fbpx

+36 30 408 9972

esztella.dobai@gmail.com

1065 Budapest, Hajós u. 13. Csernek Hajszalonban

AHA+EGF Skin Booster kezelés Carboxy terápiával = Gyönyörű bőr azonnal. A leghatékonyabb, leglátványosabb ‘Esemény előtti’ kezelés!

Az AHA+EGF Skin Booster kezelést külföldön Cinderella Treatment-nek, azaz Hamupipőke kezelésnek hívják. Teljesen fájdalommentes, rendkívül hatékony speciális peeling, amely azonnal felszínre hozza az élő sejteket. A bőr feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú lesz néhány órán belül. Fontos alkalmak előtt ajánlom a kezelést, amikor elengedhetetlen , hogy te legyél a legszebb.

Az AHA+EGF Skin Booster kezelést egészítem ki a Carboxy terápiás maszkkal, amely feltölti a bőrt oxigénnel. Az arc kisimul, megtelik élettel, az apró ráncok eltűnnek, a mélyebbek mérséklődnek. A gyulladásos folyamatok csökkennek, a szövetek oxigenizációja miatt üdébb, frissebb, fiatalabb lesz az összkép.

Az AHA+EGF Skin Booster kezelés Carboxy terápiával különösen ajánlott az alábbi esetekben:

 • sápadt, színtelen bőr
 • petyhüdt bőr, laza arckontúrok
 • problémás, szeborreás bőr
 • rosacea
 • anti-aging, bőrfeszesítés
 • ráncok és finom vonalak csökkentése
 • szem körüli sötét karikák
 • halványítás (öregségi foltok)

Vélemények


Rólam

Sztella kozmetikus

Dobai Esztella kozmetikus vagyok. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.


Hogyan zajlik a kezelés?

 • Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.

 • Painless Peel Enzym Peeling – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.

 • Hyaluronsavas hidratáló tonik – Nem csak eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és beállítja az optimális pH értéket, de hidratálja és nyugtatja még a legérzékenyebb bőrt is. Az egyedülálló összetevőknek és a magas koncentrációjú alacsony molekulasúlyú hyaluronsavnak köszönhetően a mélyebb rétegekben is táplál és hidratál. Fokozza a bőr rugalmasságát, valamint segíti a sejtszintű regenerációt.

 • Carboxy terápiás maszk felhelyezése. A speciális maszk fokozza a vérkeringést, a nyirokáramlást, kollagéntermelést. Csökkenti a gyulladást, fokozza a bőr tápanyagfelvevő képességét. Látványosan megszépíti a bőrt. A maszk 20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt. A kézfejekre Fiatalító maszk kerül, amely gyorsan, látványosan tölti fel a kézfejek bőrét, feszesít, és értékes tápanyagokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal táplálja a bőrt.

 • ClinicCare AHA+EGF Skin Booster – Speciális peeling felhelyezése, ami a hagyományostól teljesen eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. A Skin Booster feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol, néhány órán belül. Kíméletesen fejti ki hatását, ugyanakkor az eredmény gyors és látványos. Összetevők: 5 féle AHA-sav komplex (glikolsav, citrus sav, tejsav stb.), hidratálók, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, EGF (ami egy különleges sejtvédő, sejtszaporodást serkentő polypeptid), növekedési faktorok.

 • Hyaluronsavas hidratáló tonik

 • Hyaluron esszencia felvitele. Az esszencia kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.

 • Fényvédőt tartalmazó krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.Időpontfoglalás +36304089972 Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.