fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

A ClinicCare orvosi kozmetikai kezelések a termékek egyedülállóan magas aktív összetevő arányának – valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően megváltoztatják a bőr struktúráját és funkcióját.

Az öregedés jeleinek eltüntetése ma már műtét nélkül is lehetséges.

Eltérően a hagyományos kozmetikai kezelésektől, a ClinicCare orvosi kozmetikai kezelések eredményesen csökkentik a ráncokat, emelik a kontúrokat, látványos, hatékony megoldást biztosítanak az akné- és hiperpigmentációs problémákra, gyulladásos bőrre, érzékenységre, rosaceás bőrre, javítják és megelőzik a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

A készítmények közös vonása a magas aktív összetevő-tartalom. A ClinicCare rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a természet kincstárában megtalálható anyagokat (pl. vitaminok, ásványi anyagok, polipeptidek) a lehető legnagyobb mértékben használja. A készítmények hatásmechanizmusának alapja, hogy azok biztosítani tudják a nagyfokú hidratáltságot (jellemzően kis molekulatömegű Hyaluronsavval és más természetes hidratáló összetevőkkel) valamint a sejtek DNS állományának védelmét.


Vélemények

Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem

Időpontfoglalás +36304089972 (Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Szeretnél egy 10%-os kupont, amelyet bármelyik kezelésre beválthatsz? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldöm Neked!