fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

EPN Dermapen elektorporációval. Az EPN készülék egy teljesen új, egyedülálló koncepciót hozott létre, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit! Kétféle technológia egy lépésben, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet. Az EPN egy frakcionált mikrotűs kezelés, amely már a tűs és tű nélküli mezoterápiát (hatóanyag bevitelt) egyben tartalmazza. A ClinicCare svéd orvoskozmetikumok, melyeket a kezelés során használok, engedélyezett, steril, bioaktív, transzepidermális mezoterápiás termékek.

Milyen bőrproblémák esetében hatásos az EPN Dermapen elektorporációval?

 • ránccsökkentés
 • arcfeszesítés
 • arcfiatalítás
 • pigmentfoltok, öregségi foltok halványítása
 • hegek, sebhelyek, a bőr egyenetlenségeinek halványítása
 • pórus összehúzás
 • napkárosodott bőr kezelése
 • szeborreás bőrproblémák csökkentése

Az eredmény egyenletes, feszes, tónusos bőr!

EPN kezelés

A fotón saját munkám eredménye látható, filter, és retusálás nélkül.

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Hogyan zajlik az EPN Tűs mezoterápia elektorporációval?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • Igény esetén Lidocain tartalmú érzéstelenítő krém felvitele.

 • EPN kezelés (egyszer használatos steril tűs fejjel), ClincCare analitikai tisztaságú, magas hatóanyag tartalmú ampulla bevitele

 • ClinicCare fátyolmaszk – magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk, a bőr lenyugtatására. A maszk hatására a bőrpír csökken, vagy teljesen el is múlik, szalonképessé válik a megjelenés. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt.

 • Hyaluron esszencia felvitele – Az esszencia kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.

 • Fényvédőt tartalmazó anti-aging krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

Az EPN géppel a nyak, a dekoltázs, a kézfej bőre is látványos eredménnyel kezelhető.

A kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni. Anti-aging kezelésnél 4-5 alkalom, hegkezelésnél 6-8 alkalom az ideális.

A bőrproblémák kezeléséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. A ClinicCare termékek extra magas aktív hatóanyag tartalmú, kereskedelmi forgalomban nem kapható termékek. Szívesen adok tanácsot, mi lenne a leghatékonyabb termék bőröd otthoni ápolására.

Mit lehet tudni az EPN gépről/kezelésről?

Az orvostudományban már régóta bizonyítást nyert, hogy a bőr a különféle mechanikai sérülések nyomán igyekszik gyorsan regenerálódni, új kollagén rostokat termel, így a megereszkedett, ráncos, heges, egyenetlen bőr újra feszessé, és rugalmassá válik.

Figyelem! Nem minden tűs mezoterápiás készülék tudja ugyanazt! A korábbi tűs eljárások, a dermaroller, a dermapen, mezopen, mezotech önmagukban csak tűs kezelések. Ha minőségi, csúcskategóriás géppel kezelnek, amely bőrgyógyászok, plasztikai sebészek rendelőiben is megtalálható (pl. az EunSung EPN készülék), valóban megtörténik a kollagén indukció, és az elektroporációs hatóanyag-bevitel, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal. Nem véletlenül kerül egy ilyen gép több millió forintba, ellentétben a pár százezer forintos gépekkel, melyektől nem várhatsz bőrállapot javulást és hatékony kezelést. Csak bevizsgált, csúcsminőségű gépekkel dolgozom.

Miben különbözik az EPN gép a Dermarollertől?

Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A hagyományos mikrotűs eszközökkel (Dermaroller) nehézségekbe ütközik a hatóanyag bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezet védekező reakciója, ami megnehezíti, megakadályozza a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a nanotechnológiás hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A hatóanyag bejuttatás egyik legfejlettebb módszere az elektroporáció, amelynél rövid időre sok-sok csatorna nyílik a bőrfelületen, így a bőr mélyebb rétegei is könnyen felveszik a hatóanyagot. Az EPN Dermapen elektroporációval két technológiát kombinál, amely azt is lehetővé teszi, hogy megváltoztathassuk a sejtek falainak áteresztő képességét, így a hatóanyagok egészen biztosan eljutnak konkrétan a sejtekig. Az elektroporáció, és a mezoterápia kombinált alkalmazása, a nanotechnológiás hatóanyagok bevitele látványos bőrfiatalítást, feszesítést, pórusfinomítást, hegcsökkentést tesz lehetővé.

A higiéniáról a cserélhető tip gondoskodik, amelyben összesen 9 tű található. Az eljárással nagyobb molekulatömegű hatóanyagokat is be lehet juttatni közvetlenül a bőr mélyebb rétegébe. A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.

A bőrproblémák kezeléséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. A ClinicCare termékek extra magas aktív hatóanyag tartalmú, kereskedelmi forgalomban nem kapható termékek. Szívesen adok tanácsot, mi lenne a leghatékonyabb termék bőröd otthoni ápolására.
Időpontfoglalás telefonon: +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.

A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

4+1 alkalmas bérlet

4+1 alkalmas bérlet vásárlása esetén az ötödik kezelésre 50% kedvezmény jár! Így 199.500 Ft helyett a 4+1 alkalmas bérlet ára 179.550 Ft.