fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

A ClinicCare REFRESH Peel erős anti-aging hatású kémiai hámlasztás, amely a mélyebb rétegekig is kifejti a hatását. Stimulálja a kollagén szintézist és fokozza az új sejtek növekedését. A ClinicCare REFRESH Peel-t akkor ajánlom neked, ha kifejezetten fiatalítani szeretnéd a bőrödet.

A következő bőrproblémákra jelent megoldást a REFRESH Peel:

 • öregedő bőr
 • petyhüdt bőr
 • szürkés, foltos, fakó bőr
 • fénykárosodott bőr
 • durva bőrtextúra, finom vonalak és ráncok
 • megnagyobbodott pórusok
 • egyenetlen bőrszín

A ClinicCare REFRESH Peel kezelés végén a bőröd:

 • a bőrfelszín megújul, egyenletesebb, fiatalosabb tónus, üde lesz a bőr
 • a felszínes ráncok kisimulnak
 • a pigmentfoltok halványabbak lesznek
 • a pórusok mérete csökken
 • a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz
 • a mélyebb ráncok halványulnak

Az egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően a ClinicCare professzionális kozmetikumok megváltoztatják a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást biztosít a hiperpigmentációs problémákra, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

A kezelés után bőröd feszesebb, fiatalosabb lesz, a tág pórusok finomodnak, a bőr kisimul, a felszínes ráncok elhalványodnak, a mélyebb ráncok is simulnak.


Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


A kezelés során alkalmazott főbb hatóanyagok:

Glikolsav – A legelterjedtebb AHA-sav, keratolítikus, faggyúmirigy működés szabályzó. Stimulálja az új sejtek növekedését.
Kojisav – a legkedveltebb pigmentrendellenességek ellen használt sav, gátolja a tirozináz enzim aktivitását, ezzel megakadályozva a melanin szintézist. A bőr világosabbá, ragyogóbbá válik.

A  hámlasztás során a hatóanyag erősségének és a hatóidőnek a fokozatos emelésével, néhány hét alatt egészséges és egyenletes új hámréteg képződik. A  peeling önmagában vagy kúraszerűen alkalmazva ( 4-6 alkalom)  is kiválóan alkalmas.

A kezelés nem jár fájdalommal. Néhány napig tartó, púderszerű hámlás tapasztalható a kezelés után, amely egy kevés sminkkel könnyen elfedhető. Néhány nap elteltével megjelenik a gyönyörű, sima, friss bőrfelszín.

A kezelés célja, hogy a bőrt feszessé tegye, az újabb ráncok kialakulásának esélyét csökkentse, beindítsa a kollagén termelését, halványítsa a meglévő ráncokat, eltüntesse a bőr egyenetlenségeit, csökkentse a gyulladást.

Előkészületek

Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • REFRESH Peel hámlasztó felvitele – A bőr állapotának, és a bőr problémáinak figyelembe vételével állítom össze a hámlasztó koktélt. Felviszem a bőrre egyenletesen, a hatóidő lejárta után alaposan lemosom.

 • EGF EXTRA REFRESH LIQUID – Tonik – Intenzív bőrfiatalító és hidratáló hatással. Gátolja a szabadgyökök elszaporodását és hosszantartó mély hidratálást biztosít.  Az egyedülálló összetevőknek és a magas koncentrációjú alacsony molekulasúlyú hyaluronsavnak köszönhetően a mélyebb rétegekben is táplál és hidratál. Fokozza a bőr rugalmasságát, valamint segíti a sejtszintű regenerációt.
 • Speciális TIGHT maszk felhelyezése – Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk. Intenzív revitalizáló, ránctalanító, lifting és feszesítő összetevőkkel a maximális anti-ageing hatás elérése érdekében. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.

 • ClinicCare Retinolos krém felvitele- A benne található retinol nyugtatja és hidratálja a bőrt, emellett antioxidáns tartalmának köszönhetően segít az öregedés látható jeleinek csökkentésében.

 • Fényvédőt tartalmazó krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

A maximális anti-aging hatáshoz, a ráncok eltüntetéséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. Ehhez a ClinicCare Refresh Liquid, Refresh Serum, és Refresh Essence termékeit javaslom, vagy a nagyon erős anti-aging hatáú Time Reverse arckrémet. Személyesen meg tudjuk beszélni, melyik lesz Neked a legjobb.


A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

5 alkalmas bérlet

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. Az 5 alkalom így 124.500 Ft helyett 99.600 Ft. A bérletek 3 hónapig érvényesek.

Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.

Időpontfoglalás +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.