fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

A hyaluronsav egyedülálló tulajdonsága, hogy ezerszer annyi vizet képes megkötni, mint amennyi a saját tömege. Elősegíti az érett bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok képződését, stimulálja a mikrokeringést.

Kinek ajánlott a kezelés?

 • Érett, rugalmasságát vesztett bőrre
 • Száraz, feszülő bőrre, melynek felszínén apró ráncok láthatóak
 • Finom ráncokra
 • Mély barázdákra
 • Szürkés, fakó bőrre
 • Petyhüdt bőrre

Rólam

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben.

Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Mit kell tudni a kezelésről?

Szervezetünk, bőrünk hyaluronsav termelése már a húszas éveinktől kezdve lassulni kezd. A bőr vízmegkötő képessége a 30-as éveinktől kezd rohamosan csökkenni. A szomjazó kötőszövet nem kap elég tápanyagot, emiatt az öregedési folyamatok is látványosan beindulnak. A bőr feszessége csökken, petyhüdtté, ráncossá válik.

Gyors és látványos hatást azzal érünk el, ha megfelelő méretű hyaluronsav molekulákat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A hyaluronsav egy nagy méretű molekula (fehérje építő elem), nem tud áthatolni a bőr védelmi rendszerén. A ClinicCare Hyaluron gél kiemelkedően nagy koncentrációban tartalmaz hyaluronsavat, ultrahangos kezeléssel bejuttatható a bőr mélyebb rétegeibe. Látványosan növeli a bőr rugalmasságát, hidratáltságát, serkenti az új kollagén és elasztin rostok képződését.

Már egyetlen kezelés is látványos: a kisebb ráncok eltűnnek, az erőteljesebb barázdák feltöltődnek, a bőr üde, puha, hidratált lesz, telt, feszes lesz az arc. Több hétig tart a hatás.

Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • Tonizálás – ClinicCare Hyaluronos hidratáló tonikkal. Beállítja az optimális pH értéket, de hidratálja és nyugtatja még a legérzékenyebb és legigénybevettebb bőrt is. Az egyedülálló összetevőknek és a magas koncentrációjú alacsony molekulasúlyú hyaluronsavnak köszönhetően a mélyebb rétegekben is táplál és hidratál. Fokozza a bőr rugalmasságát, valamint segíti a sejtszintű regenerációt.

 • ClinicCare Hyaluron Esszencia és ClinicCare EGF EXTRA REFRESH Hidratáló esszencia bevitele ultrahanggal.  A kis molekulatömegű hialuronsav mély és hosszantartó hidratálást biztosít, valamint segít regenerálni a sérült szöveteket. A speciális növényi összetevők hatékony gyulladáscsökkentők, valamint növelik a baktériumok és vírusok elleni védekezést. Mindkét esszencia serkenti a kollagén és elasztin rostok termelődését.

 • Lifting masszázs – ClinicCare 2in1 Masszázskrémmel. Gazdag növényi tápanyagainak köszönhetően mélyrétegi hidratálást nyújt a bőrnek, selymesen puhává és ragyogóvá varázsolja az arcot.

 • Tonizálás – lásd fentebb.

 • ClinicCare Hyaluronsavas hidratáló krém felvitele

 • Fényvédőt tartalmazó anti-aging krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

A bőr fiatalításához elengedhetetlen az otthoni ápolás. A ClinicCare termékek extra magas aktív hatóanyag tartalmú, kereskedelmi forgalomban nem kapható termékek. Szívesen adok tanácsot, mi lenne a leghatékonyabb termék bőröd otthoni ápolására.

Időpontfoglalás +36304089972 (Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)