fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

3D Express Lifting kezelés – a kontúrok azonnal emelkednek, a ráncok feltöltődnek, a bőr feszesebbé válik.

A kor előrehaladtával a bőr veszít nedvességtartalmából, ezáltal ruganyosságából. Az arckontúrok elmosódottabbá válnak, a bőr laza, petyhüdt lesz, színe fakóvá válik, ráncok jelennek meg rajta, veszít fiatalos teltségéből. Sajnos a destruktív enzimek (ún. kollagenázok) gyengítik a bőr kötőszövetét az idő előrehaladtával. Elpusztítják a kollagén hálózatot és ennek okán a bőr feszessége csökken. A laza arckontúrok, a megereszkedett bőr árulkodóbb a korunkat illetően, mint a ráncok.

A Janssen arckontúr emelő kezelés során magas hatóanyag tartalmú, orvosi tisztaságú kozmetikumokat használok. A Janssen lifting hatású kozmetikumok elasztin stimuláló peptideket tartalmaznak magas koncentrációban, melyek serkentik az elasztin termelését a bőrben, és SORR-t (szabadalmaztatott koncentrált növényi hatóanyagok), mely hidratáló hatású, és a pigmentfoltokat is halványítja.

A Janssen arckontúr emelő kezelés hatására az arc kontúrok megemelkednek, a bőr teltté, üdévé, fiatalos kinézetűvé válik, a felszínes ráncok eltűnnek, a mélyebb barázdák halványabbak lesznek. A bőrfelszín finomabbá válik. A kezelést érdemes kúraszerűen igénybe venni, hetente egyszer, 5 alkalommal.

A kezelés mente:

  • Letisztítás –  A gyengéd és alapos tisztítás nagyon fontos, mielőtt megkezdem a kezelést. Egyrészt a szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt amennyire csak lehetséges. A smink, faggyú, a szennyeződések, bőrön lévő baktériumok, elhalt hámsejtek feloldódnak a letisztító kozmetikum hatására, a lemosás során eltávolítom a szennyeződéseket. Lágy, hidratált, rugalmas lesz a bőr a lemosás után.

  • Enzimes peeling – A kozmetikai kezelések szakszerű előkészítése igen fontos. A Janssen Enzimes Peeling olyan biológiai hámlasztást tesz lehetővé, amely során a természetes enzimek felemésztik a nemkívánatos fehérjéket és zsírokat, és a bőrt finommá és simává varázsolják. Az enzimes peeling finoman oldja az elhalt szarusejteket, intenzíven tisztítja a pórusokat, finom, egyenletes bőrképet eredményez. Az enzimes peelingek fő hatóanyagát, a fehérjebontó enzimek adják (papain és bromelain enzimek). Az enzimes peelinggel a bőrt felkészítem arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat. A Janssen enzimes peelingnek gombaellenes hatása is van. Érzékeny bőrre is használható, nem irritál, és alaposan előkészíti a bőrt a további kezeléshez.

  • Tonizálás – Frissítő hatásával visszaállítja a bőr egyensúlyát és megnöveli az azt követő ápoló készítmények hatását. A tonik észrevehetően hidratál és ránctalanít. A tonik vízben oldódó kollagént tartalmaz. A bőrprofil simább lesz, és pórusai kisebbnek látszanak. A tonizálás előkészíti a bőrt a következőleg alkalmazott termékek felszívására, a bőr frissebb, és élettel telibb lesz. Ha pigmentfoltos az arc, a Melafadin tonikot használom, amely Morus Alba (fehér eperfa gyökereiből származó kivonat) tartalma gátolja a tirozinázt és stabilizálja azt inaktív formájában, tehát a melanin képződését gátolja. A tonik SORR növényi kivonatot is tartalmaz, amely: Sigesbeskia Orientalis és Rabdosia Rubescens növényekből származik, nagyon erős hatása van. Gátolja a melinain felszívódását a keratinocitákba, nyugtató és antioxidáns hatása van, elősegíti az egyenletes ragyogó arcszínt.

  • Ultrahangos hatóanyag bevitel – Janssen magas hatóanyag tartalmú Skin Contour ampulla, mely oligopeptideket (csökkenti a ráncok mélységét), Nannochloropsis occulata-t, mely egy bőrfeszesítő, kötőszövet-erősítő hatású, mikrocirkulációt fokozó mikroalga, és vitaminokat, antioxidánsokat, nyomelemeket tartalmaz. Az új Skin Contour ampulla elasztin-stimuláló peptideket tartalmaz, melyektől az arckontúr láthatóan megemelkedik és feszesebb lesz. A peptidek forradalmian új hatásmechanizmusa egyenesen az elasztin-szintézist, valamint a bőr rugalmas szöveteit célozza meg. Ezen felül, a készítményben a magas növényi hatóanyag tartalmú SORR (szabadalmaztatott nagyon aktív növényi hatóanyag), különösen a nem túl esztétikus pigmentációs zavarok, öregedési foltok és vörös bőrfoltok ellen hat. A SORR védi a bőrt a leégés és a káros szabadgyökök ellen is. A bőrben található látható színanyagokat (kollagén, hemoglobin és melanin) megvédi, ami ettől hibátlan kinézetű lesz, mindenféle egyenetlenség és pigmentációs problémák nélkül. Ennek az ampullának forradalmian új összetétele teszi hatékonyan feszesebbé és sokkal sugárzóbbá a bőrt. Ultrahang kontakt gél helyett egy különleges hidratáló gélt használok, amely fehér tea kivonatot tartalmaz. A fehér tea kivonat nem csak ellátja extra nedvességgel a bőrt, hanem ezzel egyidejűleg serkenti annak mikro keringését is. Polifenol tartalma csökkenti a szabad gyökök előfordulását és védi a száraz és környezeti stressznek kitett bőrt a sejtkárosodástól. Kisimítja a szárazság okozta finom ráncokat, pillanatok alatt emeli az arckontúrokat.

  • Lift Contour Cream Mask – A krémpakolás a mély rétegektől kezdve átalakítja a bőrt, regenerálja és feszesíti. A bőrt pont azon a ponton támogatja, ahol az öregedés kezdődik. Az elasztin serkentő peptidek hatása tudományosan bizonyított. A termék csökkenti az arc megereszkedését és az érett bőr jóval fiatalabbnak látszik. A maszk elősegíti az új kollagén rostok kialakulását, hidratáló és nedvességmegkötő hatású, gátolja a destruktív, káros enzimeket, és erősíti a bőr természetes rugalmasságát. Látható javulást eredményez a bőr szerkezetében, javul a bőr szövet rugalmassága és feszessége.

  • Tonizálás – a fent leírtak szerint.

  • Befejező ápolás  – Janssen Skin Contour krémmel. A krém újrastruktúrálja a regenerációt igénylő bőrt és annak mélyéről feszesíti. A bőrnek épp azon a ponton segít, ahol az öregedés kezdődik. Az innovatív hatóanyagainak hatékonysága tudományosan bizonyított és teszi ezt az erős emulziót a feszes és megemelt, fokozottan ragyogó bőr specialistájává. Ezen túlmenően a nagyon aktív növényi kivonat SORR kifejezetten felveszi a harcot a nem kívánt melanin képződéssel (barna foltok a bőrön) és a bőrpírral, melyek az öregedéssel együtt alakulnak ki. A hatóanyag koncentrátumnak (SORR) gyulladásgátló és antioxidáns hatása van, így védi a három chromophore molekulát (kollagén, hemoglobin, melanin) melyek biztosítják a foltok és pigmentációs rendellenességek nélküli hibátlan bőrt.

Szeretnél egy 10%-os kupont, amelyet bármelyik kezelésre beválthatsz? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldöm Neked!