokat, pillanatok alatt emeli az arckontúrokat.

  • Fiatalító krém maszk – rizs kivonattal, mely meghosszabbítja a sejtek életét, és kijavítja a hibásan működő sejteket, RSL – antioxidáns és szövetsűrűség támogató komplex, polifenolok, melyek csökkentik a szabadgyökök előfordulását, hidratáló és nedvességmegkötő anyagokkal. A Fiatalító krém maszk ápolja, táplálja a bőrt. Rendkívül aktív peptidjei serkentik a bőr regeneráló enzimjeinek termelődését. Ily módon a bőr jobban védve lesz a környezeti hatásoktól, ilyen például az oxidáció és az UV sugárzás. Így ezek kevesebb kárt tudnak okozni a sejtek genetikai felépítésében. A sejtek hosszabb ideig élnek. A krém maszk megfiatalítja az igénybe vett bőrt és ápolja azt, így a bőr a kezelést követően megszépül.

  • Masszázs – Lifting & Recovery – Bőrmegemelő és megújító krémmel. A sokoldalú krém helyreállítja a friss és fiatal bőrprofilt. Zab proteineket (fokozza a kollagén és elasztin szintézist), A-vitamin palmitátot (serkenti az új sejtek képződését, javítja a bőr szerkezetét), szkvalént, C-vitamin foszfátot (serkenti az új kollagén rostok képződését) tartalmaz.

  • Tonizálás – a fentebb leírtak szerint.

  • Befejező ápolás hialuronsavban gazdag, fényvédős nappali krémmel.

Szeretnél egy 10%-os kupont, amelyet bármelyik kezelésre beválthatsz? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldöm Neked!