fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Férfi kozmetika – A férfiak számára a rendszeres kozmetikai kezelés egy életstílus.

Napjainkban a férfiak is egyre gyakrabban jelennek meg a kozmetikámban. Nagy örömmel tapasztalom, hogy a férfiak is egyre többet foglalkoznak a bőrápolással, a megjelenésükkel. Az Urak egyik kedvenc kezelése a fájdalommentes, minimális kellemetlenséggel járó tisztító kezelés, a Hydra Beauty, amelynél nincs gőzölés, megújul a bőr, a pórusok tisztítása csak minimális kellemetlenséggel jár. Érettebb férfi vendégeimnek is kínálok hatékony, látványos anti-aging kezeléseket.

Miben más a férfiak bőre?

A bőr felső rétege a férfiaknál mintegy 15-20%-kal vastagabb, és durvább, mint a nőknél. Az erős szarusodás miatt a bőr durvábbnak, fakóbbnak néz ki, érdemes már fiatal korban is gondot fordítani a peelingezésre, hámlasztásra, és a hidratálásra. A kötőszöveti rostok szerkezete is más, a férfiak bőre ellenállóbb, mint a nőké, viszont a ráncok, barázdák is sokkal erősebben el tudnak mélyülni. A pórusok nagyobbak, a faggyútermelés erősebb, ezért a bőr rendszeres kitisztítására is szükség van.

Ha nem fordítunk gondot a bőrápolásra, rendszeres kezelésekre, hamarabb megjelennek a mély ráncok, barázdák, a mimikai izmok mozgásának hatására a bőr “betörik”. A 40-es évektől kezdve pedig a férfiak bőrét ugyanúgy kell kezelni, mint a nőkét.

A férfi kozmetikai kezelések során alkalmazott anyagok nem nőies illatúak, diszkrét, enyhe gyógynövényes aromájúak, vagy teljesen illatmentesek.

Férfi vendégeim egyéni diagnosztizálást követően többféle arckezelési lehetőség közül választhatnak.


Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Időpontfoglalás +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.