fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Mi várható a ClinicCare Rosacea kezeléstől?

  • nem kell hónapig tartó antibiotikus kúrát tartani
  •  hosszútávú megoldást jelent  a tünetek enyhítésére
  • megszabadulsz a kellemetlen gyötrő bőrvörösségtől, égő viszkető érzéstől
  • a kezeléshez természetes hatóanyagokat ajánlok, melyek bőrt terhelő káros anyagoktól mentesek

Vélemények


Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


A rosaceás bőr sajátosságai

A rosaceás bőr  gyakran csak szélsőséges körülmények (pl. túl magas vagy túl alacsony hőmérséklet, megerőltető testmozgás, stressz) hatására mutat tüneteket. Később állandósulhatnak a tünetek: vörös, gyulladt, érzékeny lesz az arcbőr. A tünetek elsősorban az arc középső részén jelennek meg és hatására az arcbőr eldurvul, pffadt-ödémás lehet, akár hólyagok is megjelenhetnek. A rosacea nem veszélyezteti az egészséget, de tüneteinek megjelenése nagyon kellemetlenné teheti a mindennapokat. Az állandó arckezelés nélkül a rosacea továbbfejlődhet és várhatóan folyamatosan rosszabbodik az évek múlásával.

Genetikai és környezeti tényezők egyaránt felelősek lehetnek a kialakulásában. Gyakran emésztőrendszeri betegségek, keringési, és vérnyomás betegségek állnak a háttérben. Rosaceás betegekben gyakori a Helicobacter pylori pozitivitás. Ha ezeket a betegségeket meggyógyítják, a bőr állapota jelentősen javul. Ezek kiderítése orvosi feladat, érdemes kivizsgáltatni a kiváltó okokat.

Azon faktorokat, melyek súlyosbítják a rozáceát minden körülmények között el kell kerülni vagy legalább jelentősen csökkenteni: hosszú ideig tartó napsugárzás (az UV és infravörös sugárzás tágítja az ereket)  hirtelen hőmérséklet ingadozások (hideg-meleg, meleg-hideg)   szélsőséges hőmérséklet (hideg, meleg) Csípős fűszerek, forró italok, alkohol. A rosacea tüneteként a véredények károsodnak, türelem és fegyelem szükséges a valóban hosszú távú sikerhez.

A Rosacea kezelése türelmet igényel. A bőrgyógyász  szakorvos által javasolt antibiotikumos kúra és helyileg alkalmazott szteroidos készítmények  alkalmazása mellett, manapság lehetőség van orvoskozmetikai hatóanyagokkal történő kezelésekre.

Hogyan zajlik a kezelés?

  • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

  • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.
  • ClinicCare ampulla bevitele tű nélküli mezoterápiával (elektroporációval) – Aktív gyulladáscsökkentő és revitalizáló hatóanyagokkal teli analitikai tisztaságú koktél. A magas hialuronsav tartalom növeli a bőr hidratáltságát, megerősíti a kollagén és elasztin struktúrát.

  • ClinicCare Pure Maszk – Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk. Aktív gyulladáscsökkentő és regeneráló hatóanyagokkal teli maszk. A magas hialuronsav tartalom növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a gyulladást, megerősíti a kollagén és elasztin struktúrát. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.

  • Hyaluron esszencia felvitele – Az esszencia kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.

  • Fényvédőt tartalmazó anti-aging krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

A kezelés kúrában javasolt: 4- 6 alkalom, majd  időnként fenntartó kezelés szükséges.

Sztella kozmetikus - ClinicCare Glow kezelés

A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

3 alkalmas bérlet 

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén a harmadik kezelésre 50%-os kedvezmény jár! A 3 alkalom így 41.700 Ft helyett 34.750 Ft.

5 alkalmas bérlet 

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. Az 5 alkalom így 69.500 Ft helyett 55.600 Ft.

A bérletek 3 hónapig érvényesek.

Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.

Bejelentkezés telefonon: +36304089972 (Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)