fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

A ClinicCare orvosi kozmetikai termékek egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően megváltoztatják a bőr struktúráját és funkcióját.

Az öregedés jeleinek eltüntetése ma már műtét nélkül is lehetséges.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti a ráncokat, emeli a kontúrokat, látványos, hatékony megoldást biztosít az akné- és hiperpigmentációs problémákra, gyulladásos bőrre, érzékenységre, rosaceás bőrre, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.


Vélemények

Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem

Időpontfoglalás +36304089972 (Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Szeretnél egy 10%-os kupont, amelyet bármelyik kezelésre beválthatsz? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldöm Neked!