fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Hajmezoterápia – EPN Mezoterápiás hajkezelés. A kezelés során orvosi tisztaságú mezoterápiás szérumot viszek be a hajas fejbőrbe, EPN tűs mezoterápiás, elektroporációs géppel. A hajmezoterápia egy frakcionált mikrotűs kezelés, amely már a tűs és tű nélküli mezoterápiát (hatóanyag bevitelt) egyben tartalmazza. A ClinicCare svéd orvoskozmetikumok, melyeket a kezelés során használok, engedélyezett, steril, bioaktív, transzepidermális mezoterápiás termékek.

Kinek ajánlott a kezelés?

Akiknek a haja elgyengült, meggyötört a haj szerkezete, hajhullás esetén, és akiknek lassan nő a haja.

Hölgyeknek, szinte minden esetben.

Uraknak is hatásos, de a genetikai eredetű, hormonális alapú kopaszodást sajnos nem állítja meg, de lassíthatja.

A nem megfelelő táplálkozás, vitaminhiány, hormonális változások, genetikai tényezők mind-mind okozhatnak hajhullást, a Covid betegség után is gyakran tapasztalható a hosszan tartó hajhullás. Egy drasztikusabb diéta, hosszabb-rövidebb stresszes időszak is kiválthatja a hajszerkezet meggyengülését.

Hajbeültetés előtt és után is ajánlott a kezeléssorozat. Hajbeültetés előtt tápanyagokkal látja el, és megerősíti a hajhagymákat, hajbeültetés után néhány hónappal megerősítik a hajszálakat, így szebbé teszik az eredményt.

Milyen eredmény várható az EPN Mezoterápiás hajkezelés után?

  • A haj sűrűbb, egészségesebb lesz
  • A hajszálak ellenállóbbak lesznek
  • A hajhullás csökken, a haj gyorsabban nő

Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Miért jó a tűs mezoterápia?

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló, és külső ecseteléssel, kenegetéssel nem mindig lehet bejuttatni elég mélyre a hatóanyagot ahhoz, hogy a kezelés valóban eredményes legyen. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, ráadásul a samponok csak pár percig maradnak a fejbőrön, hiszen lemossuk.

A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatjuk be a hatóanyagokat.

Az EPN tűs mezoterápia jelenleg a legkorszerűbb és leghatékonyabb módszer a hatóanyagok bejuttatására. Több területen is sikerrel alkalmazzák ezt az eljárást.

Az EPN készülék egy teljesen új, egyedülálló koncepciót hozott létre, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit! Kétféle technológia egy lépésben, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet. Nem csak a tűszúrások nyomán jut be a hatóanyag a hajas fejbőrbe, az elektroporációs funkció is segíti a hatóanyagok bejutását. A hagyományos mikrotűs (Dermapen, Dermaroller) kezelőgépekkel nehézségekbe ütközik a hatóanyag bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezet védekező reakciója, ami megnehezíti, megakadályozza a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a nanotechnológiás hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A kezelés során minimum 8 ml ClinicCare Hair Energy szérumot juttatok be a hajas fejbőrbe, ez lehet több is. A Hair Energy szérum megelőzi a hajhullást és ösztönzik az új hajszálak növekedését, javítva a haj minőségét. Hatóanyagai szinergikusan működnek; életre keltik a hajhagymákat, javítják a vérkeringést. Antioxidánsok, gyulladáscsökkentő anyagok orvosolják a fejbőr problémáit, megerősíti a hajszálakat, ezáltal egészséges hajat eredményez. Táplálja és hidratálja a fejbőrt, serkenti és erősíti a hajhagymákat.

A kezelést a teljes hajas fejbőrön végzem, nem csak a problémás területen.

Hogyan zajlik a kezelés?

  • Fertőtlenítés
  • Érzéstelenítés, Lidocain tartalmú érzéstelenítő krémmel
  • EPN Mezoterápiás hajkezelés, ClinicCare Hair Energy ampullával, a teljes fejbőrön

A kezelés után néhány órára van szükség, amíg a tűszúrások nyomai begyógyulnak. 24 órán belül nem ajánlott a hajmosás, és az izzadással járó tevékenységeket is kerülni kell. Szintén kerülni kell a szoláriumot, szaunát, és a napsütést.

Milyen időközönként kell alkalmazni a mezoterápiás hajkezelést?

A kúraszerű alkalmazás ajánlott, 6-12 alkalommal. Az első hónapban hetente egyszer, a második-harmadik hónapban kéthetente, ez után havonta egyszer érdemes a kezelést elvégezni.A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

5+1 alkalmas bérlet vásárlása esetén csak 5 alkalom fizetendő, a 6. kezelés INGYENES!

Az 5+1 alkalmas bérlet ára 191.400 Ft helyett 159.500 Ft.


Időpontfoglalás telefonon:  +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.