fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban


Ismerős? Szürkés, foltos, fakó, és élettelen arcszín, petyhüdt, megereszkedett bőr, melyet az öregségi foltok még egészségtelenebbé, öreggé tesznek. Mindezek a bőr oxidatív folyamatának felgyorsulása miatt tapasztalhatóak, mely nem csupán az életkorral együtt járó folyamat része, hanem a megnövekedett külső-belső stressz-faktoroknak is köszönhetőek. Sajnos, ezeket a stressz forrásokat nem tudjuk könnyen kikerülni, viszont a bőrünkben, szervezetünkben fel tudjuk gyorsítani a méregtelenítő, az un. antioxidatív folyamatokat, képesek vagyunk fokozni a bőr immunitását.


Mire számíthatsz a Detox kezelés után?
– A pigmentfoltok mérete csökken és barna színük halványabbá válik
– A ráncok száma és mélysége csökken
– A bőrön az oldalsó fény hatására árnyékot adó gravitációs ráncok enyhülnek, a ránc-árnyékok halványulnak, vagyis a bőr feszesebb lesz, turgora (tömörsége) fokozódik
– A bőr színe fiatalosan rózsaszínűvé, üdévé, élettelibbé válik
– A bőr összhatása jelentősen javul már az első kezelés után, a fiatalosan egészséges bőrképet pedig 3-4 kezelés után kaphatjuk meg.

Hogyan méregteleníti a bőrt a Janssen Detox kezelés?

A Janssen Detox kezeléshez felhasznált kozmetikumok avokádó peptideket, és élesztő kivonatot tartalmaznak (az élesztő kivonat gazdag poliszacharid-alfa-glükánban). Mindkét aktív hatóanyag támogatja a sejtek egészséges működését, anyagcseréjét, regenerációját, mely gyors sejtmegújuláshoz vezet.

Az avokádó peptidek a sejtek által termelt salakanyagokat segít új energiává alakítani. A toxinokat olyan anyagokká bontja le, melyekből a sejtek egészséges fehérjemolekulákat tudnak létrehozni.

Az élesztő-kivonat poliszacharidokkal, és alfa-glükánnal, aktivizálja a sejteket, segíti a salakanyagok gyors lebontását, csökkenti a pigmetfoltokat, májfoltokat, egyenletessé, ragyogóvá teszi a bőrfelszínt.

Az E-vitamin (tokoferol-acetát) megköti a szabadgyököket, óvja a sejtek lipid-membránját az oxidációtól, bőröregedés-gátló, sejtvédő hatása van.

A 31%-os lipid tartalom óvja a bőrt a kiszáradástól, segít létrehozni a bőrfelszíni emulziót.

A C-vitamin vízben oldódó, stabilizált formában, könnyen be tud hatolni a sejtekbe. Megköti a szabadgyököket, pigment halványító, ragyogást fokozó, mikrocirkulációt segítő hatása van. Ragyogó, egyenletes, feszes, üde bőrfelszínt biztosít.

A hosszú- és rövid láncú hialuronsavnak extrém hidratáló és nedvességmegkötő hatása van.

A valódi japán selyem kivonatnak ugyanolyan a struktúrája, mint a bőrnek. Megköti a nedvességet, simít, feszesít, rugalmassá teszi a bőrt.

A szacharid-izomerát hatóanyagot természetes cukrokból nyerik, kötődik a bőr keratinjához, hidratál, és megköti a nedvességet.

A kezelés menete:

  • Letisztítás – A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket. Lágy, hidratált, rugalmas lesz a bőr a lemosás után.

  • Enzimes peeling és/vagy Gyémántfejes mikrodermabrázió- A kozmetikai kezelések szakszerű előkészítése igen fontos. A Janssen Enzimes Peeling olyan biológiai hámlasztást tesz lehetővé, amely során a természetes enzimek felemésztik a nemkívánatos fehérjéket és zsírokat, és a bőrt finommá és simává varázsolják. Az enzimes peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelingek fő hatóanyagát, a fehérjebontó enzimek adják (papain és bromelain enzimek). Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat. A Janssen enzimes peelingnek gombaellenes hatása is van. Érzékeny bőrre is használható, nem irritál, és alaposan előkészíti a bőrt a további kezeléshez.

  • A gyémántfejes mikordermabrázió a finom mechanikai bőrcsiszolás és a vákuum együttes hatását alkalmazza. Eltávolítja a bőr felületén található elhalt szarusejteket, beindítja a bőrmegújító folyamatokat. Fokozza a bőrlégzést, a bőr átjárhatóságát, serkenti a vérkeringést és a nyirokáramlást, felgyorsul a salakanyagok elszállítása. A bőr állapotától függően választom ki a megfelelő kezelőfejet, amely enyhébb, vagy intenzívebb bőrcsiszolást tesz lehetővé. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését. A bőr szintbeli különbségei (megvastagodott, szaruréteg, hegek) csökkennek.

  • Tonizálás – Frissítő hatásával visszaállítja a bőr egyensúlyát és megnöveli az azt követő ápoló készítmények hatását. A tonik észrevehetően hidratál és ránctalanít. A tonik vízben oldódó kollagént tartalmaz. A bőrprofil simább lesz, és pórusai kisebbnek látszanak. A bőr jobban előkészül az azt követően alkalmazott termékek felszívására, frissebb, és élettel telibb lesz.

  • Hatóanyag-bevitel – Janssen Detox ampulla bevitele ultrahanggal. A Detox ampulla Revitalizáló aktív koncentrátumot tartalmaz, erősen koncentrált méregtelenítő hatóanyagokkal, α-glükánnal és avokádó peptiddel. Az avokádó peptid koncentrátum serkenti a sejtekben természetes méregtelenítési folyamatait, és segít lebontani a felesleges és használhatatlan melléktermékeket. Növeli a sejt természetes autophagocytosis folyamatát, lebontja „celluláris hulladék” -ot, a sejtekben felhalmozódott felesleges anyagokat. A rövid és hosszú láncú hialuronsav hidratálja és megköti a nedvességet a bőr mélyebb rétegeiben, és a hámrétegben egyaránt. Ultrahang kontakt gél helyett egy különleges hidratáló gélt használok, amely fehér tea kivonatot tartalmaz. A fehér tea kivonat nem csak ellátja extra nedvességgel a bőrt, hanem ezzel egyidejűleg serkenti annak mikro keringését is. Polifenol tartalma csökkenti a szabad gyökök előfordulását és védi a száraz és környezeti stressznek kitett bőrt a sejtkárosodástól. Kisimítja a szárazság okozta finom ráncokat, pillanatok alatt emeli az arckontúrokat.

  • Detox – Detox buborékmaszk – egy aktív szén- és gyümölcssavakkal ellátott cellulózmaszk, amely felszabadítja az oxigént, fokozza a bőr oxigénellátását és anyagcseréjét, és tiszta, egészséges és friss bőrfényt biztosít.

  • Arc-nyak-dekoltázs masszázs hatóanyagokban gazdag Detox krémmel – A termék két innovatív hatóanyagot tartalmaz: élesztő kivonatot, mely gazdag poliszacharid alfa-glükánban, és egy rendkívül aktív peptidet avokádó pépből. Mindkét aktív hatóanyag bizonyíthatóan támogatja a sejt aktivitás szintjét, amikor a káros anyagokat le kell bontani és ártalmatlanítani. C-vitamin izopalmitát és E-vitamin acetát a szabad gyökök inaktiválását biztosítja. Ezek a bevált vitaminok stabilizált formában hatolnak be a bőrbe. Ott válnak aktívvá és védik a bőr sejtjeit az oxidációtól. A sejtek vitálisabbá válnak, melyet az is bizonyít, hogy tovább élnek. A termék ápolja a bőrt, gyönyörű kinézetűvé teszi: még csak egy rövid ideig történő kezelés után is a kinézet fokozott frissességet és vitalitást mutat. A májfoltok csökkennek és a bőr láthatóan simábbá válik.

  • Tonizálás – a fent leírtak szerint.

  • Befejező ápolás – Janssen Skin Contour krémmel. A krém újrastruktúrálja a regenerációt igénylő bőrt és annak mélyéről feszesíti. A bőrnek épp azon a ponton segít, ahol az öregedés kezdődik. Az innovatív hatóanyagainak hatékonysága tudományosan bizonyított és teszi ezt az erős emulziót a feszes és megemelt, fokozottan ragyogó bőr specialistájává. Ezen túlmenően a nagyon aktív növényi kivonat SORR kifejezetten felveszi a harcot a nem kívánt melanin képződéssel (barna foltok a bőrön) és a bőrpírral, melyek az öregedéssel együtt alakulnak ki. A hatóanyag koncentrátumnak (SORR) gyulladásgátló és antioxidáns hatása van, így védi a három chromophore molekulát (kollagén, hemoglobin, melanin) melyek biztosítják a foltok és pigmentációs rendellenességek nélküli hibátlan bőrt.

A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

3 alkalmas bérlet

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén a harmadik kezelésre 50%-os kedvezmény jár! A 3 alkalom így 55.500 Ft helyett 37.000 Ft.

5 alkalmas bérlet

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. Az 5 alkalom így 92.500 Ft helyett 74.000 Ft. A bérletek 3 hónapig érvényesek.

Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.