+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

H-P 8:00-20:00

A kor előrehaladtával a bőröd veszít nedvességtartalmából, ezáltal ruganyosságából. Az arckontúrok elmosódottabbá válnak, a bőr laza, petyhüdt lesz, színe fakóvá válik, ráncok jelennek meg rajta, veszít fiatalos teltségéből. A laza arckontúrok, a megereszkedett bőr árulkodóbb a korunkat illetően, mint a ráncok.

A Janssen arckontúr emelő kezelés során magas hatóanyag tartalmú, orvosi tisztaságú kozmetikumokat használok. A Janssen lifting hatású kozmetikumok elasztin stimuláló peptideket tartalmaznak magas koncentrációban, melyek serkentik az elasztin termelését a bőrben, és SORR-t (szabadalmaztatott koncentrált növényi hatóanyagok), mely hidratáló hatású, és a pigmentfoltokat is halványítja.

A Janssen arckontúr emelő kezelés hatására az arc kontúrok megemelkednek, a bőr teltté, üdévé, fiatalos kinézetűvé válik, a felszínes ráncok eltűnnek, a mélyebb barázdák halványabbak lesznek. A bőrfelszín finomabbá válik. A kezelést érdemes kúraszerűen igénybe venni, hetente egyszer, 5 alkalommal.

A kezelés mente:

  1. Letisztítás –  A bőrödnek megfelelő lemosóval nemcsak a sminket távolítom el, hanem a nap során a bőrre rakódott szennyeződéseket, az izzadtságcseppeket, zsírt, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámsejteket is.
  2. Tonizálás – erre azért van szükség, hogy a lemosás során eltolódott pH-t visszaállítsam.
  3. Enzimes peeling – A Janssen Enzimes Peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat.
  4. Tonizálás
  5. Ultrahangos hatóanyag bevitel – Janssen magas hatóanyag tartalmú Skin Contour ampulla, mely oligopeptideket (csökkenti a ráncok mélységét), Nannochloropsis occulata-t, mely egy bőrfeszesítő, kötőszövet-erősítő hatású, mikrocirkulációt fokozó mikroalga, és vitaminokat, antioxidánsokat, nyomelemeket tartalmaz. Az ultrahangos kezelést a kontakt gél helyett Fehér tea rügy kivonatos maszkkal (Janssen White Tea Moisture Mask) végzem, hogy a fiatalító hatást fokozzam.
  6. Lifting masszázs – Hatóanyagokban gazdag, Jansssen lifting krémmel.
  7. Lift Contour Cream Mask – elasztin képződést serkentő peptidekkel. A maszk hatására megemelkednek a kontúrok, a bőr fiatalos teltsége, feszessége fokozódik, nő a hidratáció, egyenletesebbé válik a bőrkép.
  8. Tonizálás
  9. Befejező ápolás bőrfeszesítő, fényvédős nappali krémmel.

A kezelés időtartama: 60 perc.