fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

Esküvői szépségcsomagok Menyasszonyoknak, Örömanyáknak. A nagy napon legyen a legszebb a bőröd, ragyogjon a szemed! A menyasszonyi smink is csak az ápolt, üde, hidratált bőrön fog jól mutatni. Egészen más lesz az eredmény, ha egységes, feszes, ápolt bőrt sminkelünk, mint amikor a bőrhibák elfedésére kell koncentrálni. A vastagon felvitt smink természetellenes hatású. A ruha, a helyszín, a menü kiválasztása mellett szánj időt a megszépülésre is!

Érdemes az Esküvői szépségcsomagokat 1-2 héttel az esküvő előtt igénybe venni, hiszen a bőrödnek regenerálódásra lesz szüksége, és a bejuttatott hatóanyagokat is fel kell dolgoznia.

Ha valamilyen bőrproblémával küzdesz (Pl: akne, rosacea), kérlek, szánj több időt a megszépülésre. Ebben az esetben érdemes legalább 2-3 hónappal az esküvő előtt elkezdeni a bőröd szépítését.

Ha kifutottál az időből, és már csak pár nap maradt az esküvődig, akkor is van megoldás! Összeállítottam egy Villám bőrmegújító kezelési csomagot is, amelyet az esküvő előtt 2-3 nappal érdemes igénybe venni, mert így tudjuk elérni, hogy a leggyönyörűbb legyen a bőröd! A Villám bőrmegújító csomagot Örömanyáknak is ajánlom.

Minden kezelést ingyenes konzultáció előz meg. Természetesen más kezelések is elvégezhetőek az esküvő előtt, nem csak az Esküvői szépségcsomagban szereplők. Ezeket megbeszéljük a konzultáción, személyesen, felmérve igényeidet, és a különböző kezelésektől várható hatást.

Évek óta szépítek Menyasszonyokat, Örömanyákat, Vőlegényeket, hogy életük legemlékezetesebb napján a legszebbek legyenek. Várlak szeretettel!


Vélemények

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Időpontfoglalás +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.