+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

H-P 8:00-20:00

Speciálisan a felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrökre tervezett kezelés. A Janssen hyaluronsavas mélyhidratáló kezelés csökkenti a dehidratáció okozta ráncokat és visszaadja a bőr vitalitását. Feltölti és regenerálja a száraz bőrt.

Az életkor növekedésével a bőr veszít a rugalmasságából és feszességéből. Ennek következménye a ráncok kialakulása, és a csökkenő volumen. A Hyaluronsav olyan 100%-ig felszívódó természetes anyag, ami az emberi bőr alapvető alkotó eleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítja annak hidratáltságát és teltségét. A kezelés során az arc azonnal és látványosan megfiatalodik, a mélyebb ráncok is kisimulnak, a bőr barázdái telítődnek, a kontúrok emelkednek, a bőr frissebb, fiatalabb, kipihentebb kinézetű lesz.

Hogyan zajlik a kezelés?

  1. Letisztítás –  A bőrödnek megfelelő lemosóval nemcsak a sminket távolítom el, hanem a nap során a bőrre rakódott szennyeződéseket, az izzadtságcseppeket, zsírt, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámsejteket is.
  2. Tonizálás – erre azért van szükség, hogy a lemosás során eltolódott pH-t visszaállítsam.
  3. Enzimes peeling – A Janssen Enzimes Peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat.
  4. Ultrahangos hatóanyag bevitel – Janssen magas hatóanyag tartalmú ampulla, mely rövid és hosszú láncú hialuronsavat tartalmaz. A rövid láncú hialuronsav a bőr mélyebb rétegeit képes hidratálni, feltölteni, a bőr megemelkedik. A hosszú láncú hialuronsav a hámrétegben hat, azonnal kisimítva a felszíni ráncokat, egyenletesebbé téve a bőrfelszínt.
  5. Masszázs – Hatóanyagokban gazdag, bőrtípusnak megfelelő krémmel.
  6. Fiatalító krém maszk – rizs kivonattal, mely meghosszabbítja a sejtek életét, és kijavítja a hibásan működő sejteket, RSL – antioxidáns és szövetsűrűség támogató komplex, polifenolok, melyek csökkentik a szabadgyökök előfordulását, hidratáló és nedvességmegkötő anyagokkal.
  7. Tonizálás
  8. Befejező ápolás hialuronsavban gazdag, fényvédős nappali krémmel.

A kezelés időtartama: 60 perc