fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Az aknés bőr folyamatos ápolást igényel. Ma már rendelkezésünkre állnak olyan kozmetikumok, gépek, eszközök, és eljárások, amelyekkel az aknés, szeboreás bőr megszépíthető, meggyógyítható. Így az aknétól szenvedő vendég a lelki problémáitól és önbizalomhiányától is megszabadul.

Sztella kozmetikus - ClinicCare Pure Akne kezelés
ClinicCare Pure Akne kezelés

A ClinicCare orvosi kozmetikai termékek egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően megváltoztatják a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, hatékony megoldást nyújt az aknés, szeboreás, gyulladt, tág pórusú, zsíros bőrre.

A ClinicCare Pure Akne kezelés Neked való, ha:

-Bőröd fénylik, zsíros, érdes tapintású

-Mitesszerek (komedók), és aknék (gyulladt pattanások) vannak a bőrödön

-Tágak a pórusaid

-Zsírosan fénylik a bőröd, mégis úgy érzed, hogy feszül, viszket

ClinicCare Pure Akne kezelés – kúra eredménye

Vélemények


Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. A Janssen Kozmetikus Akadémián végeztem. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, előre egyeztetett időpontban, diszkrét, intim légkörben, kellemes relaxációs háttérzenével. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések (EunSung Hydra Beauty), Carboxy terápia, Hamupipőke kezelés, kémiai hámlasztás is elérhetőek nálam. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Hogyan zajlik a kezelés?

  • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, hidratálja és megnyugtatja a bőrt.

  • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt,eltávolítja a felesleges faggyút, tiszta, egészségesebb bőrképet ad. a legérzékenyebb, gyulladt bőrt is megszépíti.

  • A kezeléshez kérhető a Hydra Beauty fájdalommentes, gépi arctisztítás is, amely egy teljes körű fájdalommentes, biztonságos arctisztítás. Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít. Ha a Hydra Beauty kezelés mellett manuális tisztításra is szükség van (erősen komedós, mitesszeres bőr, rég volt a bőr tisztítva), ezt is elvégzem.

  • Gyulladáscsökkentő, faggyútermelést szabályozó ampulla bevitele tű nélküli mezoterápiával vagy ultrahanggal. A magas hialuronsav tartalom növeli a bőr hidratáltságát, megerősíti a kollagén és elasztin struktúrát.

  • ClinicCare EGF Pure Maszk – Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk. Nyugtató, intenzív regeneráló, hidratáló és hosszantartó antibakteriális hatást nyújtó tápláló maszk, szeborreás, aknés, gyulladt bőrre.

  • Fényvédőt tartalmazó krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

Az aknés, szeboreás bőr megszépítéséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. A ClinicCare termékek extra magas aktív hatóanyag tartalmú, kereskedelmi forgalomban nem kapható termékek. Szívesen adok tanácsot, mi lenne a leghatékonyabb termék bőröd otthoni ápolására.

Időpontfoglalás +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.

A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

3 alkalmas bérlet /Hydra Beauty nélkül/

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén a harmadik kezelésre 50%-os kedvezmény jár! A 3 alkalom így 41.700 Ft helyett 34.750 Ft.

5 alkalmas bérlet /Hydra Beauty nélkül/

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. Az 5 alkalom így 69.500 Ft helyett 55.600 Ft.

3 alkalmas bérlet /Hydra Beauty-val/

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén a harmadik kezelésre 50%-os kedvezmény jár! A 3 alkalom így 89.700 Ft helyett 74.750 Ft.

A bérletek 3 hónapig érvényesek.

Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.