+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

A Janssen AHA savas hámlasztás hatására a bőr megújul, a ráncok mélysége csökken, a foltok halványodnak, a hatóanyagok jobban felszívódnak, a bőr üdévé válik.

A kezelés hatásos szeborreás bőrre, feszességét vesztett, ráncosodó bőrre, fakó, sápadt bőrre, pigmentfoltok halványítására, heges bőrre.

A kezelés gyakorisága: a bőr állapotától függően a kezelés  elvégezhető alkalmanként, ez a bőr megújulását segíti, de a leghatásosabb, és leglátványosabb eredményt a kúraszerű alkalmazással érhető el (3-5-7 alkalom lehet a sav erősségétől függően heti 1x ).

A kezelés menete:

  1. Letisztítás –  A bőrödnek megfelelő lemosóval nemcsak a sminket távolítom el, hanem a nap során a bőrre rakódott szennyeződéseket, az izzadtságcseppeket, zsírt, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámsejteket is.
  2. Mélytisztító előkészítő anyag felvitele
  3. A megfelelő erősségű sav felvitele
  4. Neutralizálás– a savas hámlasztási folyamat leállítása
  5. Tonizálás
  6. Masszázs bőrtípusnak megfelelő, hatóanyagokban gazdag Janssen krémmel
  7. Tonizálás
  8. Alginát maszk
  9. Befejező ápolás – bőrtípusnak megfelelő, fényvédőt is tartalmazó, nappali krémmel.

A kezeléshez pluszban kérhető ultrahangos hatóanyag-bevitel. Pl: Janssen pigmentfolt halványító ampulla, Janssen normalizáló ampulla aknés bőrre, Lifting ampulla, Hialuronsavas ampulla.

5 alkalmas bérlet

A kezelés megvásárolható bérlet konstrukcióban is. Ebben az esetben 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. A bérletek 3 hónapig érvényesek.