+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

Beauty4U Szépségszalon,1066 Budapest, Jókai u. 22.

Természetes, és tartós szemöldökfestés hennával. A szépen, pontosan megtervezett és megformázott szemöldök hatalmas önbizalmat ad! A szemöldök az egyik legmeghatározóbb pontja az arcunknak. Hiányos a szemöldököd? Éppen ott nem nőnek szőrszálak, ahol szeretnéd? Fakó, szinte nem is látszik, vagy össze-vissza állnak a szálak? A henna szemöldökfestéssel megalkotom neked a tökéletes szemöldököt. A hiányos, ritkás szemöldök is egyenletes és teljes lesz, hiszen a henna a bőrt is megfogja.

A henna szemöldökfestés egy természetes anyagokkal végzett szemöldök styling, amellyel nemcsak a szemöldököt, hanem a szőrszálak alatti bőrterületet is viszonylag tartósan lehet színezni. Ennek célja az árnyékolás, a mélység és a teljesség illúziójának megteremtése, kitöltve a ritkás szemöldököt. A henna természetes színezéke a „Lawsinia Inermis” cserjéből származik. A cserje leveleit szárítják és porrá őrlik, hennát képezve. A minőségi forrásból származó, tiszta Hennának nincs káros hatása.

Az Original BrowTycoon Henna színárnyalatai állatokon nem tesztelt, ammónia és hidrogén-peroxid mentes termékek. A legfontosabb különbség a Henna szemöldökfestés és a hagyományos festés között az, hogy a henna festék teljesen természetes, és nem igényel a színezéshez hidrogén-peroxidot, így sokkal kíméletesebb a bőrhöz és a szőrszálakhoz, és jelentősen csökken az allergiás reakció kockázata. A rendszeres hennás festés ápolja a szemöldökszálakat, elősegíti egészséges növekedésüket. Az Original BrowTycoon henna nem tartalmaz fémsókat, 100 százalékig gondosan válogatott természetes összetevőkből készült.

Mikor javasolt Neked a henna szemöldökfestés és styling?

Ha a szemöldököd:

  • rendezetlen és össze-vissza nő
  • aszimmetrikus és formátlan
  • túlszedett vagy hiányos
  • túl vékony, túl világos színű
  • ha csodás szemöldökre vágysz

Tanácsok, hogyan lehet tartós a henna stylinggal készült szemöldököd:

  • kerüld az erős sminklemosók, hámlasztók, peelingek, és olajbázisú készítmények használatát, mert ezek fakíthatják a henna színét
  • kerüld el az erős hőhatást és gőzölést, az úszást és a szaunázást a hennás festés után 48 óráig
  • az érintett területet ne dörzsöld, ne nyomkodd
  • hosszabb napozás vagy sűrű szoláriumozás a henna idő előtti fakulását okozhatja (érdemes kevés fényvédőt tenni a területre)
  • amennyiben bármilyen irritáció lépne fel, hideg vizes borogatást helyezz fel a területre és értesítsd a háziorvosodat