fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

A ClinicCare GLOW Peel kémiai hámlasztást akkor ajánlom Neked, ha egyenletesebb, fiatalosabb bőrtónust szeretnéd, és a pigmentfoltjaidat szeretnéd halványíttatni. A kémiai hámlasztás során, a bőr felülete megújul. A GLOW Peel hámlasztás által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel. A kezelések önmagukban vagy kúrában is látványosan eredményesek!

A GLOW Peel-t akkor ajánlom Neked, ha a következő bőrproblémákkal küzdesz:

 • napfény okozta bőröregedés tüneteinek kezelésére,
 • tág pórusú bőr javítása
 • rendszertelen pigmentáció halványítására
 • bőregyenetlenségek javítására
 • akne utáni hegkezelésre
 • májfoltok

A kezelés után, amikor a tükörbe nézel, egy gyönyörű, feszes, egyenletes, és kisimult arc fog visszanézni rád. A pigmentfoltok is jóval halványabbak lesznek.

A kezelés nem jár fájdalommal, és nem okoz látványos hámlást. A maximális kellemetlenség, amit tapasztalni fogsz, egy néhány napig tartó, púderszerű hámlás a kezelés után, amely egy kevés sminkkel könnyen elfedhető. Néhány nap elteltével megjelenik a gyönyörű, sima, friss bőrfelszín.

A GLOW Peel kezelés végén a bőröd:

 • bőrfelszín megújul, egyenletesebb, fiatalosabb tónus
 • a pigmentfoltok elhalványulnak
 • a pórusok mérete csökken
 • a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz
 • a ráncok halványulnak

Vélemények

Rólam:

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

A kezelés során alkalmazott főbb hatóanyagok:

Glikolsav – A legelterjedtebb AHA-sav, keratolitikus, faggyúmirigy működés szabályzó. Stimulálja az új sejtek növekedését.
Mandulasav – gyengéden hámlasztja a bőrt, így akár az aknék után visszamaradó, vagy öregedéssel jelentkező sötét foltok eltüntetésében is kiváló.
Kojisav – a legkedveltebb pigmentrendellenességek ellen használt sav, gátolja a tirozináz enzim aktivitását, ezzel megakadályozva a melanin szintézist. A bőr világosabbá, ragyogóbb á válik.
Alfa-Arbutin – gátolja a tirozináz enzim aktivitását, ezzel megakadályozva a melanin szintézist. A bőr világosabb és fiatalosabb lesz.

A  hámlasztás során a hatóanyag erősségének és a hatóidőnek a fokozatos emelésével, néhány hét alatt egészséges és egyenletes új hámréteg képződik.A  peeling önmagában vagy kúraszerűen alkalmazva ( 4-6 alkalom)  is kiválóan alkalmas.

A bőrhalványító  kezelések célja, hogy a meglévő pigmentfoltokat halványítsa, és az újabbak kialakulását is megakadályozza. A pigmentfolt halványításnál fontos tudni, hogy az  eredményesség nagy mértékben attól függ, hogy milyen mélységű és eredetű a pigmentáció, és mennyi ideje áll fenn a probléma. A pigmentfoltok ilyen tulajdonságait külső vizsgálattal nem tudjuk megállapítani, változás a kezelés  alatt fog látszani.

Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • Instant painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • GLOW Peel hámlasztó felvitele – A bőr állapotának, és a bőr problémáinak figyelembe vételével állítom össze a hámlasztó koktélt. Felviszem a bőrre egyenletesen, a hatóidő lejárta után alaposan lemosom.

 • Hyaluronsavas hidratáló tonik – A hámlasztás után beállítja az optimális pH értéket, hidratálja és nyugtatja még a legérzékenyebb bőrt is. Az egyedülálló összetevőknek és a magas koncentrációjú alacsony molekulasúlyú hyaluronsavnak köszönhetően a mélyebb rétegekben is táplál és hidratál. Fokozza a bőr rugalmasságát, valamint segíti a sejtszintű regenerációt.

 • Speciális GLOW maszk felhelyezése – Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk, pigment rendellenességek és az öregedési folyamatok ellen, nyugtatja a bőrt és hosszantartó anti-aging hatást biztosít. Hiperpigmentált és érzékeny bőrökre kiváló. Szabályozza a melanin termelődését, elejét veszi az újabb pigmentfoltok kialakulásának, halványítja a meglévőeket. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.

 • Hyaluron esszencia felvitele – Az esszencia kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.

 • Fényvédőt tartalmazó krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

A pigmentfoltok halványításához, eltüntetéséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. Ehhez a ClinicCare Glow Liquid, Glow Serum, és Glow essence termékeit javaslom, személyesen meg tudjuk beszélni, melyik lesz Neked a legjobb.

Sztella kozmetikus - ClinicCare Glow Peel

A kezelés bérlet konstrukcióban is megvásárolható.

3 alkalmas bérlet

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén a harmadik kezelésre 50%-os kedvezmény jár! A 3 alkalom így 47.700 Ft helyett 39.750 Ft.

5 alkalmas bérlet

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 4 alkalom árát kell kifizetni, az 5. alkalom ajándék. Az 5 alkalom így 79.500 Ft helyett 63.600 Ft. A bérletek 3 hónapig érvényesek.

Bérletet vásárolni, és az első kezelési időpontot lefoglalni az Időpontfoglalásnál, a ‘Bérletek’ menüpont alatt lehet.

Időpontfoglalás telefonon +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.